NUFFNANG

OLICANDY PREMIUM EDITION - LEBIH BERKESAN BUAT KULIT


Olicandy Premium Edition Murah



halal serta ada kkm number..
Adake yang kata tak jumpa kkm tuh??untuk suppliment yang ada tablet mmg kena ada KKM..pihak vsireh company adalah company berdftar so mmg akan pastikan uolls tak ambil bahan yang tidak boleh diambil dan berbahaya...boleh refer company terus jika mendapati number kkm adalah palsu..

Juga
boleh direct check dengan kementerian yeah sbb dah dicop di botol lagi dan punyai cop halal jakim yang menunjukkan ianya HALAL dimakan dan selamat di ambil..


Apa beza dia dengan yang packaging sebelum nih????
jawapannya adalah lebih kali ganda kesannya dr yang lama...yang lama masih ada yea..terpulang uolls nak beli yang mana...

ada lagi perbezaan nya..boleh tgk bawah nih..


APA YANG MEMBEZAKAN Olicandy BIASA vs PREMIUM EDITON NI???

♥ Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHITENING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan??


♥ PITERA yang eksklusif itu kami jadikan sebagai bahan utama yang menjanjikan kesan yang LAGI BAIK dan CEPAT!! perghh patutlah super duper bomm power 


Apa tu PITERA??
✔ Bahan semulajadi yg kaya dgn asid amino, mineral, vitamin & asid organik .
✔ Dapat memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam.
✔ Dapat meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia. .
✔ Dapat mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan berkesan 



HARGA.. Jangan risau! Nama je PREMIUM EDITION tapi harga SAMA dengan Olicandy biasa 
STOK TERHAD & limited edition so siapa cepat dia dapat


Gula-Gula Ajaib Berperisa Oren....
Just amalkan 1-2 Biji aje Sehari.....
Confirm akan Membuatkan Jerawat Lari Serta kulit Kusam Tiada Lagi !
Mudah giler nak Gebus Gabas sekarang nih kan ?
So Tidak Ada lagi Alasan Untuk Cantik Menawan !
U Olls hanya Perlu Amalkan Secara Teratur & Lihat aje hasil yang bakal U Olls Perolehi !!


Perbezaan OliCandy & Supplement lain

1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).

Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.
Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.
Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.


2. OliCandy mengandungi Bovine Collagen..
Sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.
Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.


3. OliCandy juga Mengandungi  Astaxanthin 
Astaxanthin akan memastikan nutrisi hebat untuk badan.
500 x kuasa dari vitamin E dan C
10 x kuasa dari beta-carotene
10 x kuasa dari lutein
Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.
Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.


4. Last not Least... OliCandy mengandungi L-Lysine 
Untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.
Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.


Keistimewaan OliCandy : 

Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
Memudarkan dark spot di seluruh badan
Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. 

LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.

Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
Meningkatkan sistem imunisasi
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
Memulihkan sakit sendi dan otot
Memberi kecergasan badan sepanjang hari
Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser


Keistimewaan OliCandy :

Mencerah kulit
Melembap & Menyinarkan kulit
Menganjalkan kulit
Memudarkan parut jerawat
Anti-penuaan
Membaikpulih sel kulit




Persoalan Yang Sering Di Tanya Customer Kami :


OLI CANDY
KEBERKESANAN OLI CANDY


Testimoni Pengguna :


OLI CANDY
TESTIMONI OLI CANDY


OLI CANDY
TESTIMONI OLI CANDY



TESTIMONI OLI CANDY
TESTIMONI OLI CANDY

TESTIMONI OLI CANDY
TESTIMONI OLI CANDY



TESTIMONI OLI CANDY
TESTIMONI OLI CANDY

OLI CANDY
TESTIMONI OLI CANDY

HARGA OLICANDY 
RM 45

Terus Whatsapp ke
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in