NUFFNANG

NANO MILKZ SUSU KAMBING PENUH KRIM DAN RENDAH LEMAK - UNTUK KESIHATAN MENYELURUH


NANO MILKZ SUSU KAMBING TERBAIK
NANO MILKZ SUSU KAMBING TERBAIK

Alhamdulillah dengan rezeki dan limpah kurnia-NYA maka secara rasminya kami pihak #nanochemoleresources melancarkan SUSU ORGANIK SUNNAH NANO TEKNOLOGI PERTAMA DI MALAYSIA.

Baru dilancarkan namun telah menambat hati pengguna setia #nanochemoleresources dan pelbagai testimoni telah kami terima. Rata rata memberikan sokongan tak berbelah bagi kepada produk baru #nanochemoleresources iaitu #Nanomilkzbynanochemoleresources.

Terdapat 2 jenis #Nanomilkzbynanochemoleresources iaitu #Nanomilkzsusupenuhkrim dan juga #Nanomilkzrendahlemak. Keduanya mempunyai pengguna yang khusus iaitu susu penuh krim utk rangkaian pengguna umu dari bayi 8 bulan sehingga warga emas. Manakala rendah lemak dikhaskan untuk pengguna diabetes serta bagi mereka yang mengamalkan diet sihat.

In sha Allah, more real feedback and story to comes my dear. Teruskan berdoa agar kami dapat membantu Kaum Muslimin untuk mengamalkan produk HALAL, TANPA KIMIA TERLARANG, TANPA ENZIM BABI serta HARGA MAMPU MILIK NAMUN BERKUALITI ❤️

NAK CUBA NANOMILKZ KAMI ? 




So,jom kita tengok details susu kambing
Kita mulakan dengan NANO MILKZ SUSU KAMBING PENUH KRIM




INFO NANOMILKZ DARI NANO 
CHEMOLE RESOURCES :

Pelbagai khasiat utama yg anda boleh dapati antaranya :

♡ Susu kambing pertama di Malaysia yang dihasilkan menggunakan teknologi nano.
♡ 100% susu kambing asli yang dicampur dengan makanan sunnah
♡ Harga mampu milik tetapi kualiti bertaraf antarabangsa
♡ Tanpa perasa,pemanis, pewarna, kimia dan pengawet tiruan
♡ Terdapat susu khas untuk pengguna diabetes dan yang mengamalkan diet sihat
♡ Hanya 1g fat dlm 1 sachet
♡ Dihasilkan dengan kepakaran antarabangsa dan bukan formula OEM.



KELEBIHAN NANOMILKZ FULL KRIM :

Secara umum :
Susu kambing pertama di Malaysia 100% organik dan berasaskan nano teknologi
Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout
Mengurangkan risiko dijangkiti penyakit kuku dan mulut berbanding susu lembu
• Membantu pengguna mempunyai sistem pertahanan tubuh yang kuat
• Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan
• Bersifat alkali bukan asidik
• Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus
• Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf
• Membantu mengimbangi hormon dan seksualiti untuk pengguna yang dah berkahwin
. Sedikit laktosa / hampir tiada laktosa
. Membantu penyakit berkaitan Hepatitis
Ejen antioksida terbaik dengan campuran makanan sunnah



Untuk ibu hamil :
• Membantu memperkuat tulang ibu hamil
• Membantu membina imunisasi badan dan antibodi bayi dari dalam badan
• Menjadi pemangkin penghasilan susu badan si ibu 
• Memperkuat sistem pertahanan tubuh untuk si ibu
• Membantu mengimbangi tekanan darah,kadar kolestrol dan bacaan gula
• Membantu melindungi jantung dan salur darah daripada kuman dan penyakit
• Membantu membentuk kulit yang cantik untuk ibu dan bayi dari dalam perut
• Membantu memberi tenaga kepada ibu hamil untuk aktiviti harian



Untuk bayi 8 bulan ke atas & kanak – kanak :
• Membantu pembentukan tulang, memperkuat gigi serta rambut
 Membantu membina imunisasi badan dan antibodi bayi
• Menjadi pemangkin penghasilan susu badan si ibu 
• Memperkuat sistem pertahanan tubuh untuk si ibu
• Membantu menstabilkan tekanan darah dan bacaan gula
• Membantu melindungi jantung dan salur darah daripada kuman dan penyakit
Membantu mengurangkan risiko penyakit kuning dan penyakit virus lain
Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
•Memberi rangsangan kepada sel minda untuk berhubung
.Memberi kecerdasan dan keseimbangan kepada bayi dan kanak - kanak


NANO MILKZ MAKANAN SUNNAH UNTUK KESIHATAN MENYELURUH
NANO MILKZ PILIHAN UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH SIHAT



Basically susu organik, madu,kurma,kismis,delima,buah tin, zaitun,habbatussauda dan mcm2 lg makanan sunnah 
then ada gangliosida untuk pemakanan minda also vitamin a,vitamin e,vitamin d, vitamin b sampai b17



KANDUNGAN NANO MILKZ PENUH KRIM
KANDUNGAN NANOMILKZ SUSU PENUH KRIM



Woww wowww ! 
Harini ramai betul kaum ibu yang pm kita nak cuba susu kita syukur alhamdulillah.
Hq nano chemole akan cuba hasilkan produk yang terus berkualiti dan tip top utk kegunaan kita seharian. 
Yang penting 100% organik, tanpa bahan kimia terlarang, nano teknologi ( 7 saat terus masuk dalam darah,tidak mengganggu buah pinggang )



Antara kelebihan lain #nanomilkzsusupenuhkrim kita you alls !

❤️Meningkatkan sistem imunisasi badan
❤️Membantu menurunkan haba badan
❤️Membentuk sel baru dalam badan
❤️Menguatkan jisim tulang,gigi dan rambut
❤️Menstabilkan paras hormon pengguna
❤️Meningkatkan metabolisma badan
❤️Membantu menambah susu ibu
❤️Kaya dengan anti oksida
❤️Membantu sistem pelawasan dan usus
❤️Membantu perkembangan IQ si manja
❤️Merawat masalah asma,migrain,insomnia,senggugut
❤️Menghasilkan kulit yang cantik dan kuku yang sihat
❤️Membantu masalah berkaitan hepatitis
❤️Kaya dengan makanan sunnah dan vitamin

NANO MILKZ UNTUK IBU MENYUSU
TESTIMONI UNTUK IBG MENYUSU NANO MILKZ FULL KRIM



Kaum ibu yang menyusu,Kita nak share 1 testimoni tentang ibu menyusu pulak. 

Sebelumnya susu dah kurang. Then dia dah risau sbb takut tak cukup susu untuk anak dia.
So our agent rekemen dia minum #nanomilkzsusupenuhkrim dan alhamdulillah, dia share feedback dgn ejen kita. 
Walaupun beberapa ayat dah cukup bg semangat pada kami nak cuba yg lebih baik muah !

So mummy outtheres boleh cuba amalkan nanomilkz kita kerana susu kambing adalah susu yang terhampir dgn susu ibu 💋



Antara kelebihan lain #nanomilkz susu rendah lemak

❤️Mengawal kadar gula dalam darah
❤️Mengawal dan membakar lemak dalam badan
❤️ Memberi rasa kenyang dan tenaga
❤️Meningkatkan sistem imunisasi badan
❤️Membantu menurunkan haba badan
❤️Membentuk sel baru dalam badan
❤️Menguatkan jisim tulang,gigi dan rambut
❤️Menstabilkan paras hormon pengguna
❤️Meningkatkan metabolisma badan
❤️Membantu menambah susu ibu
❤️Kaya dengan anti oksida
❤️Membantu sistem pelawasan dan usus
❤️Membantu perkembangan IQ si manja
❤️Merawat masalah asma,migrain,insomnia,senggugut
❤️Menghasilkan kulit yang cantik dan kuku yang sihat
❤️Membantu masalah berkaitan hepatitis
❤️Kaya dengan makanan sunnah dan vitamin



TESTIMONI NANO MILKZ SUSU KAMBING 


SILA KLIK GAMBAR UTK IMEJ YANG LEBIH BESAR DAN JELAS






















NANO MILKZ TESTIMONI ANAK
TESTIMONI NANO MILKZ IBU DAN ANAK


NANO MLIKZ TESTIMONI ANTIBODI LEBIH KUAT
TESTIMONI NANO MILKZ MEMBUAT ANTIBODI LEBIH KUAT



NANO MILKZ
TESTIMONI KESEDAPAN RASA NANO MILKZ FULL KRIM




NANO MILKZ
TESTIMONI RASA NANO MILKZ FULL KRIM




NANO MILKZ
TESTIMONI ANAK ANAK SUKA MINUM NANO MILKZ FULL KRIM




NANO MILKZ
TESTIMONI NANO MILKZ FULL KRIM YANG BERKUALITI







NANO MILKZ









NANO MILKZ
TESTIMONI BAWAHAWA NANO MILKZ TIADA BAHAN KIMIA TERLARANG






NANO MILKZ



HARGA
RM 43 (SEM) ; RM 48 (SS)

BANDINGKAN HARGA KAMI!


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazone fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)




CARA PEMBAYARAN



LIKE AND FOLLOW



NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 

NANO MILKZ

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI




..................................................................................................................................................

SO kita tengok pulak detail
NANO MILKZ SUSU KAMBING LOW FAT / RENDAH LEMAK

NANO MILKZ SUSU DIET SIHAT RENDAH LEMAK
NANO MILKZ DIET SIHAT RENDAH LEMAK


NANOMILKZ RENDAH LEMAK ADALAH SUSU PENUH KRIM PERTAMA DI MALAYSIA :

❤️ 100% ORGANIK
❤️ TIADA BAHAN KIMIA TERLARANG
❤️ BERASASKAN NANO TEKNOLOGI
❤️ KESAN SEAWAL 7 SACHET PERTAMA




KELEBIHAN NANOMILKZ RENDAH LEMAK :

Secara umum :

❤️ Susu kambing pertama di Malaysia 100% organik dan berasaskan nano teknologi
❤️ Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout
❤️ Mengurangkan risiko dijangkiti penyakit kuku dan mulut berbanding susu lembu
❤️ Membantu pengguna mempunyai sistem pertahanan tubuh yang kuat
❤️ Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan
❤️ Bersifat alkali bukan asidik
❤️ Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus
❤️ Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf
❤️ Membantu mengimbangi hormon dan seksualiti untuk pengguna yang dah berkahwin
❤️ Sedikit laktosa / hampir tiada laktosa
❤️ Membantu penyakit berkaitan Hepatitis
❤️ Ejen antioksida terbaik dengan campuran makanan sunnah



Untuk pengguna diabetes / diet sihat :

❤️ Mengawal kadar gula dalam darah secara maksima
❤️ Mengandungi hanya 1g lemak di dalam 1 sachet nanomilkz
❤️ Memberi rasa kenyang sehingga waktu makan yang sepatutnya
❤️ Memberi rangsangan kepada minda untuk mudah tidur dan tenang kepada pesakit diabetes
❤️ Membantu mengawal suhu badan dan emosi pesakit diabetes
❤️ Membakar lemak bagi pengguna yang mengamalkan diet sihat



Untuk ibu hamil :

❤️ Membantu memperkuat tulang ibu hamil
❤️ Membantu membina imunisasi badan dan antibodi bayi dari dalam badan
❤️ Menjadi pemangkin penghasilan susu badan si ibu 
❤️ Memperkuat sistem pertahanan tubuh untuk si ibu
❤️ Membantu mengimbangi tekanan darah,kadar kolestrol dan bacaan gula
❤️ Membantu melindungi jantung dan salur darah daripada kuman dan penyakit
❤️ Membantu membentuk kulit yang cantik untuk ibu dan bayi dari dalam perut
❤️ Membantu memberi tenaga kepada ibu hamil untuk aktiviti harian



Untuk bayi 8 bulan ke atas & kanak – kanak :

❤️ Membantu pembentukan tulang, memperkuat gigi serta rambut
❤️ Membantu membina imunisasi badan dan antibodi bayi
❤️ Menjadi pemangkin penghasilan susu badan si ibu 
❤️ Memperkuat sistem pertahanan tubuh untuk si ibu
❤️ Membantu menstabilkan tekanan darah dan bacaan gula
❤️ Membantu melindungi jantung dan salur darah daripada kuman dan penyakit
❤️ Membantu mengurangkan risiko penyakit kuning dan penyakit virus lain
❤️ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
❤️ Memberi rangsangan kepada sel minda untuk berhubung
❤️ Memberi kecerdasan dan keseimbangan kepada bayi dan kanak - kanak


NANO MILKZ PILIHAN UNTUK DIET
NANO MILKZ RENDAH LEMAK BEBAS GULA BERACUN




KANDUNGAN NANO MILKZ SUSU RENDAH LEMAK
KANDUNGAN NANO MILKZ SUSU RENDAH LEMAK



Antara kandungan hebat #nanomilkzrendahlemak mcm dlm picture tu ye syg. Kita list down yg major2 je.sdgnkn sbnrnya bnyk lg makanan sunnah yg ada tpi kita save utk rahsia sendiri ye hehe.

Hq nano chemole akan cuba hasilkan produk yang terus berkualiti dan tip top utk kegunaan kita seharian. 
Yang penting 100% organik, tanpa bahan kimia terlarang, nano teknologi ( 7 saat terus masuk dalam darah oke. tak kacau dah buah pinggang muahhciked ! )

Antara kelebihan lain #nanomilkzsusurendahlemak kita you alls !

❤️Mengawal kadar gula dalam darah
❤️Mengawal dan membakar lemak dalam badan
❤️ Memberi rasa kenyang dan tenaga
❤️Meningkatkan sistem imunisasi badan
❤️Membantu menurunkan haba badan
❤️Membentuk sel baru dalam badan
❤️Menguatkan jisim tulang,gigi dan rambut
❤️Menstabilkan paras hormon pengguna
❤️Meningkatkan metabolisma badan
❤️Membantu menambah susu ibu
❤️Kaya dengan anti oksida
❤️Membantu sistem pelawasan dan usus
❤️Membantu perkembangan IQ si manja
❤️Merawat masalah asma,migrain,insomnia,senggugut
❤️Menghasilkan kulit yang cantik dan kuku yang sihat
❤️Membantu masalah berkaitan hepatitis
❤️Kaya dengan makanan sunnah dan vitamin


NANO MILKZ
TESTIMONI NANO MILKZ SUSU RENDAH LEMAK



NANO MILKZ
TESTIMONI KESEDAPAN RASAN NANO MILKZ RENDAH LEMAK DAN FULL KRIM



HARGA
RM 45 (SEM) ; RM 50 (SS)

CARA PEMBAYARAN



LIKE AND FOLLOW




NO FUSSY CUSTOMER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!


PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TREKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in