NUFFNANG

WOMEN DESIRE CREAM - KONSISTEN DAN SABAR MEMBAWA KESAN TERBAIK


HEBATNYA 'CALITAN' WDEC. 👍👍👍

▶Hanya dgn SAPUAN KRIM WDEC anda mampu mengembalikan keremajaan kulit wajah anda!
▶Hanya dgn SAPUAN KRIM WDEC anda mampu memantapkan kembali payudara anda!
▶Hanya dgn SAPUAN KRIM WDEC anda mampu membuatkan hubungan suami isteri indah mekar berbunga setiap hari!
▶Hanya dgn SAPUAN KRIM WDEC anda mampu merawat bibir hitam/lebam yg disbbkan oleh keturunan atau kesan bahan kimia dari lipstick menjadi pink & mungil kembali.
▶Hanya dgn SAPUAN KRIM WDEC anda mampu menjadi wanita yang lebih yakin, bersemangat dan ceria... Stress hilang dgn sekelip mata!
▶Hanya dgn SAPUAN KRIM WDEC...



 IMPIAN ANDA BAKAL MENJADI KENYATAAN !!
OH APAKAHHH INI???? BENARKAH??
 BAGAIMANA IA BERTINDAK?? 
KRIM JER KAN?? 
TAKKAN SEMUDAH ITU MENYELESAIKAN SEMUA MASALAH DAN MENUNAIKN SEMUA KEINGINAN WANITA.
YA, MMG BETUL... INILAH REVOLUSI PRODUK TERKINI... WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM...


✘ Tidak perlu bancuh2... 
✘ Tidak perlu telan... 
✘ Tidak perlu suntik2... 
✘ Tidak perlu buat pembedahan plastik...
✔Yang perlu hanyalah CALITAN @ SAPUAN Women Desiree Essential Cream jer!
Jadikanlah ia peneman setia peribadi anda mulai hari ini !! Anda pasti berpuas hati dgn hasilnya....




Adake yea,yang masih belum tahu lagi apa tu wdec atau nama dalam surat beranaknya women desire essential cream?
Moh kita tengok satu satu yea


Apa itu krim wdec.

1. Sejenis krim.
.
2. Krim hormon yg mampu merawat seluruh badan dari hujung rambut sampai hujung kaki.

3. Hanya sapu di nadi. Kerana dinadi ade pembuluh darah. Krim akan meresap ke dlm pembuluh darah dan merawat seluruh tubuh badan.So akan melancarkan perjalanan darah.
.
4. Diformulasikan dgn teknologi nano yg mana 12 kali ganda cepat meresap ke dalam epedermis kulit dan terus ke saluran darah.
.
5. Menstabilkan semua hormon dalam badan. Satu persatu. Bukan sekaligus. 
6. Merawat BUKAN menambah hormon. Merawat masalah hormon anda yg bermasalah disebabkan aktiviti seharian dan peningkatan umur.
.
7. Mampu membuang toksin dan melancarkan saluran darah dalam bdn.
.
8. Menstabilkan paras metabolisme. 
Kurus ⏩ gemuk. Gemuk ⏩ kurus.
(Kalau ada terlebih berat dia akan menstabilkan begitu juga terkurang berat)
.
9. Membaiki sel sel kolagen yg berkurang. Supaya kulit anda cantik cerah gebu.
.
10.Boleh juga merawat luka dengan cepat.
Boleh dijadikan first aid sebab selain baiki sel kolagen dia juga memperbaiki sel sel yang rosak di kulit.
WDEC sangat multifungsi. Malah sangat bagus utk wanita yg menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.

Kecantikan bermula dari dalam wanita💋
.

Image result for 8 HORMON UTAMA MANUSIA

TAHUKAH ANDA? 
Terdapat 8 jenis Hormon utama pada manusia yaitu:

Hormon TESTOSTERONE, PROGESTERONE & ESTROGEN utk reproduksi manusia (bila kurang ia akibatkan menopause pada wanita dan andropause pada lelaki)..


Hormon DHEA menurunkan risiko seseorang terkena kanser (bila kurang ia akibatkan risiko terkena kanser lebih tinggi)


Hormon INSULIN bertanggung jawab didalam metabolisme glukosa (gula) di dalam darah (bila kurang ia akibatkan seseorang menderita penyakit diabetes mellitus > kencing Manis.


Hormon THYROID bertanggung jawab terhadap metabolisme di dalam tubuh (bila kurang ia akibatkn terganggunya metabolisme di dalam tubuh.


Hormon MELATONIN atur fungsi tidur di dalam tubuh manusia (bila kurang ia akibatkn seseorang sulkar tidur atau kualiti tidur seseorang akan rendah).


Hormon yang paling utama adalah hormon Pertumbuhan manusia (HGH) bertanggung jawab untuk mengatur pertumbuhan pada diri seseorang. Selain untuk pertumbuhan, ternyata produksi hormon ini sangat mempengaruhi produksi hormon lainnya di dalam tubuh manusia. Kekurangan hormon ini pada masa kecil akan menghambat pertumbuhan anak tersebut.


Ternyata menurut hasil penelitian Dr Daniel Rudman, didapati setiap 10 tahun produksi HGH di dalam tubuh manusia menurun sebanyak 17%. Pd umur 20thn, produksi HGH didapati sebanyak 500 mikrogram namun pd umur 80thn penurunan HGH hanya sebesar 25 mikrogram shj, so xhairan pelbagai penyakit yg dtg..


Mslh ketidakseimbangan hormon (imbalance hormone), menyebabkan berkurangnya ghairah seksual & masalah rahim (reproduksi).


Masalah ini biasanya berlanjut pada masalah tiroid, ovary, prostat, uterus, fibroid, endrometritis dan kanser rahim.


Wajah hilang keremajaan & keserian, perasaan rendah diri, kemurungan dan stres berpanjangan..





KENAPA PERLU SAPU IKUT LAWAN ARAH JAM

1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. 

2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.

3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.

4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu.


NAK CANTIK KENA KONSISTEN 
.
Yangni hangpa kena percaya naa..
Apapun kita buat,nak berjaya kena konsisten,nak jadi hamba Allah terbaik ibadat kena konsisten,nak pandai kena belajar secara konsisten,nak cantik comporm kena juga konsisten.
Tak ada benda di ambil dengan waktu yang singkat.betul betul?
👍👍👍
Korang tgk yang pakai wdec ni,berbekas habis,siap buat koleksi lagi tu...Bukan mudahtau nak comel nak cun,kena istiqomah,kena buat secara berterusan.Sentiasa amal.No wonder bertahun kadang kadang nak dapatkan hasil terbaik.
So mana mana yang beli mummy awal awal lagi pesan.pakai kenalah konsisten dan sentiasa amal.jangan dah nak cantik 50% korang p stop pakai pulak..tak guno lah nnt nak cantik yoo...



Siapa yang beli wdec dengan mummyrina angkat tangan 🙌🙌🙌🙌
So korang jangan degil tau..
Pakai istiqomah,disiplin sentiasa jangan tinggal.

Cer tengok si cumil zilla ni haa..
Dan kalu korang perasanlah yang guna wdec semua setahun tau baru bebetul meletops.memang lah mummy tak nafikan ada yang seminggupun ada kesan.

Mummy sendiri guna seminggu ada kesan "baik" dan "jahat". Korang jangan takutlah kesan jahat tu(healing crysis)tu sementaraje,tahanjelah,kata nak cantik luar dalam kenalah bekorban apa sahaja.korang jugak yang lawa nnt.

Cuba sabar dan didik supaya tersuka tanpa sengaja..haha..nak cun kena sabar nak cun kena doa kena usaha..orang lain mampu takkan cik adik kakak tak mampu?

So sesiapa yang tanya mummy
" berapa lama nampak hasil?"so dengan sukanya mummy habaq mai 1tahun u deserve it my dear fren!!

1 TAHUN U DESERVE IT😘😘



Selamat petang semua..
Mummyrina terlebih makan lah ni mata boleh tongkat ngan lidi.Mengantuk ya hurabbi..

Ok,disebabkan mengantuk meh kita main lukis lukis gambo.
Mummyrina ni bukan pelukis tau..Sila jangan kecam lukisan mummy.

Bagi koranglah apa yang korang faham ttg maksud lukisan bawahni?

LONGKANG TERSUMBAT (PENYAKIT)🚑🚑
⏩GUNA WDEC (PROSES PENYEMBUHAN)💉💉💊💊
⏩AIR 3 LITER MINUM (DETOX)🍹🍹🍹⏩PROSES PEMBERSIHAN LONGKANG (HEALING CRYSIS)🛀🛀🛀
LONGKANG BERSIH,AIR BERSIH MENGALIR LAJU (SIHAT DAN CANTIK)🏄🏄🚵🚵

***sifir ringkas sahaja..badan yang penuh ngan toksid dan penyakit diibarat spt longkang yang tersumbat.(MASALAH TUBUH BADAN)

Guna agent pembersihan (WDEC)
Krim hormone yang boleh seimbangkan hormon dan balancekan kembali hormon

Semasa proses penyembuhan longkang mengeluarkan bau busuk,warna yang gelap itu ibarat healing proses.(jerawat,mengantuk,sakit badan,kencing dan buang buang air besar dsb) 

Gunakan banyak air untuk mencuci dan mengalirkan air dengan baik dalam longkang. (detox semasa pengambilan wdec dengan 3liter air)

Longkang yang bersih (ibarat kita dapat kecantikan dan kesihatan yang terbaik)

Faham ke faham?
So itulah jawapan bg setiap soalan kenapa dan mengapa saya guna wdec jadi gini jadi gitu yea..kenapa saya guna wdec tak menjadi seperti testimoni yang dipamirkan..

"Rasa lama sangat sangat lah guna.Dah 3 botol WDEC saya guna kenapa TAK BERKESAN?"
Kata beberapa orang yang tak sabar dalam urusan kesihatan dan kecantikan.

Penat kot dah pot pet pot pet siang tadi tentang betapa pentingnya FOKUS GUNA dan KONSISTEN.

So moh kita tengok seorang pengguna WDEC ni betapa berusaha dan SABAR guna sampai 
DUA TAHUN😘😘😘😘🌷🌷🌷
DUA TAHUN
DUA TAHUN!!

Dua tahun,korang dapat bayangkan tak BERAPA BANYAK BOTOL WDEC yang dah dihabiskan??

Korang baru guna 3 BOTOL.😭😭😭😭
Meroyan tau mummy ngan korang ni..😭😭😭
Cuba didik jiwa korang tu setia dan sabar.
Sukakan wdec anggap seperti nyawa.Barulah korang boleh rasai betapa BAGUSNYA WDEC💟💟💟



😱Calit-Calit berpeluh satu badan.
Cuba korang buat,lepas mandi korang apply tempat mana mana yang BERLEMAK.serious sweating!

Petanda METABOLISMA TUBUH BADAN Semakin meninggi.Petanda lemak lemak sedang dibakar.

Jadi tak diet pon masih mampu menurunkan berat badan secara perlahan-lahan.

Jika berpantang sedikit
🌷minum air masak banyak 2-3L
🌷elak kafein
🌷elak air manis

Lagilah membantu syg2 semua tampil dengan berat badan ideal dengan lebih cepat DAN MUDAH.




Apa tu healing crisis?
Tu maksudnya proses pemulihan dan penyembuhan.umpama korang nak bersihkan sesuatu yang kotor,korang sental.sampai keluar bau yang busuk dan kotoran hitam.

Semasa proses pembersihan akan adalah kesan nya..Sama kes mcm dalam badan kita.kita tak nak nampak toksin.dia keluar bermacam cara.Kadang kita demam,kita berak2,kita pening,jerawat.

Yelah darah kita ada yg tersumbat2 umpama longkang yang tersumbat.nak bersihkan nak lancarkan peredaran aliran darah tu kena cuci dulu ngan wdec.bila nak lancartu macam macam efek yang datng seperti jerawat dan gatal gatal.

Jangan pulak korang g berhenti guna wdec dalam tempoh healinh tu..Rugilah korang..badan baru nak bertindakbalas korang dah tak sanggup.Katanya nak lawa nak cun n sihat.kenalah BERKORBAN SIKIT.

Ok korang boleh refer picture bawah ye antara jenis kesan utk penyembuhan yg mungkin ada.tak semestinya ada tau.lain orang lain penerimaan badannya.



Ini KISAH BENAR. "Semakin berUMUR semakin menJADI-JADI."
----------------------------------------------

JOM baca cerita adik zilla ni..

" Ramai yg merasainya lebih lagi yg konsisten.
Kalau tengok #feedback dari pengguna setia. Memang semakin muda dari usia. 

Zilla sendiri pun merasainya setelah SETAHUN bersama WDEC.

Gambar sebelah KIRI adalah gambar mase zilla berumur 19tahun. Mase tu masih menjadi student. Kulit wajah memang tak bersih. Banyak JERAWAT HALUS di sekitar kawasan hidung dan parut jerawat pun adakan.

Malah kulit wajah hitam dan sunburn. 🙈🙊

Gambar sebelah KANAN adalah gambar sekarang iaitu 26tahun. Hasil setelah setahun bersama WDEC. Masalah dalaman seperti period,sengugut, keputihan tiada lagi. Boleh bezakan kulit wajah dulu dan sekarang.

Tak rugi konsisten. Dalaman dan luaran sihat.

Kalau org ckp boleh percaya ke sapu dinadi?
Kalian terpaksa percaya sebab zilla sendiri dah pakai dan zilla jual 😘 "


Tuttt tettt tuttt teett
Tak benti whatsapp tentang wdec.merecik mercik punya soalan.Tapi ada satu mummyrina nak share.

Ada somebody yang tanya,
Saya dua minggu saya calit calit wdec saya demam teruk,tongsil naik,tekak sakit,badan sakit,uratpun sakit.demam tokleh nak kabo apa.

Haa nape tu ek?
Untuk peringkat awal yea memang ianya disebabkan proses healing jer.Di mana badan korang menghasilkan peningkatan metabolisma untuk proses penghapusan bakteria jahat dalam badan,toksin dan sbgainya supaya hormon lebih stabil.

TAPI..
kalau dah berbulan korang guna wdec,tetipa JATUH SAKIT SPT DEMAM TERUK tu jangan lak claims sebab wdec.Itu sebab Allah nak uji turun kan sakitlah tu,kasi pahala lebih.Kitakan manusia,mesti adalah zaman sihat zaman sakit tu..

Demam jugak disebabkan cara kehidupan sekeliling dan faktor pemakanan kita.Mana tahu dulu kita sik g makan mcd/meggi jer.Masatu muda lagi tak rasalagi sakit sakitnya.

Paham ke paham?
Apa yg perlu,silalah minum banyak air yeah..bagi bersihkan dan buang toksid melalui air kencing atau peluh.

WDEC???
korang kena konsisten pakaije.takde masalah pun.demam pun boleh calit calit,tak mendatangkan masalahpun yea.Lagi bagus adalah sebab hormon korang akan cantikje.



Masa anak dara dah kena sengugut,
Lepas kawin pula mengandung,hormon confirm lain drp masa kita anak dara.

Mengandung pastu melahirkan.Dua fasa ini mempunyai dua kitaran hormon yang berbeda.
Semasa mengandung kulit jadi kusam,gatal gatal,badan kembang,tumit merekah dan banyak lagi.

Tak cukup selepas itu,
selepas bersalin period delay/singkat. Hormon mudah terganggu kerana beberapa perkara.

Contoh.

🍄KELETIHAN/KURANG BEREHAT
🍄MENYUSUKAN BAYI.
🍄PERUBAHAN GAYA HIDUP.
🍄STRESS
🍄MAKANAN KURANG SEIMBANG.

Belum ditambah pula pada si ibu yang ingin menjarakkan kehamilan dengan mengambil perancang setahun,dua tahun atau tiga tahun.

Mulalah period menjadi tak menentu,kadangkala tak singgah langsung.Tunggang langgang hormon wanita/si ibu masa ni.

TAPI...,

Jgn risau jika adanya WDEC yang mampu membantu masalah hormon tidak stabil. Hanya membuat calitan mudah dinadi secara konsisten.

In sha allah. Bdn makin bertenaga, emosi anda semakin baik.



KONSISTEN TAK KORANG??
Susahkan nak SENTIASA AMAL?erti kata mudahnya iyalah konsisten.

🍄Susahnya nak sentiasa bersih
🍄Susahnya nak kekalkan benda baik
🍄Susahnya nak kurus
🍄Susahnya nak sihat
🍄Susahnya nak usaha
🍄Susahnya nak cantik

Memang payah kalu nak konsisten.Itu kita kena akui.Hanya 20% sahaja yang sentiasa amalkan selebihnya hanya guna paling tidak 2bulan sahaja.Ini FAKTA!

So BAGAIMANA NAK KONSISTEN?
Konsisten pakai SI PINKY nih?

Kalu korang ikut cara mummyrina in sha Allah berhasil.
Silalah letak WDEC korang dalam TOILET!


Ini bukan lawak UJANG okey.Dah cara terbaik guna wdec adalah selepas mandi kan?So wajiblah korang calit dan sapu selepas mandi.
Letak sahaja di dalam toilet dan usaije mandi calit di seluruh badan,buat macam spa.
Kata nak lawa,korang kena usaha lah mcm mana korang nak maintain pakai sampailah tip top HASILNYA!

Betul betul?
So jom sekarang kita CALIT CALIT TERUS JELITA dengan women desire cream!
Sebelum masuk tidur WAJIB buat okey.



ADA 2 PERKARA BUAT MUMMY SEDIH:

🍄BILA DAPATI KURANG MINUM AIR 2-3L
🍄BILA DAPATI TAK KONSISTEN

Dua perkara kat atasni bila ada yang claims TAK BERKESAN bila guna wdec..Bila mummy tanya awak awak semua patuh tak pantang?

🌷Minum 2-3L air tak?
🌷Hari hari memang sapu tak wdec?adax satu hari awak awak semua tak tinggal calit/sapu wdec?

Jawapan awak awak semua mummyrina dah tahu dah mesti T.I.D.A.K!!

Jika korang boleh tanya semua yang beri testimoni dan mereka mereka yang berjaya dalam menggunakan wdec,korang akan dapati berapa FOKUS,ISTIQOMAH DAN BERSUNGGUH SUNGGUH nya mereka menggunakkan wdec.

Sedih tau mummyrina,sebab rasa sangat RUGI je korang beli tapi tak.bersungguh.Apa salahnya minum banyak air?malas ke tandas?kan bagus buang banyak,sebab BUANG TOKSIK DALAM BADAN TU,kan ke bagustu?katanya nak cantik..

Itu saja buat saat ni nak bebel
SILA BERSUNGGUH NAK SIHAT DAN CANTIK yea..munnyni menjual nak korang berjaya guna n dapat apa yang korang impikan bukan urusan JUAL BELI semata.



Berbuih dah mummyrina pesan yea,
Silalah follow tips bawahni jika nak kejayaan menggunakan wdec.

Part paling sukar mummy rasa nak minum air dan konsisten.
Nak minum air kemain susah sbb alasan malas nak ke tandas.
Sebab apa ek malas?

Sepatutnya lebih rajin sebab nak buang segala toksik dan segala mak nenek yang ada dalam badan.Kan ke bagus korang kuat kencing supaya yang kotor kotor dapat dibuang melalui urine.

So jangan malas minum air.
Dan satu lagi malas nak calit calit jelita wdec.Ni kalu malas lagilah teruk.dah klu malas sapu caner nak cun mok cun?cuba hangpa habaq mai..

Cita.pung pang pung pang,sekali dia tak instiqomah pakai.sekejap pakai sekejap idak.So jangan habaq mummyrina tak pesan naa...
So pasni sapu wdec selepas MANDI.Siang sekali malam sekali.

KALAU TAK NAK BUAT,JANGAN P GATAI PAKAI WDEC NAA..
jangan p beli kat mummy jugak.Baziq air liuq jah dok habaq mai kat hangpa nih..


TAK PERCAYA WDEC MEMBANTU
Dengan mengamalkan pemakanan yg sihat ,Tips Slim pantas bersama Women Desire Essential Cream.
Akhirnya..inilah hasil 3 bulan selepas penggunaan.

KALAU DI IKUTKAN CALIT2 DI NADI2 JER 😰😰.
Mana mungkinnnnnn boleh slim?....Tapi kena ingat kenaikan berat badan adalah berpunca dari hormon yg tidak stabil.

KRIM WDEC INI BERFUNGSI UNTUK MENSTABILKAN KEMBALI GANGGUAN HORMON DI DALAM BADAN ANDA,MEMBUANG TOKSIN MALAH MENGAKTIFKAN KEMBALI SEL2 KOLAGEN YG BERKURANGAN AKIBAT PENINGKATAN USIA...

Nah,Lihat Hasilnya Mengkagumkan!!!
Amalan hidup sihat bersama Women Desire Essential Cream....Bukan setakat Cantik jer tauuu......kesihatan dalaman juga di utamakan



Image result for KARTUN GEMUK DAN KURUS
NAK TAHU MCM MNE WDEC BEKERJA UNTUK "KURUS" atau "TAMBAH BERAT" BADAN??



Kelenjar tiroid ialah organ endokrin yang terletak di leher manusia.
Fungsinya ialah mengeluarkan hormon tiroid. Antara hormon yang terpenting ialah Thyroxine (T4) dan Triiodothyronine (T3).
Hormon-hormon ini mengawal metabolisma (pengeluaran tenaga) manusia.


Kalau perasan..penggunaan wdec ade 3 nadi yg perlu kite sapu kan..salah satunya di leher secara menegak ke atas..

apa kene mengena???

adeee..dari sapuan wdec di bahagian leher inilah yg akan membaiki sistem METABOLISME badan kite..malah akan merawat masalah di bahagian wajah dan rambut sekaligus..



apa tu METABOLISME??

Metabolisme adalah (tenaga)..tenaga yg macammana??
tenaga yg dibekalkan utk mendapatkan BERAT BADAN SESUAI dgn tubuh masing2..
Mana yg terlalu kurus akn dpt berat bdn sesuai dgn tubuh..
Mana yg terlalu gemuk juga akan dapat berat bdn yg sesuai dgn tubuh.


kenapa gemok/terlalu kurus ade kaitan dgn hormon???

Hipotiroidisme adalah keadaan terlalu sedikitnya hormon tiroid yang dikeluarkan oleh kelenjar tiroid sehingga tubuh mengalami kekurangan.Keadaan ini lebih sering dialami oleh wanita (terutama semakin meningkat umur) dan memiliki gejala-gejala umum seperti konstipasi, kulit kering, kelelahan, kenaikan berat badan tanpa sebab jelas, serta lebih sensitif terhadap hawa dingin.

Jika kelenjar tiroid menghasilkan hormon tiroid yang berlebihan dalam tubuh, Anda akan mengalami kelenjar tiroid overaktif atau hipertiroidisme. Penyakit ini umumnya diketahui dengan degup jantung yang cepat atau tidak teratur, berat badan sukar naik meski nafsu makan meningkat, peloh, gugup, serta cemas.

Nak gemok atau nk kurus..hormon tiroid ni amat pentinggg..kerana itulah wdec disarankan sapu dileher kerana dari sapuan itulah akan membantu membaiki mslh metabolisme dan kulit wajah dan kesihatan otak.



Kalaulah setahun yang lepas mummy tak kenal wdec,tak guna wdec dan tak mencintai wdec,mummy tak tahu betapa banyaknya toksin dalam badan ni yang membawak pada macam macam jenis penyakit.

Tak terfikirpun bahawa hormon ada kait mengait dengan banyak jenis penyakit.Dari anak dara sampai ke kawin dan menjadi ibu.Peringkat dalam fasa hidup tu membuatkan ada kesan tak baik pd hormin dan jika tak dirawat lebih serius teruknya nnt.

Macam mana nak tahu kita bnyak penyakit?
Semasa awal penggunaan wdec kita akan dapat macam macam kesan.Tu dipanggil healing crisis iaitu kesan awal semasa proses penyembuhan.

Kalau mummy sendiri antaranya:
🌼berak berak
🌼berpeluh peluh
🌼banyak kahak
🌼ruam yg banyak atas dahi
🌼naik jerawat
🌼kuat kencing
🌼pening berpusing.

Semuani mummyrina dah rasa.Tapi harus diingat kena banyak bersabar dan setia dengan wdec.Kalu setia besar ganjarannya nanti.konsisten dengan yang satu.In sha allah izinillah semua akan back to normal.

Siapa yang dah mencuba wdec tahniah!
Siapa yang belum harus mencuba dan boleh roger munmyrina.mumny guide korang untuk guna sampai korang rasa takkan tinggalkan wdec dan pada yang repeat order dan masih konsisten dengan wdec tahniah dan terima kasih kerana percaya pada mummy dan wdec.Alhamdulillah..



Sekarang HQ ADLEESYA BEAUTY dah umum KEHABISAN STOK WDEC yea..

So korang boleh dapatkan hanya pada
🍄stokis yang sah
🍄pengedar yang sah 
Sahaja..

Jangan risau pada TIRUAN.sebab HQ TAK PERNAH open langsung wdec dan wdvh pada pemborong so mmg kami jaga betul harga yea

So jika tanyakan harga
💰💰harga sebenar RM95 
💰💰PROMOSI wdec hanya RM75

SO,dapatkan sekarang sementara stokis dan pengedar masih ada stock.
Mummyrina pun masih ada yea stock.Jom dapatkan.



Perhatian yea sayang sayang semua..
Ada berita yang akan buatkan korang tak senang duduk...😰😰😰😰
HQ UMUMKAN
stock BARU masuk sahaja PROMOSI WDEC akan tamat...😭😭😭😭
Kemungkinan 1bulan 1/2 kami akan putus stock.. jadi simpan STOCK WDEC anda sekarang dgn harga PROMOSI RM75..

Stock yg terbaru harga promosi RM75 akan dihentikan SERTA MERTA.
Korang yang taknak terlepas peluang KEKALKAN KONSISTEN dengan wdec jom dapatkan sekarang dengan pengedar pengedar kami yang sah.
😵😵😵😵mummyrinapun tak banyak dah stock yang tinggal.semakin menyusut dar hari ke sehari..



Sok sek sok sek kedengaran suara suara sumbang dok kata:
"Sekejapnye PROMOSI WDEC ni sis.dah nak habiske?alamak kalu beli tunggu gaji caner?"
Aduhai sayam oii..

Sekejap?owh tidakk sayang..

PROMOSI WDEC ni berlangsung dari RAMADHAN lagi..lama dah kan?berbulan kot promosi kita dok gebang dalam fb ni.
Sorry ye yunk sebab kalu tunggu gaji stock yang mummy pegang ni pun dah somput ni haa..cuba kabo macam mano nak tunggu gaji.kito sokarang tak simpan stock sobab stokpun memang ciput sedut😵😵😵😵😵

So sekiranya stock habis dengan mummyrina,
Sayang semua boleh lagi nak dapat kan harga RM75 tu tapi kena book with deposit RM20 yea pada mummyrina.Sampai stock in PERTENGAHAN NOVEMBER mummyrina pos.
@womendesirecream_hezrina



Okeii harga buat masa sekarang masih lagi kekal RM 75
dehinggalah stock yang baru keluar dari kilang.
So sakang dah tinggal sedikit dan semakin menyusut yea stock
boleh dapatkan dengan mummyrinazone beauty

whatsapp mummyrina +60173288087
atau telegram +60173288087 atau boleh dm kami di instagram @womendesirecream_hezrina
@nurulhezrina @beauty_hezrina



Assalammualaikum,mummyrina nak pesan,
Jangan lupa konsisten dengan wdec yea untuk menstabilkan kembali hormon kita..

Beberapa bulan guna wdec selera makan tak membuas mcm dulu dulu..no wonder banyak makan tu sebenarnya hormon kita tak stabil maksudnya.

Dulu sblm ambil perancang memang nafsu makan biasa biasa aja sama seperti sekarang ni..Tapi setelah ambil perancang tunggang langgang hormon mummy sampai kumpul bertingkek tingkek lemak.hahaha

Nasib ada wdec
Love damn much!
+60173288087




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in