NUFFNANG

Herbal Nano Tea / Shifa Asir Murah - Nano Chemole Resource







ANDA SERING LETIH??
SERING SAKIT SAKIT SENDI?
SANGAT ISTIMEWA DALAM MENYINGKIRKAN LEMAK DI BADAN???
BAIK BUAT WANITA UNTUK ASETNYA??

meh cuba herbal nano tea..
terbaik untuk dalaman dan luaran



Herbal Nano Tea / Shifa Asir Murah
Formulasi teh membantu kaum WANITA tetapi boleh turut dimanfaatkan oleh kaum lelaki


KELEBIHAN & KHASIAT HERBAL NANO TEA: 
✔️ Membaiki rahim wanita
✔️ Mengeluarkan bisa angin dalam badan
✔️ Membaniki sendi dan lutut
✔️ Meringankan badan & menggalakkan pembakaran lemak dalam badan
✔️ Mencegah jangkitan dalam rahim atau vagina
✔️ Menggalakkan pembuangan air besar dan kecil
✔️ Ejen antioksida yang bagus & membantu pelancaran darah
✔️ Bagus untuk penghidap kencing manis
✔️ Kolagen di dalam daun mulberi mampu membantu mencantikkan kulit serta menguatkan tulang 







KANDUNGAN HERBAL NANO TEA: 
Kandungan terbaik antaranya; 
1. Daun teh mulberi
2. Daun teh hijau dajleeng
3. Teh Chrysanthemum
4. Daun misai kucing.







KENAPA KAMI MEMILIH UNTUK MENGGUNAKAN DAUN MULBERRY SEBAGAI BAHAN UTAMA KAMI:

✔️ Mengandungi acid citric, gula & vitamin C
✔️Membantu masalah cecair dalam mata yang kurang / membantu penglihatan pengguna
✔️ Merawat masalah kencing tidak lawas
✔️Buah mulberry boleh menggantikan khasiat kismis
✔️ Membantu masalah anemia iaitu kuran darah serta mengurangkan simptom keletihan
✔️ Mulberry bantu meransang cairan dalam badan. Berguna untuk kes seperti badan panas, mulut kering, kurang air dalam badan dll
✔️ Menyokong saluran pencernaan (mudah menyerap & melawaskan)
✔️ Berupaya membantu memperbaiki selera makan, kembung perut dan juga sembelit
✔️ Melegakan simptom keletihan , sukar tidur, jantung berdebar-debar, serta lenguh dan kebas badan
✔️ Meransang perpeluhan & membakar lemak
✔️ Bersifat antiseptik; merawat luka luaran & dalaman
✔️ Merawat asm,a batuk, busung, masalah pernafasan, kahak berlebihan, tekanan darah tinggi dan kebas badan
✔️ Berupaya meransang hormon seksualiti bagi lelaki & wanita



CARA PENYEDIAAN HERBAL NANO TEA: 
1- Untuk secawan nano tea bersaiz biasa, sila gunakan hanya 1/2 sudu kecil




So pagi ni kita dapat 1 soalan daripada pengguna baru untuk 
#‎herbalnanoteabynanochemoleresources kita.

Nak tahu apa tu ? 

Soalan : 
Herbal nano tea guna sedikit sahaja iaitu hujung sudu kecil dan bila dibancuh,warnanya terang. Jadi adakah tea kita menggunakan sebarang pewarna tambahan kerana warna yg terang walaupun hanya guna sikit sahaja.

Jawapan kami :

1. Darjeeling tea ada 4 warna asas which is yellowish,white, green and dark. 

2.Ncr menggunakan tea yang berwarna yellowish dan mmg warna asal darjeeling itu sendiri adalah yellowish. Original tanpa pewarna tiruan. Diibaratkan seperti tumbuhan zaafran atau pandan,warna asal masing2 adalah kuning dan hijau.

3. Darjeeling tea itu sendiri yg bersifat halus dan mudah menyerap. Istimewa kerana dihasilkan menggunakan proses nano teknologi,kadar zarah lebih kecil dan lebih mudah sebati dengan air.

4. Bukti tiada pewarna dalam #‎herbalnanoteancr adalah tiada sebarang rasa pewarna dalam herbal nano tea melainkan rasa manis dan herbal daripada tea darjeeling itu sendiri.

5. Produk NCR tidak menggunakan SEBARANG PEWARNA TIRUAN/SINTETIK kerana prinsip asas kami adalah 0rganik,halal dan selamat digunakan.

Diharap penjelasan kami dapat membantu pengguna untuk terus mengamalkan produk NCR tanpa was was dan ragu ragu 

Sebarang info boleh hubungi kami
0173288087








"Takde dah memulas sampai nak putus usus ! " 🙈
" aku dah period ni lepas 2 bulan sangkut. SEGALA MAK NENEK JAMU DAH MAKAN. tapi period pulak lepas minum tea ni "
" Tengok makanan pun dah takda nafsu macam dulu. MEMBAZIR BETUL BELI makanan banyak2 tapi tak habis "
" SUKA SGT2 bila abang tanya ada minum apa2 ke?Hari hari rasa mcm honeymoon pulak sebab dia pun semangat "

========================================

Itu antara perkara paling ' JEMU DAH ' kitorg pernah dengar lepas pengguna mengamalkan HERBAL NANO TEA by nano chemole recources. Dan paling TERUK jugak sebab asyik kena marah stok tak cukup. RAMAI GILA NAK SAMPAI KENA CATU SETIAP ORANG 😭


PADA PENGGUNA TEGAR nano tea by nano chemole resources memang dah biasa sangat rasa kesan dia sampai mintak untuk diupgradekan lagi supaya bole tip top lagik 😂aiyakk..yg ni pun kesan superb.if upgrade lg,mcm mn ye?


Yang belum pernah cuba tu mesti nak tahu apa kelebihan dia ? Oke jom ikut kami.

👉Mengandungi vitamin C membantu ketahanan imunisasi badan.
👉Membantu merawat masalah kencing tidak lawas/kerap kencing akibat penyakit.
👉Membantu masalah anemia iaitu kurang darah dan mengurangkan keletihan.
👉Mulberi dalam teh merangsang cairan dalam badan sekaligus membantu masalah badan panas,mulut kering dan kurang cecair dalam badan.
👉Menyokong saluran pencernaan. Membantu masalah susah lawas,sembelit, buasir dan penyakit berkaitan usus.
👉Melegakan simptom keletihan, sukar tidur,jantung berdebar,migraine,lenguh dan kebas di bahagian badan.
👉Darjeeling tea ( teh hijau) sebagai bahan utama membantu proses pembakaran lemak, menukar lemak menjadi tenaga serta memberi rasa kenyang sehingga waktu makan sepatutnya. 
👉Meningkatkan metabolisma.
👉Gabungan mulberi dan beberapa herba terpilih menjadikan herbal tea tinggi antioksida,tea anti kanser,antiseptik serta antiradang.
👉Membantu merawat penyakit berkaitan sistem pernafasan seperti asma,batuk,kahak berlebihan,sakit dada, resdung dan mual2.
👉Mengawal kadar gula dalam darah.
👉Mengandungi lutein yang membantu masalah penglihatan seperti kabur,silau dan letih urat mata.
👉Gabungan tebu hitam dan bahan istimewa dalam tea berupaya merawat masalah wanita seperti masalah hormon, keputihan,period tidak teratur,senggugut,miss vivi tidak seperti dulu, rahim kembang, nafsu berkurang, tidak period, panas badan, badan tidak anjal serta kulit kering.
👉 Membantu membentuk aset wanita seperti anak dara.
👉Turut membantu masalah lelaki seperti nafsu kurang, mudah letih,kebas-kebas,sakit sendi,sperma kurang memuaskan, buncit angin/lemak.
👉 Membantu hubungan suami isteri.
👉Boleh diminum oleh semua peringkat umur dan penyakit.
👉Sesuai untuk kanak-kanak kerana tiada herba spesifik yang digunakan untuk masalah di atas tetapi masalah diselesaikan dengan cara membaikpulih hormon dan sistem dalam badan pengguna.



Best kan ? best kan ? Nak lagi best ? Jom baca bawah ni 
===========================================

☑️ Setiap bekas tea kami ada 100gm serbuk yang boleh diguna pakai sehingga 3 kali rendaman untuk kesan yang hebat !

☑️ Tea pertama di Malaysia yang diproses menggunakan NANO TEKNOLOGI yang memang mudah gila nak diserap ke dalam darah tanpa ganggu buah pinggang korang ! So orang kencing manis, darah tinggi, apendix takde dan hempedu dah kena operate pun bole minum okeh !

☑️ Rasa yang sedap dan halus. Memang boleh gila bayangggggg dan ketagih bila dah mula minum (>‿◠)✌️

☑️ Sebenarnya nak kesan lagi tip top kan, korang better better better bancuh dengan pemanis organik kitorg. Sebab pemanis organik kita takda kalori + tak block dan ganggu darah untuk serap SEMUA khasiat tea kitorg. Seriusly sangat work untuk siapa yang nak try buang some inches dan fatty michelin dekat badan tu hewhew.

==========================================

Oke sekarang bahagian untuk HOW TO BUY / CARA NAK MEMBELI . Kenapa kena beli ? Sebab korang memang dah jatuh hati punyaa dengan tea kitorg. Nanti kita update lagi testimoni,mesti lagi korangg sukaaaaa !




Herbal Nano Tea / Shifa Asir Murah


Shifa’ Asir ialah diateri makanan tambahan yang merupakan multi-vitamin diambil dari ekstrak pati buah-buahan yang telah dikategorikan sebagai makanan perubatan (medicinal food).
Buah-buahan yang dipilih terdiri daripada jenis yang mampu mencegah tubuh badan dari diserang pelbagai penyakit kronik. Amalan memakan buah-buahan amat digalakkan oleh pakar pemakanan kesihatan.


Oleh itu Shifa’ Asir dikeluarkan untuk memudahkan kita mendapat pelbagai vitamin secukupnya yang diambil dari ekstrak pati buah-buahan yang terpilih melalui penggunaan teknologi bionano.


Antara masalah yang boleh dibantu ialah:
 Menambah metabolisme dalam badan
 Membantu pengankutan Oksigen ke otak
 Menguatkan sistem imun dalam badan
 Membentuk semula organ berfungsi dengan lebih aktif
 Membersihkan semua unsur-unsur negatif dalam plasma darah ke sel-sel darah merah
 Membantu kelenjar yang menghasilkan dan mengaktifkan sel-sel darah putih sebagai perlindungan untuk badan aktif dan kuat

SESUAI UNTUK SEMUA USIA…..

TAKUT BABY KENA DEMAM KUNING SELEPAS LAHIR..??
sms/whtsp 0173288087

TAHUKAH ANDA , 100% BAYI BARU LAHIR SEKARANG MENGIDAP DEMAM KUNING..
CEGAH SEBELUM TERLAMBAT..


Amalkan hanya 2 titis Shifa’ Asir di bawah lidah , sebelum dan selepas bangun tidur, semasa mengandung. Dapat membantu INSYA ALLAH :-

1. Melindungi otak bayi yang baru lahir
2. Mencerdaskan otak bayi
3. Meningkatkan daya ketahanan bayi
4. Mencegah / menurunkan risiko bayi terkena demam kuning / jaundice
5. Bayi lebih sihat dan kurang meragam/ kembong
6. Ibu mengandung lebih sihat dan bertenaga
7. Membantu ibu mengawal kadar gula dan darah tinggi semasa mengandung
8. Membantu ibu dari alahan mengandung seperti mual/loya dan muntah
9. Membantu ibu dari masalah sembelit semasa mengandung
10. Membantu ibu lebih bertenaga dan sihat untuk menghadapi saat bersalin.
11. Menambah susu ibu selepas bersalin.



Apakah Shifa’ Asir ??

1. Supplemen alaf baru berbentuk cecair
2. Supplemen multi vitamin dan mineral yang terbaik dan pertama di dunia
3. Gabungan 19 jenis buah-buahan sunnah dan moden
4. Sebotol mengandungi 600 titis
5. Mudah di bawa ke mana-mana



Multivitamin 100% Ekstrak Pati buah-Buahan

* Mengangkut oksigen ke otak
* Menambah metabolisme dalam badan
* Membentuk semula organ agar lebih aktif
* Membersihkan semua unsur-unsur negatif dalam plasma darah
* Membantu kalenjar yang menghasilkan dan mengaktifkan sel darah putih
* Membantu penghadaman dan menjaga usus



Pati buah-buahan :
* Delima
* Kurma Muda
* Pisang Kaki 
* Zaitun
* Anggur Hitam
* Buah Tiin
* Lokam Cina
* Epal Hijau


• 124 Units in Stock


Cara makan utk ibu mengandung / org biasa / org berpenyakit 

Titis bawah lidah sekerap yg boleh bila2 teringat.
Jika tak tahan masam boleh titis dlm 500ml air sbnyk 2 titis.


SESUAI JUGA :

- Kencing Manis
- Jantung
- Strok
- Ibu Czer
- Ibu dalam Pantang
- Ibu Mengadung
- Batuk
- Selsema/Demam
- Baby Kuning




TESTIMONI HARBA NANO TEA & SHIFA ASIR :


Herbal Nano Tea / Shifa Asir Murah


Herbal Nano Tea / Shifa Asir Murah


Herbal Nano Tea / Shifa Asir Murah




Herbal Nano Tea / Shifa Asir Murah




Herbal Nano Tea Murah




Herbal Nano Tea Murah




Herbal Nano Tea Murah





UOLLS JUGA BOLEH TENGOK FB PAGE 


HARGA SERI IBU :-
RM40 SM / RM45 SS


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / Telegram MUMMYRINA ke 017-3288087
✉ PM / Inbox kami di nurulhezrina83@gmail.com,
✉ mummyrinazonebeauty fb page
✉ INSTAGRAM : igmummyrinazone
mummyrinazone akn reply cara order ye ;)


CARA PEMBAYARAN
LIKE AND FOLLOW




NO FUSSY CUSTOMER
NO BACKOUT BUYER
SERIOUS CUSTOMER ONLY!!



PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in