NUFFNANG

JSD FEMININE WASH - KINI GATAL DAN KUTU KELAMIN TIADA LAGI




Risau Keputihan Melampau??
 Malu sebab Miss V Berbau?? 
Tak Selesa Gatal-Gatal di Miss V??
Paling PARAH ketika datang bulan??
Nakkan feminine wash yang superb hebat???
Nakkan FEMININE WASH yang nyaman dipakai??


 Memperkenalkan JAMU SUSUK DARA (JSD MISS V FEMININE WASH)  khas untuk wanita yang menitikberatkan penjagaan Makhota diri. 

Cecairnya berbentuktak terlalu likat dan harumannya sangat lembut dan wangi berbau bunga bungaan malah banyak kegunaan tersembunyi dari produk ini. 

Produk ini adalah Produk Bumiputera yang di kilangkan di malaysia melalui pengilangan Bertaraf GMP.

Image result for jsd feminine wash

sebelah kanan sekali adalah JSD packaging LAMA.yang terbaru lagi vouge kan paskaging nya dan mesra pengguna sbb boleh tekan terus semasa guna.(tak perlu buka penutup)



Ingin Menjaga Aset Keintiman anda 
Tapi masih tercari2 yang sesuai dan yang betul2 menggunakan bahan semulajadi?
Inilah Pembersih peribadi yang anda cari.Ramuan yang terkandung 100% adalah bahan semulajadi dari REBUSAN PATI SIREH &MANJAKANI.


PEKAT
LIKAT
WANGI
MENYEGARKAN

Malah mampu merapatkan kembali otot vagina anda...
Malah dapat MENCERAHKAN "Bikini Line".


FUNGSI JSD FEMININE WASH

Memperbaiki Peredarah darah
Membersih,Menyegar,Merawat dan Menghalang Jangkitan Bakteria
Menghilangkan Kegatalan/ruam faraj
Mencegah&Merawat keputihan
Mengetatkan faraj,Mengembalikan ketegangan&menguatkan otot faraj
Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin.
Mengilangkan bau yang tidak 
menyenangkan.
Harumannya Sangat Wangi dan melekat lama baunya di tapak tangan..

Anda berminat untuk MERASAI PERUBAHAN SELEPAS MENGGUNAKANNYA SEAWAL CUCIAN PERTAMA



KANDUNGAN DALAM JSD FEMININE WASH

herba arab, 
cengkih, 
extrak sireh dan manjakani.



KELEBIHAN JSD FEMININE WASH
✔ Memperbaiki peredarah darah
✔ Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria
✔ Menghilangkan kegatalan/ruam faraj
✔ Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan
✔ Mencegah dan merawat keputihan
✔ Mengetatkan vagina, mengembalikan ketegangan dan menguatkan otot faraj
✔ Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
✔ Mencerahkan kulit dan pelihat sekitar miss-V dan peha
✔ Membantu mencantik, menghalus serta menganjalkan kulit dan bibir miss V
✔ Terbukti secara klinikal berupaya merawat jangkitan kulat / bakteria pada vagina yang menyebabkan masalah keputihan, bau, kegatalan juga lendir berlebihan
✔ Meningkatkan keghairan seksual suami isteri


Okeh sini mummy tunjuk uolls stock  baru Dan  lama..yang Baru lebih panjang Dan bunga bungaan merah gitu...so uolls leh tgk sendiri kan...Dr segi best tu yang baru lebih bagus for sure lah kan.hehhhehe..yang lamapun super best..apatah lagi yang baru lagi ADVANCE SUPERB DOUBLE BEST..hehhehe
yang paling penting hanya picit sahaja bila nak guna.


HARUMANNYA KEKAL DAN SEGAR SEPANJANG MASA

Feminine wash JSD baunya wangi, dingin dan menyegarkan.
Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan di mana PH nya adalah tidak alkali tinggi. 

Sesetengah orang yang ada alergik apabila berpeluh dicelah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash Susuk Dara tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.


.
Kandungan 100ml (utk kegunaan 3 bulan)
200% Original Pati Rebusan Sireh dan Manjakani
Diiktiraf dari Perkilangan GMP.
Produk keluaran Bumiputera.
Sesuai utk Semua Wanita.
100% DI JAMIN BERKESAN‼
.
.
* SESUAI DIGUNAKAN SEMASA PERIOD/HAID.


KELEBIHAN FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA JSD

soalan:

saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminine wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, kenapa produk ni ada jual Feminine Wash?
... 
jawapan:

kebanyakkan Feminine Wash di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti pengggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash.

pH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)..

Feminine Wash JSD yg pH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard pH ni biasanya harga dia mahal.. bukan cikai punya..

Feminine Wash JSD susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan..

wanita yang selalu keje kat luar, wanita yang selalu stress dimana factor-faktor ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan. boleh guna Feminine Wash JSD untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..

wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna Feminine Wash susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kepada white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina


CARA PENGGUNAAN JSD FEMININE WASH

✔ Basuh tangan anda dengan bersih
✔ Picit FW pada tapak tangan
✔ Bersihkan pada keliling Miss-V dalam 30 saat
✔ Bilas dengan air
✔ Rasai betapa feminin nya diri anda. JSD FW, Wangi dan Bauan SEXY MENGGODA.
✔ Sesuai untuk semua wanita
✔ 100ml untuk kegunaan 2-3 bulan



KUTU KELAMIN PADA CIK BUNGA


Boleh bayangkan tak,betapa gatalnya kepala kita kalu berjangkit kutu.mummyrina tak ingat bila last kena kutu kepala.
Rasanya last bila putri putri mummy berjangkit di nursery.Amboi gatai bukan kepalang baq hang!

Percaya x?
Kutu ada dua tempat.Kalu kar kepala boleh nampak dia lari sana lari sini,tapi kalu kat kelaminpun ada yea tp hebatnya TAK NAMPAK.
Dia duduk bawah kulit.tau tau je gatal ya hurobbi.

So,silalah jaga korang punya rambut di kelamin yea.Jangan biar kutu bertenggek bawah kulit.Mentangkan tak nampak korang buat tak tahuje.Tebas rambut korang biar pendek dan cuci dengan JSD FEMININE WASH.


Cara bebas kutu kelamin. 

Cukur bulu di vagina... Tebas kemas kemas...

1. Ambil sedikit feminine wash, shampookan di tempat terlibat. 
2. Biarkan berbuih. 
3. Cukur rambut di faraj sampai bersih. 
4. Bilas sehingga bersih. 
5. Rasa segar dan selesa je bila selesai. 

In shaa Allah, kutu lari. 
Tak payah garu lagi.



Tak payah fesen - fesen macam ni boleh tak?

Tahu ke tak tahu?
Bila panjang macam ni banyak kotoran akan tersangkut - sangkut.

Antaranya:
1- darah haid.
2- air mani
3- lendir keputihan
4- lendir mazi
5- air kencing
6- serpihan najis berak

Sewaktu kita bersihkan kawasan ni, meruang bagai, agak - agak ada tak darah haid yang tersangkut kat situ?

Lepas habis haid.
Sah ke solat?
Yakin ke bersih???

Rambut cenggini kotor.
Sebab tu jadi tempat gantung setan.
Ambik feminin wash jsd.
Lumurkan sampai berbuih sampai ke celah bontot.

Lepas tu duduk kat jamban duduk tu.
Cukurlah bulu - bulu tu dalam keadaan selesa dan nyaman.
Habis cukur cuci dengan feminin wash. Bilas bersih - bersih.

Then..
Lap dengan towel bersih.
Sapukan permukaan cukur tadi dengan intim gel,
Rasa segar, bersih, ringan dan comel.
Gambar Panas : sumber google.

Hidup ni bukan nak seronok je. Kita kena tahu jugak cari yang baik - baik.
Bersih itu fardu kifayah.


TESTIMONI PENGGUNA JSD FEMININE WASH

Image result for jsd feminine wash

Image result for jsd feminine wash

Image result for jsd feminine wash


Image result for jsd feminine wash

Image result for jsd feminine wash


HARGA JSD FEMININE WASH
RM 56

Terus Whatsapp ke
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

1 comments:

Mrs Velentine

memang terbaek JSD FW ni kak...berbaloi beli

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in