NUFFNANG

Nour Ain Beauty Care (Product Recommended)



~Tak Kenal Maka Tak Cinta~
Tiada Pengelupasan , Perawatan 100% Semulajadi
New packaging

 NourAin Beauty Care merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih 
yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk Nourain, menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat.


Ciri-Ciri Product NourAin 

* Beraskan Herba-herba terpilih 

* Mengandungi vitamin C

* Sesuai untuk semua jenis kulit 

* Tiada berlaku pengelupasan 

* Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit 

* Menyerikan kulit wajah
* Sesuai untuk lelaki dan wanita


Produk Nour Ain telah didaftrakan dengan KKM:

1.Nour Ain Beauty Soap (Not120503661k)

2.Nour Ain UV Foundation (Not10903959k)

3.Nour Ain Night Cream (Not120506492k)

4.Nour Ain Facial Toner (Not120905482k)

5.Nour Ain Vit-C Serum (Not120503660k)

6.Nour Ain Multi-V Cream (Not120600653k) 




Complete Set

1.Nour Ain Beauty Soap

2.Nour Ain UV Foundation (10gm)

3.Nour Ain Night Cream (5gm)

4.Nour Ain Facial Toner

5.Nour Ain Vit-C Serum


HARGA : RM 100

CARA PEMBAYARAN
KLIK SINI



Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
DAN boleh email ke nurulhezrina83@gmail.com
dan boleh pm di page fb
"mummyrinazone"



TrialSet

1.Nour Ain Beauty Soap

2.Nour Ain UV Foundation (10gm)

3.Nour Ain Night Cream (5gm)


HARGA : RM 50



Facial Toner

Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kulit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dang mendinginkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup kembali pori-pori kulit serta mengembalikan kelembapan kulit wajah.

HARGA : RM 30






Beauty Soap

Kandungan : Water,Cocos Nucifera Oil,Olive Oil
*Bertindak sebagai agen pembersih
*Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
*Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
*Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyinkirkan kotoran yang terpendam
*Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
*Sesuai untuk lelaki dan wanita,remaja dan dewasa

HARGA : RM 14




Night Cream (10gm)

*Sangat berkesan untuk meredakan,memudarkan dan menghilangkan jerawat juga jeragat dan anti kedutan
*Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
*Menyingkirkan garis halus kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain
*Sesuai untuk lelaki & wanita, remaja & dewasa
*Tanpa pengelupasan untuk kulit normal

HARGA : RM 40



Vit-C Serum (10ml)


*Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
*Mampu mengatasi masalah radangan kulit
*Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
*Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap,bebas dari garis halus dan kedutan (anti penuaan,tanpa suntikan)


*Cara Penggunaan:
Titikkan beberapa titis pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher, Birakan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya. Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit

HARGA : RM 22





Multi-V Cream(10gm)


*Menghilangkan garis-garis halus pada wajah
*Menambahkan kolagen pada kulit wajah
*Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
*Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit
*Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads,blackheads,parut & Kulit kering

Cara pengggunaan :
Diselangselikan dengan penggunaan night cream

HARGA : RM 50





UV FOUNDATION 10GM


HARGA : RM 30

  • Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi.
  • Bertindak sebagai ejen perlindungan sinar UV dan alas bedak.
  • Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
  • Diperkaya dengan ramuan semulajadi
  • Sesuai bagi semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN :

  • RATAKAN KRIM PADA SERATA WAJAH DAN BAHAGIAN YANG PERLU PAGI DAN PETANG JIKA PERLU.


....................................................................................................

CARA PEMAKAIAN :


Setiap complete set yang akan dimiliki :

1) Sabun Nour Ain 
2) UV Foundation 
3) Night Cream 
4) Toner 
5) Serum Vitamin C


Berikut adalah cara2 pemakaian produk Nour Ain ini dan pastikan anda semua konsisten menggunakannya. 

Siang:


Cuci muka dengan menggunakan sabun Nour Ain. Lapkan sehingga kering wajah anda. Jika hendak keluar rumah, spraykan toner keseluruh wajah dan ratakan dengan menggunakan kapas wajah dan leher. Kemudian, sapukan UV Foundation nipis2 ke wajah anda. Jika taknak keluar rumah, lepas cuci boleh titiskan 2-3 titis serum vitamin c dan sapukan ke seluruh wajah anda. Bagi penggunaan toner jika anda ingin keluar rumah juga, boleh digantikan dengan serum vitamin c. Serum vitamin c boleh disapukan pada bila2 masa sahaja untuk menyegarkan wajah agar tidak nampak kusam.

Malam:

Sebelum tidur, cuci muka dengan sabun Nour Ain, lapkan hingga kering. Then spraykan toner keseluruh wajah dan ratakan dengan kapas wajah dan leher anda. Jangan tunggu sehingga kering toner tersebut. Biarkan ia lembab dan terus sapukan Night Cream/Multi V cream keseluruh wajah dan leher.

* P/S: Kadang2 suka pakai serum selepas Maghrib sehingga sebelum tidur. Sebab suka pakai serum alone. Sebelum tidur cuci muka, toner n nite cream/multi v cream..:)
penggunaan serum adalah mengikut kehendak anda, semakin kerap digunakan , ia akan mendapat kesan yg plg optimum.


Selamat Mencuba

............................................................................................................................

TIPS PENJAGAAN KULIT BERSAMA Nour Ain

KULIT BERMINYAK

Ia seringkali dibenci oleh ramai remaja, termasuk orang lelaki. Kulit ini mengeluarkan banyak sebum dan membuatkan seseorang nampak seperti tidak menjaga kecantikan diri.

Liang romanya juga besar. Sebab itulah seseorang mudah mendapat jerawat.

Bahagian hidung adalah yang paling aktif. Jenis kulit ini memerlukan penjagaan khas. Selepas membersihkan wajah dengan pencuci muka, gunakan losen penegang kulit dan krim pelembap yang berasaskan kandungan air yang rendah.

Sumber: kosmo.com.my

KULIT KERING

Ia menghasilkan kurang sebum lalu muka kita tidak kelihatan berkilat. Pada kebanyakan masa, mereka yang berkulit kering mempunyai raut wajah yang kusam dan mempunyai liang roma yang kecil atau langsung tidak kelihatan. Kulit jenis ini juga menggelupas sesekali dan kadangkala memberi efek rasa kurang selesa.

Anda juga harus memberi lebih perhatian terhadap garis-garis halus yang timbul ketika dimamah usia terutamanya di bahagian tepi mata, garisan senyuman dan dahi.

Tahap kelembapan dan sebumnya rendah. Satu-satunya cara untuk menangani masalah ini ialah menggunakan pencuci muka yang berbuihBiarkan ia di atas kulit sebelum dibersihkan dengan kapas lembut. Kemudian, cuci dengan air sejuk. Pastikan anda menggunakan krim pelembap yang mempunyai tahap kelembapan yang tinggi.

Sumber: kosmo.com.my


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Apa kata, anda pula mencuba keberkesanan Nour Ain ini.
Percayala, Nour Ain satu2 skincare yang lain dari yg lain.
Saya Sudah, Anda bila lagi..

Zura pakai sendiri Nour Ain ni baru sebulan lebih, tp alhamdullilah kesan dah dapat rasa seawal 2 minggu pengggunaan. Yang Zura plg best sekali guna Nour Ain Serum..kesan parut lama dah makin berkurangan & kulit kusam pun dah hampir hilang..Tak kenal maka tak cinta kan..


  APA KATA MEREKA YANG BERPUAS HATI:
CHECK IT OUT
"






Customer yang berpuas hati dengan Nour Ain 
Ayu baru 3hr dah dpt rasa bestnye Nour Ain ni..

Siapa nak mencuba jgn tunggu lagi.. 



SEBELUM DAN SELEPAS


Tiada lagi masalah parut n jerawat tumbuh selepas menggunkan produk nie... hasilnyeee hanya pkai dari 16/7/2012 hingga 3/9/2012 e2pn on off pkai almklum xrajin sgt nk touchup memalam ni heheheh


 Testimonial terbaru..selepas 2 minggu menggunakan set 3in1 + toner + vit-c serum..wajah semakin berseri2.. terima kasih sudi kongsi gambar sebagai testimonial..











CARA PEMBAYARAN
KLIK SINI



Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
DAN boleh email ke nurulhezrina83@gmail.com
dan boleh pm di page fb
"mummyrinazone"




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in