NUFFNANG

Manja Sireh : Penjagaan Miss V THORBAIK..



Miss V Berbau ?
Keputihan Melampau-Lampau ?
Tidak Grip Bila Bersama Suami Tersayang ?
Sering Gatal / Melecet ?


Meh sini nak kasitau....
Product Terbaru & ianya merupakan Baby Pertama keluaran Fyqa Sigature ...
Dapatkan Manja Sireh Sekarang untuk mengatasi semua masalah di atas...





Sure uolls nak tahu kan...
Apa yang BEST sangat ngan Manja Sireh nih ?
Ini Sebabnye..





10 Sebab Kenapa Uolls kena Dapatkan Manja Sireh : 

**Terbukti secara klinikal berupaya merawat jangkitan kulat / bakteria pada vagina yang menyebabkan masalah keputihan, bau, kegatalan juga lendir berlebihan

**100% semulajadi bebas kesan sampingan

**Mencegah kekeringan vagina, merawat luka lepas bersalin

**Membantu mencantik, menghalus serta menganjalkan kulit dan bibir miss-V

**Mengekalkan keseimbangan pH dan kesegaran sepanjang hari

**Mengetat dan merapatkan otot vagina

**Meningkatkan keghairan seksual suami isteri

**Mencerahkan kulit dan pelihat sekitar miss-V dan peha

**Tinggi kandungan vitamin E juga antiseptik semulajadi

**Wangi, berangin dan sejuk serta mendapat kelulusan KKM



Keistimewaan Manja Sireh :

**Sebotol manja Sireh dalam bentuk Cecair yang dingin/sejuk, segar dan menjimatkan!

**Membersih Miss-V dengan lembut dan buat diri rasa segar nyaman sepanjang hari

**Bebas dari bahan kimia berbahaya, sesuai dengan pH semulajadi bahagian intim yang sensitif

**Kesan dapat dirasai serta merta, dingin (cool) dan sangat wangi dengan haruman rose!

**Mengandungi herba dan antiseptik yang menghapuskan kuman, kulat dan bakteria penyebab keputihan, lendir/lelehan dan bau yang tidak menyenangkan

**Membantu merapat/mengetatkan otot vagina serta menyembuhkan luka bersalin dengan lebih cepat

**Sesuai untuk semua wanita seawal usia remaja, dalam pantang, semasa haid dan isteri2 yang mementingkan keharmonian rumah tangga

**Guna 2x sehari, pagi dan malam untuk penjagaan Miss-V sepanjang usia!



Cara Menggunakan Manja Sireh :

Basuh tangan anda dengan bersih
Pam Manja Sireh ke Tapak Tangan
Sapu & Biarkan Selama 20 Saat & Bilas dengan Air Bersih
Guna 3 Kali Sehari (Pagi , Tengahari & Malam)
Ianya Pekat & Tidak sama Seperti Pencuci Miss V Yang Lain
Rasai betapa feminin nya diri anda!




Ramuan Istimewa Manja Sireh : 

Minyak Zaitun
Manjakani
Sireh
Aloe vera





haaa paling2 best lagi..beli MANJA SIREH F/WASH ni...
dapat FREEGIFT


uollsss musti nak tau kan...
.
Apa la yang BEST SANGAT ngan FREE GIFT MANJA SIREH nih kan ?
Jummm meh sini kite nak terangkan 


Apa kegunaan Free Gift ni?
Perasan tak kat celah pelipat peha kita ada warna kurang awesomemacam dark sikit la, mungkin kesan bergesel dengan peha sebelah (kes badan terlebih muatan), atas selepas bersalin selalunya akan mengalami masalah ini. 


Jadi, uolsss sapu sapu je KRIM PUTIH MISS V ni kat area yang dark skin tu. Ia membantu untuk mencerahkan dark skin tu.


 Bila nak guna?
Seeloknya guna sebelum tidur sebab krim mudah serap kerana kita tidak melakukan sebarang aktiviti luar yang boleh menyebabkan peluh dan lain2.


 Perlu cuci ke bila guna?
Tak perlu cuci, sapu nipis sahaja pada dark skin area Miss V. 
Biarkan semalaman..

Esok bangun pagi baru cuci bersih dengan MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH.






TESTIMONI FYQA SIGNITURE




























 HARGA TERMASUK POSTAGE :
HARGA RM 50


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in