NUFFNANG

Ephyra By OceanLife : Lebih Cantik, Lebih Sihat & Lebih Bertenaga ! RESTOCK AGAIN

Alhamdulillah EPHYRA semakin femes dan dikenali uolls
tgk saja di laman2 web review bloger2 terkenal,artis2 dan semakin hari semakin banyak yang memperkatakan tentang kehebatan dan khasiat EPHYRA

So di sini mummy nak bagi BERITA BAIK
Ephyra dah RESTOCK yea..seminggu kita sold out ephyra,,So jom laju laju order sbb ada 300box yang sampai tupun semakin surut kini..
Penangan ephyra dasyat..


Rasanya semua org kenai ngan model duta nie kan??
MEMEY SUHAIZA
sememangnya pengguna TEGAR EPHYRA..banyak khasiat dalam ephyra yang memey sendiri akui..
jom pakat gebu mcm memey suhaiza yang kini dah berbadan dua...sentiasa anggun dan chantek walaupun preggy taw..




APA ITU EPHYRA ???


Mungkin ada yang tak tahu, APA ITU EPHYRA?



Ephra adalah satu jenis minuman enak yang dihasilkan dengan menggunakan gabungan mantap rumusan hebat alam semulajadi yang datangnya dari seluruh pelusuk dunia. 

Diperkaya dengan kolagen serta 8 sumber anti-oksida terbaik seperti Acai Berry, Acacia Gum, L-Glutathione, Astanxanthin, Acerolla Cherr, Marigold Flower, Tomato Powder & Superberry, Ephyra diyakini dan telah terbukti sebagai salah satu sumber untuk kecantikan dan kesihatan yang berkualiti tinggi. 








Jadi apakah KELEBIHAN EPHYRA nie ??
Jom tengok kelebihan-kelebihan bila anda menggunakan produk ini ye...


Kelebihan Ephyra : 
Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
Mengurangkan kadar kolesterol
Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
Melegakan kesakitan sendi dan arthritis


Memang bestkan, dengan hanya minum sepeket sehari, Ephyra mampu mengatasi semua masalah-masalah dia atas yang semestinya menjadi idaman semua tak kira lelaki mahupun wanita.







memey suhaiza mmg mengakui kehebatan khasiat EPHYRA ni...sebagai isteri dan ibu penampilan dan kesihatan mmg menjadi perkara yang utama buat memey..
Kita pun sama kan uolls??hehe..mummy pun START CONSUME EPHYRA nie..dalaman dan luaran bergerak seiring tak gitu..hehe



TESTIMONI EPHYRA

Banyakk nyer testimoni sebenarnya so mummy pilih pilih yea untuk sumbat dalam blog kecik mummynie..so lain2 uolls pun boleh google tengok sendiri okey..


TESTIMONI UNTUK PARA IBU YANG MENYUSU BADAN
Ini yang mmg diakui.Sangat banyak testimoni susu badan tau..Tgk sahaja duta memey suhaiza juga masih menyusu.


testimoni pengguna ephyra

1. Lebih bertenaga dengan Ephyra

Siapa cakap menjadi seorang suri rumah tidak memenatkan. Bekerja di rumah 24 jam bersama anak-anak punya cabarannya tersendiri. Kerja seorang suri rumah takkan pernah habis. Tambahan jika mempunya anak yang baru nak membesar. Menjadi surirumah bukanlah tugas semudah menyebut perkataan ini.
Bukan juga seronok serta bahagia seperti yang disangka atau diharapkan. Tidak semua orang boleh menjadi ibu surirumah sepenuh masa. Apa yang penting kena la banyak bersabar sebabnya atas pengalaman sendiri dengan dua orang cahaya mata masing-masing berusia 4 tahun dan 1 tahun ini memang memenatkan. Bila petang saja saya mula lesu, kadang-kadang anak-anak ajak bermain diluar rumah pun saya menolak sebab letih.
Jadi saya mahukan produk seperti Ephyra yang bolehkan saya lebih bertenaga ketika menguruskan rumah tangga saya.




Antara Sebab-Sebab Kenapa Ephyra Menjadi PILIHAN No.1 Malaysia :


2. Ephyra menjadikan susu ibu lebih banyak.

Yup, ini antara sebab paling utama. Saya masih ada separuh perjalanan lagi untuk memenuhi niat untuk menyusukan Humaira sehingga umurnya 2 tahun. Separuh perjalanan awal telah berjaya diharungi, kini lebih kurang setahun lagi saya teruskan niat tersebut. Bila dah nak masuk tahun kedua ni, pengeluaran susu ibu tidak seperti ketika awal-awal lepas bersalin dulu. Makin hari pengeluaran semakin kurang. Jadi mungkin dengan pengambilan Ephyra ini sebagai salah satu milk booster dapat meningkatkan semula pengeluaran susu ibu seperti testimoni di bawah. Siapa tahu kan…


Haaa uolss tau tak ni 
LELAKI PUN BOLEH MINUM EPHYRA!!

RAHSIA NORMAN HAKIM KEKAL SEGAK,SIHAT & BERTENAGA?
Tentulah EPHYRA!! 






3. Ephyra boleh bantu masalah kulit jadi gebu kebabomm…

Teringin nak mencuba Ephyra ni sebab kulit saya bermasalah terutama kulit muka yang mempunyai masalah berminyak dan berjerawat serta parut-parut jerawat yang makin hari makin memenuhi muka. Memang kurang berseri sejak lahirkan anak kedua dulu. Saya rindukan kulit muka yang gebu sebelum ini….
Dengan harapan Ephyra boleh membantu kerana Ephyra memberi kesan terbaik dan positif kepada kulit seperti di bawah..
















4. Mahu langsing dengan Ephyra

Bila kulit dah gebu, tamak pula nak kurus… Masalah berat antara yang membuatkan saya runsing sehari-hari. Nak berdiet, anak masih menyusu badan. Jadi reda aje la segala jenis makanan yang dimakan itu.
Jadi bila Ephyra boleh membantu ibu menyusu seperti saya untuk kurangkan berat badan haruslah ia menjadi idaman saya kan.






5. Halal dan selamat

Salah satu sebab paling penting keinginan untuk mencuba Ephyra kerana produknya telah diluluskan oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Hal ini bermakna produk ini selamat untuk dimakan dan diamalkan tanpa ragu-ragu. Selain itu produk ini juga telah mendapatkan status HALAL dari pihak JAKIM..






Cara Makan Ephyra Dengan Betol : 

Bancuh 1 paket Ephyra bersama 180 ml air suam sebelum sarapan atau sebelum tidur
Kacau / Shake hingga larut dan minum
Untuk kesan yang efektif, ambil 2 paket sehari.... Amik sebelum sarapan dan sebelum tidur
Boleh dibancuh bersama air sejuk, susu atau jus
Elakkan daripada menggunakan air panas
Bagi ibu hamil, dapatkan nasihat doctor sebelum mengambil Ephyra




Harga Termasuk Postage : 

BERMINAT?

Harga untuk Semenanjung Malaysia :
Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM 180
Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM 75


Harga untuk Sabah dan Sarawak :
Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM 190
Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM 85




CARA PEMBAYARAN


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in