NUFFNANG

DUOYA MASCARA ALA CHE TA : BYE BYE BULU MATA PALSU,SELAMAT DATANG MATA YANG CANTIK


Adakah anda inginkan Bulu Mata yang Lebat 
Adakah anda inginkan Bulu Mata yang Panjang 
Anda juga mimpikan Bulu Mata yang lebih Lentik 
Adakah anda pernah dengar Mascara yang mempunyai Vitamin 
Malah yang boleh di bawa Solat 



Kini.... Segala yang anda impikan akan menjadi Kenyataan dengan hanya sekelip mata sahaja 
Mata anda akan Cantik seperti Rozita Che Wan tau...
Malah tak akan Tercabut Bulu Mata anda ketika mencucinya...
Paling BEST kan... Mata anda TIDAK akan menjadi MATA PANDA lagi bila dicuci...
Anda pasti mahukan semua perkara yang kami nyatakan di atas kan 


DUOYA - Air Being Thick Style Eye Mascara
Khas untuk anda yang berbula mata lurus tumbuh ke dalam..
Anda cuma perlu guna mascara sahaja tapi kesan sehebat memakai bulu mata palsu lentiknya..
Is barang baik dah semakin di cari2 tauuuu.. 
Permintaan semakin hari semakin TINGGI



Siapa nak bulu mata TEBAL LENTIK selebat bulu mata mcm Che Ta 
Siapa nak bulu mata BERBENTUK seperti pakai bulu palsu 


SEBAB UTAMA KENAPA MASCARA INI TIDAK SAMA DENGAN MASCARA YANG LAIN :

Pertama adalah kerana ia adalah mascara fibre. Normally mascara fiber datang dengan 2 stick. 1 utk mascara 1 lg utk fibre, jadi agak leceh based on kami punya experience sendiri sebab  sendiri pernah menggunakan mascara jenis Fiber nih.. Lebih-lebih lagi  memang tak berapa pandai nak pakai mascara nih.. Jenis malas make up  so memang anda sendiri akan sedia maklum la.... Ia sangat LECEH & mudah comot disebabkan habuk-habuk fiber jatuh atas muka...


Maskara nih memang sangat MUDAH untuk digunakan sebab memang dah ada Fiber di dalam... Anda hanya perlu pakai 1 maskara aje.... Ini akan lebih MENJIMATKAN masa anda... Brush dia memang sangat Flexible & boleh pakai untuk bulu mata atas & bawah... Paling BEST kan, bila pakai mascara ni tak mudah comot. Kalau tercomot pun anda hanya perlu keringan & lap aje pakai tisu tanpa air pun boleh hilang. So no panda eyes 
  Gerenti 


Mascara ni WATERPROOF 
Ada yang kata kalau waterproof mesti susah nak cuci kan Teeet.... Anda silap tau coz mascara ni memang telah direka untuk wuduk friendly. Sambil-samnil nak ambil air sembahyang tu cuci guna air saja boleh tanggal tanpa mencomotkan mata. Nak lagisenang cuci, basahkan bulu mata tu dgn air biar 10saat lepas tu slowly tarik. Senang je keluar. Sgt mudah ditanggalkan dan bulu mata original TAK AKAN tercabut


Mascara ni kualiti setanding international brand jadi kalau anda rasa mahal, sila cuba dulu. So that anda akan tau nilai nya. Plus mascara ni ada VITAMIN B5 yg akan menjaga bulu mata anda setiap masa anda menggunakannya...



KELEBIHAN UTAMA DOYA MASCARA ALA CHE TA :


Memanjangkan bulu mata
Melentikkan bulu mata 2X ganda
Melebatkan bulu mata (superdense)
Waterproof
Tidak mencomotkan
Tidak berketul
Senang di cuci
Mesra wuduk
Tiada panda eyes
Fiber tidak gugur di muka
Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
Berus lebih besar dan senang nak calit
Sangat menjimatkan masa
Tahan lama
Kesan seperti memakai bulu mata palsu


Hebat takkk
Meh la sape nak bulu mata yang super duper lebatnya dan lentik seperti Anzalna Nasir mahupun Che Ta... 
Sape yang nak menjimatkan masa, menjimatkan wang..
Anda memang tak rugi cuba dengan hasil yang bakal anda dapat
Harga di jamin terbaik dan 100% Original dari Korea. 
Kami merupakan STOKIS Sah & Kami tidak menjual yang FAKE ye...
Ini perbezaan Mascara FAKE + ORIGINAL ..
Berhati-hati ye .. Jangan kerana anda terlalu TERUJA inginkan Harga yang lebih rendah, anda sampai TERTIPU...




TIPS PENJAGAAN MASCARA :



Q & A MASCARA DUOYA ALA CHE TA :
Meh kenal2 dengan mascara che ta ni 



1 : CheTa guna ke mascara ni ?

Haa, ni soalan yg kerap kali ditanya customer. 
Jawapannya TIDAK ye. 
CheTa tidak menggunakan mascara ni. 
Efek pemakaiannya saje yg mampu jadikan bulu mata seperti bulu mata palsu CheTa. 
Soooo jangan gatai-gatai lg naaa dok tanya ni mascara cheta punya ka apa ka 


2 : Kenapa dipanggil Mascara CheTa ?

Mascara ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan matanya. 
Sebab tu kebanyakkan customer kami akan beri respon seperti : " Wah ! Macam mata CheTa la "
" Memang cantik sis, macam CheTa !! "


3 : Mascara CheTa dari mana ?

Mascara ni datang dari Korea dan diberi nama Mascara Duoya Big


4 : Halal tak ? 
- 100% selamat. Kita tak dapat cert halal tapi mascara takde pun guna bahan2 terlarang. Even mascara lain macam Maybeline etc pun takde cert halal and mostly barang makeup memang takde cert halal


5 : Senang cuci tak ?

Mascara ni memang mudah nak cuci. 
Nak lagi senang cuci, basahkan bulu mata tu dengan air biar 10 saat lepastu slowly tarik. Senang je keluar


6 : Apa kelebihan Mascara CheTa ni ?

Memanjangkan, Melebatkan dan Melentikkan bulu mata
Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja
Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda
Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci
Tidak perlu menggunakan makeup removal 
Wudu' friendly
Waterproof !

7 : Boleh tahan berapa lama ?

1 batang mascara boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara pemakaian
Kalau belum buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 2tahun. Kalau dah buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 6bulan.


8 : Berapa ml ?

15ml. Standard vol mascara


9 : Mascara CheTa ni ada KKM ?

Takde. Mostly makeup takde KKM


10 : Bila Mascara CheTa mula dipasarkan di Malaysia ?

Mula dipasarkan di Malaysia pada September 2015 oleh kak NoraFurla yang mana hanya beliau seorang sahaja distributor Mascara CheTa dan dibawah beliau mempunyai lebih dari 100 agent sah di seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei 


TESTIMONI MASCARA DUOYA :















HARGA MASKAR DUOYA
RM 50

Terus Whatsapp ke
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in