NUFFNANG

TESTIMONI PENERIMAAN PARCEL CUSTOMER MUMMYRINAZONE

ASSALAMMUALIKUM CHINTA HATI SEMUA..
dah zzz ker?
bagus tido awal sbb besok maun bangun pagi lagi...segala stress kita lepaskan dengan tgidur awal..okeh..esok bangun pagi fresh..
so saja mummy nak update serba sedikit customer yang SPORTING update STATUS PENERIMAAN PRODUCT..

Yang mana mana update gambar ke,testimoni bergambar memang akan mummy update terus di page facebook,instagram juga blog..
saje nak menghargai my beloved customer..
at the end hujung tahun mummy akan random kasi gift kepada yang update testimoni atau status penerimaan barang ni haa..

btw..
THANX A LOT!!!
MUAAAHHHHHCIKED!!



Ponnn ponnn...
Tumpang lalu abam poslaju Nak p anto parcel #garciniaslimplus nihh...
Untuk slim melim dengan selamat yea...
Dengan extrack Asam jawa...thanx sudi update status penerimaan.at least mummy lega parcel korang sampai dah..

"TURUN BERKILO KILO TANPA DIET"
fenomenan garcinia slimplus

Isi Kandungan/Berat : 15 biji kapsul

JOM cuba Garcinia SLIM PLUS, Tidak perlu properly diet n HEAVY diet untuk KURUS!!!! Tapi perlu minum air kosong banyak untuk kesan yang lebih CEPAT dan PANTAS!!! JOM Kita kekal SLIM dan SIHAT di hari raya tahun ini

✔️ 100% Ramuan Herba Semulajadi
✔️ Dijamin HALAL
✔️ Lulus KKM
✔️ Tiada kesan sampingan dari Produk ini
✔️ MEMBAKAR LEMAK dgn CEPAT
✔️ Melarutkan Toksin seluruh BADAN
✔️ Memberi Tenaga kepada BADAN

PRODUK DETOX TERBAIK 100% RAMUAN HERBA SEMULAJADI, MEMBAKAR LEMAK, MENGURANGKAN SELERA MAKAN, MELARUTKAN TOKSIN.. BERAT TURUN BERKILO - KILO TANPA DIET!!

DETOX ↔ BURN ↔ SLIM
➲ Menyekat lemak dan tepung masuk ke dalam badan.
➲ Membakar memakan lemak yang terkumpul di dalam badan.
➲ Mengekalkan keseimbangan pengumpulan lemak supaya
berat badan tidak naik secara mendadak selepas berhenti pengambilannya.

Satu Lagi Produk Pelangsingan Berkualiti AJ GARCINIA SlimPlus, Lihat Pengurangan Berat Badan Anda Seawal 7 Hari Sahaja... Tanpa perlu berlapar, tanpa perlu senaman. rasai peningkatan
metabolisma badan mencairkan lemak dari dalam. BERAT TURUN BERKILO-KILO dan TENAGA BERTAMBAH.

KELEBIHAN & KHASIAT GARCINIA SLIM PLUS :
✔ Membakar Lemak.
✔ Mengurangkan selera makan.
✔ NyahToksin Yang Efektif.
✔ Merupakan perangkap semua jenis lemak.
✔ Menambah baik kadar metabolism
✔ Perut makin mengecil.
✔ Berat makin menurun.
✔ Tenaga makin bertambah.
✔ 100% ramuan semulajadi.
✔ Sistem Penghadaman Yang Lebih Baik.
✔ Penyerapan Karbohidrat Serta Selera Makan.
✔ Bentuk Badan Yang Sempurna & Berat Yang Ideal.

CARA PENGAMBILAN GARCINIA SLIM PLUS :
1-Makan 1 capsule selepas sarapan
2- Minum air bersih dalam kuantiti yang banyak (2-3 liter sehari)
**Untuk Kesan Yang Terbaik kurangkan makanan berlemak, susu, gula, minyak dan karbohidrat



Thanxxx abam pos laju... again n again customer update ‪#‎parcel‬ yang sampai dengan selamat yee..terharu mummyrina siapa yg sudi update n snap gambat tau.. yang mana yang kasi gambarje masuk dlm ni..sbb kalu nak amik semua huhuhu habes lah mummy.. bengkok lorr..
‪#‎melecunscrub‬ antara product yang best ada dalam kedai online mummy tau... tak henti henti order dr customer abb sangat unikk.. hargapun berpatutan yea...
Owu sblm lupa.. skang mummy amik yang besarje, yang kecil dh takde tau sbb tu pek pengenalan sahaja... yang besarje ada sbb banyak demand yg besar..
Rm89
Sangat berbaloi dan puas hati..



Okeh #saBunbaybie kita pulak dah sampai yeaa... alhamdulillah sgt cust comel ni sudi update gambar parcel.. thanx jugak abam poslaju yg sudi hantar cecepat.. hehe..

Sabun ni sesuai untuk semua jenia kulit termasuk sensitive.. anak eczema ke apa ke pakailah sabun ini yeah.... hargapun mampu milik uolls...haa siapa nak beli #sabunbidara juga boleh yea..fungsi dia selain dr menyegarkan.. ia mampu merawat gangguan makhluk halus n jenis jenis gangguan.. juga sesuai untuk wanita dalam pantang, haid..

Nurul tu nama mummyrinatau.. jgn compius.. nurulhezrina okeh...hehe...

Okeh sambung keje yg menimbun ni.
Tata...
Siapa nak beli meh whatsappje 0173288087

#mandianbidara
#showergel
#sabuneczema
#sabunbaybie




So yang mana nak buang bulu dengan:
cara terbaik
cara paling mudah
cara paling tak menyakitkan
cara yang paling menjimatkan
Adalah dengan MENGORDER #aurajelitahairremoval
#agentpencabutbuluterbaik
#cabutBulutaksakit
#tarikbuludrakar

Alhamdulillah smpai jugak #aurajelitahairremoval nihhh.. thanx abam poslaju yang hantar barang dengan selamat... dan cepat...
Cara guna mmg ada di sticker tu yeah...



Yehuuuu...
#heightup #vitamintinggi #selamatdiambil #calcium 

Tak sabar nampakNya adek kita ni nak tinggi.. Alhamdulillah parcel diterima dengan selamat.. thanx abam poslaju yg sentiasa berusaha menghantar barang dengan cekap dan cepat...

Pembeli online pertama kali mcm adek ni mmg biasanya akan was was... hehe.tapi alhamdulillah senyum lebar bila terima barang..

Saya,mummy rina,
Mummy rina suka berniaga online,
Mummyrina jujur dan hantar barang dengan baik sekali,
Mummyrina suka ramai customer,
Mummyrina pandai
jadilah seperti mummyrina

Wakahkahkah..
Skema sungguh kan??
Trend ooo ayat kat atasni.. hehe.. gurau gurau je..
Okeh, sesiapa nak cuba atau nak tinggi boleh trylah yea.. whatsappje 0173288087 mummyrina..



Ponnn ponnn abam poslaju nak antoo #olicandy ni...
#olicandyni barang panasss ooo.. ramai sgt customer suka ngan kesannya.. berkhasiat dan lazat juga.. n paling penting mampu beli.... rm55 taklah semahal mana untuk kesihatan yg uolls nak kan??okeh mummyrina jual barang ye ...

Whatsapp 0173288087
Bagi yg nak order olicandy



Ngantokk gila dah mata.. tapi nak sudahkan satuni nak update...#testimonipenerimaanparcel
thanx abam pos laju sbb sudi hantarkan parcel yg mummyrina hantoo...

#olicandy
#chrizenmoistcake
Adalah barang yang custni pesan ngan mummyrinazone..satu skincare satu suppliment.. thorbaikkk. demi kesihatan luaran dan dalaman..
Ramai org suka beli #olicandy ni tau... sbb berkesan dan murah berbaloi baloi..#chrizenmoistcake pun antara foundation yg best.. dpt free serummuka...

Whatsapp 0173288087
untuk more info



Wahhh malamni ramai yg sporting tau customer mummyni.. cayang korang ketat ketat... lalalallalala

Bukan apa sporting update gambar parcel sampai.. suka mummy.. thanx sangat first sbb sudi membeli.. n 2nd sudi update gambar produk sampai... so siapa yg kasi pic kita mmg terus letak di wall yeah.. so appreciate...

Memang balutan kita balut proper yea sbb takut mudah pecah atau rosak semasa proses penghantaran drp #poslaju
Thanx abam poslaju jugak sbb hantaq parcel cheqq dengan baik yeah...

#aurajelitahairremoval 
Product #penanggalbulu yang paling palinggggg hot n spicy di mummyrinazone tau.. senangje guna ni.. pastu murah... selamat dan yg penting berkesan!!.beribu kot cust kasi testimoni.. n melambatkan pertumbuhan bulu 5x ganda.. bukan bulu korang tak tumbuh yea.. melambatkan..

Siapa nak beli??
Laju laju whatsappje mummy 0173288087.laju laju gak den balas..





Akhirnya... sampai juak itu ‪#‎perfume‬ ‪#‎adorableperfumebyritarudaini‬ ‪#‎ritarudaini‬
Terbang menemui tuannya di sabah Nun jauh disana.. habis wangiii satu flight kan bawak perfume rita ni???hehhehe..
Janji sampai dengan selamatnya mummyrina dah legaaa.. thanx abam pos laju even ada sikit sikit kotaknye yang kemek.. huhuhu
#adorableperfumebyritarudaini
‪#‎adorablestunning‬
‪#‎adorableclassy‬
‪#‎perfumesangatwangi‬
Pasnii... wangilahh sis yang pakai ni kann...10 lagi dia beli uolls.. hehe.. thanx ye sis.. tqtq
sesiapa nak beli meh sini pm,dm, whatsapp 0173288087..
Zazzzz laju laju kita reply nooo..



Ramaii gila pm Mummyrina pasal 
#aurajelitahairremoval
Satu satunya product penanggal bulu yang terbaik pernah mummy Jual..
Ramai kata "mummy sakit tak bila tarik tu??" Bagi mummy tak bape lah Nak sakit..sikitjerpun sakit nye..Nak cantik kenalah sakit sikit..ramai yang menggunakan nya kata Sgt Sgt effective...

Skang harga masih HQ buat promosi harga..biasanya rm40 siap pos smjg..tapi skang cuma rm35..so uolls jimatkan rm5 tu..leh wat Beli roti canai lagi..Sabah swk add RM 5 yeah..

#testimoniajhairremoval terkini..
Siapa beminat terus msg/WhatsApp 0173288087




okehhh cukup dululah..yang atasni mana mana dalam page mummy n ngan status sekali den copy.hahahaha..
nnt yang mana mana update in sha allah rajin lebih kita masukkan pulak..
okeehh!!




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in