NUFFNANG

OXYGEN CELL : HARGA MELETOP, KESAN KEBABOOM




OXYGEN GEL by NINA SKINCARE 30G



Hari ini nak share one of the best cream by Ninaskincare! Memang krim ni sedang mendapat sambutan yang hebat uols! Oxygen Cell By Ninaskincare! Purifying with active oxygen. Memberi kesan yang menakjubkan. Memang SUPERB kerana menyelesaikan segala masalah kulit. Nama pun Oxygen Cell kan. So, kandungannya membekalkan oxygen pada kulit wajah agar sentiasa anjal disamping mengekalkan keremajaan kulit. Insyaallah.




Oxygen Cell ni sesuai untuk masalah ruam di muka, jerawat pasir yang kronik, kulit kusam. Anda akan teruja apabila memiliki wajah yang lebih sihat dari sebelumnya. Tiada bahan kimia.Yang preggy pun boleh pakai. Umum mengetahui, kerap berlakunya pigmentasi semasa mengandung .Oxygen Cell boleh membantu anda mengekang pigmentasi. 


Oxygen Cell cream ni bukan calang2 krim tau dan boleh dikatakan krim terbaik kerana mampu memperbaiki kulit yang rosak, memberi seri kepada kulit kusam dengan mencerahkan, menganjalkan kulit muka.Kulit akan terpelihara dari kedutan di awal usia. Mengandungi bahan yang kaya dengan mineral dan vitamin semulajadi, khasiat ideal utk menambahkan kecantikan dan vitamin pd kulit.Kulit kusam pun mmg boleh putih jika uols amalkan krim nie. Bintik2 halus pun boleh jer hilang.. Sape beli mmg tak rugi..





KEBAIKAN/KELEBIHAN KRIM OXYGEN CELL : 

✦ produk yg selamat dan dpt menyuburkan kulit.

✦ Kulit kelihatan lebih anjal seawal 7 hari penggunaan...

✦ resapan oxygen pd kulit akn mengurangkan kedutan...

✦ mengawal lebihan minyak pd wajah, sekaligus menghilangkan jerawat dan pigmentasi. 

✦ Oxygen cream direka khas untuk memberikan nafas yg baru pada kulit. 

✦ Ekstrak botani digabungkan utk membantu meningkatkan kandungan oxygen yang terus pada kulit.

✦ Ia juga membersih & menyucikan kulit secara semulajadi. 

✦ melembap dan mengurangkan garis-garis halus. 

✦ Sesuai untuk rawatan kulit di usia remaja. 

✦ Sesuai untuk semua jenis & peringkat kulit





Gel yang berfungsi bagi membantu merawat masalah keradangan kulit, jerawat, parut, kulit sensitif dan awet muda sentiasa ♥♥

Berikan Oxygen kepada kulit kita untuk ia bernafas secara sihat dan kekal jelita..Hanya dengan OXYGEN GEL!





Siapa yang sesuai guna Oxygen Cell?
♥ Sesuai utk semua jenis kulit
♥ Kulit sensitif
♥ Ibu mengandung


2 kaedah utk mendapat kesan yang terbaik:
Boleh digunakan sebagai mask di siang hari, biarkan selama 20 minit sebelum bilas
Krim ini dipakai pada waktu malam, selepas menggunakan night cream


Cara menggunakan Oxygen Cell:
♥ Cuci muka terlebih dahulu
♥ Apply krim oxygen cell secara rata diwajah 
♥ Last sekali apply night cream


(Night cream/skincare tak kisah jenis ape, boleh campur. Yg uols guna skrg pun boleh guna)





Oxygen Cell by Ninaskincare ialah krim ANTI-PENUAAN yang terbaik utk semua jenis kulit. Oxygen cell ini dirumus khas untuk membantu mereka yang mengalami kulit yang bermasalah.



Kelebihan Oxygen Cell :
✔ Mengecutkan jerawat dengan cepat & berkesan
✔ Memudarkan parut diwajah/kesan jerawat
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menegangkan kulit wajah
✔ Menghilangkan garis halus
✔ Menghilangkan kedutan diwajah
✔ Menutup rapat liang pori yang terbuka
✔ Mengurangkan minyak yang berlebihan diwajah
✔ Kulit jauh lebih lembut, putih & gebu 
✔ Menghilangkan biji-biji kecil/jerawat pasir 



OXYGEN CELL 100% FREE DARI CHEMICAL. Selamat, halal & berkesan 




TESTIMONI PENGGUNA OXYGEN CELL








































































Ingredients of Oxygen Cell cream: 
Water, Glycerin, Sorbitol, Squalane, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Polydecene, Isopropyl Myristate, Hydrogen Peroxide, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Sodium PCA, Tetrasodium EDTA, Titanium Dioxide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethylmethoxy, Chromanyl Palmitate, Fragrance.


BERMINAT?

Harga Kami Termasuk Pos Laju : 
Sebotol : RM 75 (SM) ; RM 85 (SS)

Status Product : Ready Stock 



PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in