NUFFNANG

MANDIAN BIDARA SUFI SECRET - IKHTIAR UNTUK GANGGUAN MAKHLUK HALUS DAN SPIRITUAL



Siapa ada masalah 3s?
Anda tahu 3s tu apa?
3s adalah sihir, santau, sampuk. 
Nak tahu penawar bagi masalah 3s?

Cuba mandi dengan Mandian Gel Bidara. Anda akan rasa perubahan selepas menggunakannya. 

Product Description
Bidara Shower Gel / Gel Mandian Bidara

RAMAI YANG TAHU..
Mandian daun bidara adalah salah satu kaedah rawatan oleh pengamal perubatan Islam.


SEGELINTIR YANG TAHU…
Mandian Bidara ini sangat digalakkan sebagai mandian setelah bersih darah haid untuk wanita.


RAMAI YANG TIDAK TAHU..
Kandungan daun bidara ini bagus untuk kesihatan kulit.

Mandian Gel Daun Bidara memberikan anda kesempurnaan kebersihan diri serta mengekalkan kesegaran dan rambut anda.
YA!..ia boleh juga digunakan sebagai SYAMPU.


[IKHTIAR PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN & MASALAH GATAL2 KULIT & EKZEMA DISYIFA’ DAN DISYORKAN OLEH : DATO USTAZ ISMAIL KAMUS]


Komen pengguna: 
( SEMUA DGN IZIN ALLAH.. ALLAH SEBAIK2 PENYEMBUH )

1. Saya sekeluarga menggunakan produk shower gel bidara Sufi Secret ini semenjak setahun lalu. Alhamdulillah ..dengan izin Allah adik saya PULIH 80% dari gangguan. Produk ini sudah menjadi keperluan seharian kami sekeluarga. (Puan Radziah Shah Alam)


2. Saya menggunakan produk ini kerana ingin berikhtiar disebabkan ada yang menghantar sesuatu yg tidak elok pada diri saya. Selepas mandi menggunakan produk Sufi Secret ini, saya muntah-muntah dan SAKIT DIDALAM MULUT SAYA HILANG (seperti sakit gigi).Alhamdulillah ..dengan izin Allah saya berasa sihat sekarang. (Puan Norhayati, Kelantan)


3. Selepas 3 hari menggunakan produk ini, badan rasa ringan dan tiada lagi gangguan bayang-bayang. Memang mula-mula guna rasa badan sakit-sakit dan letih.Alhamdulillah selepas tu dah ok. (Puan Mahizah)


4. Saya menggunakan produk ini semenjak Januari 2015. Harga yg sangat MAMPU milik dan Alhamdulillah berkesan (Pn Siti Klang)


5. Saya dah 20 tahun mengalami masalah kulit ekzema. alhamdulillah lepas guna sabun bidara ni, gatal2 ekzema saya dah hilang... kulit pun makin cantik .. time kasih kenalkan bidara pada saya.. (Puan Roziah, sungai buloh )


6. Kami ada masalah rumah tangga ... suami dah x semesra dulu... dah lama tak bercakap dengan suami.. alhamdulillah lepas guna bidara suami skrg dah ok... saya nak stok... saya nak teruskan penggunaan... alhamdulillah harganya pun mampu saya nak maintain... tq yan...


Tanda-tanda sihir dan gangguan :

1. Badan lemah dan lesu
2. Kerap sakit kepala
3. Panas baran/mudah marah
4. Telinga berdesing


KELEBIHAN DAUN BIDARA 

Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, susah tidur, gangguan makhluk halus dan sihir. Kaedah menggunakan daun bidara ini telah diamalkan oleh para ulama terdahulu sebagai bahan utama rawatan.


Gel Mandian Bidara
Gel Mandian Bidara ini berasaskan ekstrak daun bidara (Zizyphus mauritiana), iaitu sejenis daun yang digunakan secara khusus untuk merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, susah tidur, gangguan jin dan sihir. Daun Bidara ini telah digunakan oleh para ulama' sejak zaman dahulu lagi sebagai bahan utama dalam mengatasi orang yang terkena sihir.

Shower gel bidara sangat sesuai digunakan oleh wanita dalam pantang dan period. Waktu ini kita tidak bole solat,maka mahkluk halus mudah mendekati kita. Oleh itu,mandian ini direka khas supaya mahkluk halus tidak mendekati kita kerana daun bidara dpt menghalau mahkluk tersebut,insyaallah


Apa Kelebihan & Manfaat Daun Bidara?

Tertulis Dalam Al-Quran

Pohon bidara tumbuh di dalam surga sebagaimana firman Allah Subhanahu Wata’la berfirman, “Dan golongan kanan, alangkah bahagianya golongan kanan itu. Berada di antara pohon bidara yang tidak berduri, dan pohon pisang yang bersusun-susun (buahnya), dan naungan yang terbentang luas,dan air yang tercurah, dan buah-buahan yang banyak,”QS. al-Waqi’ah (56) : 27-32


Daun Bidara Boleh Di RuqyahAl Qurtubi menceritakan daripada Wahab untuk mengubati Sihir: “ Diambil 7 helai daun bidara ditumbuk halus lalu dicampurkan air dan dibacakan Ayat Kursi dan diberi minum pada orang yang terkena sihir tiga kali teguk dan baki airnya diguna untuk mandi ,Insya Allah akan hilang sihirnya”. “Dan diutamakan membaca Qul A’uzubil Falak ,Qul A’uzubirabinnas juga ditambah Ayat Kursi kerana ayat-ayat itu dapat mengusir Syaitan.”


Pencuci Wanita

‘Aisyah secara marfu’, “Salah seorang di antara kalian (wanita haidh) mengambil air yang dicampur dengan daun bidara lalu dia bersuci dan memperbaiki bersucinya. Kemudian dia menuangkan air di atas kepalanya seraya menggosoknya dengan gosokan yang kuat sampai air masuk ke akar-akar rambutnya, kemudian dia menyiram seluruh tubuhnya dengan air. Kemudian dia mengambil secarik kain yang telah dibaluri dengan minyak misk lalu dia berbersih darinya.” ‘Aisyah berkata, “Dia mengoleskannya ke bekas-bekas darah.” (H.R. Muslim no. 332 dari ‘Aisyah)


Alergi Kepada Makhluk Halus / Jin

Sepertimana ular alergi dengan buluh dan sebahagian serangga alergi dengan daun serai, begitu juga dengan makhluk halus / jin dengan daun bidara. Mereka tidak suka bau-bauan daun bidara ini dan tidak mendatangi seseorang itu sekiranya terdapat daun bidara atau bau daun bidara pada seseorang.


Merawat Sihir / Santau / Saka / Gangguan Jin

Sebahagian besar dunia perubatan Islam menggunakan daun bidara dalam merawat penyakit-penyakit yang berkaitan sihir. Daun bidara ini digunakan samada secara fizikal daunnya digunakan untuk mengurut, atau diambil 7 helai daun bidara, dilumatkan sehingga halus dan dimasukkan ke dalam kolam kecil, lalu pesakit tersebut disuruh berendam dalam kolam tersebut sambil dibacakan ayat-ayat Ruqyah keatasnya.


siapa yang sering diganggu dengan mimpi dan tgak boleh nak tidur juga boleh menggunakan 
mandian bidara ni tau..

dan tak semestinya terkena sihir...org yang normal juga boleh menggunakan ,mandian ni untuk hilangkan keletihan Tubuh badan..
segar selepas menggunakan mandian ni taw..

ganguan pada bayi baru lahir juga boleh yea..
yelah budak budakkan kadang jin suka kacau..
so oklahkan tak perlu kita nak p carik daun bidara dan proses lagi...



ni ada mummy lampirkan sekali yang mummy jumpa dr pak google..
so ni rawatan yang original..hehe
boleh juga mencuba yea..



TESTIMONI PENGGUNA GEL MANDIAN BIDARA SUFI SECRET




BERMINAT???




SHOWER GEL DAUN BIDARA SUFI SECRET TERDAPAT DENGAN 2 BAUAN ISTIMEWA

1. Shower Gel Bidara + Bauan Limau Purut 
2. Shower Gel Bidara + Bauan Gaharu
Kuantiti : 250ml 
RM 22




Terus Whatsapp ke
+60173410041 NIZAM



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in