NUFFNANG

CHARMS FOUNDATION & STARGLOW - SET MENGIKUT MASALAH KULIT

ASSALAMMUALAIKUM LOVE..

Selamat petang semua...
ok straigh to the point,mummyrina nak tunjuk korang dengan product yang sangat hebatt yang terkini mummyrina guna.Sangat mesra pengguna..

Di entry yang lepas ada mummy kongsikan serba sedikit kan barangan charms?
So kadang kadang customer tak tahu nak guna set yang mana so boleh tengok set set mengikut masalah muka masing2..

Kalau korang nak tahu detail dan tak faham,mummyrina sedia untuk guide korang sampai muka uolls mcm muka mummyrina..sampai uolls dapat kulit yang tegang mcm founder dan stockis charms..semua jelita belaka,cewahh...ok jom tengok




ookey...
ini adalah cleanser & makeup remover charms..
serius kalu korang pakai seharipun dah jatuh cinta sama apa yang mummyrina rasa.
bau dia terbaik sampai tak tahu nak describe.wangi yang natural.korang takkan jumpalah bauni di kebanyakkan product skincare yang ad di malaysia..

Cleanser Charmsni dwi fungsi tau uolls..
pertama adalah membersihkan muka drp kotoran mcm biasa dan kedua sebagai pencuci make up pada siapa yang pakai makeuplah..senangkan?tak perlu guna dua benda dalam satu satu masa..



yang kuning oren cute2 ni pulak LASER SCRUB.fungsinya buang n kecutkan smua jerawat uolls
fungsi lain korang bacalah kat gambar tu..

nie pun mummy akan pakai seminggu 2,3 kali untuk membuang sel mati..sel mati kulit n kotor2 masa kita tidur (sarung bantal dan keadaan bilik tidur yg berhabuk).takkan uolls nak kasi kotoran tu menebal di kulit kan?kan tu punca jerawat dan jeragat?

so mummyrina apply this starglow scrub yang baunya masaallah mcm nak makan.
bau buah oren dan diperkaya ngan green tea dan vitamin c serta collagen yang dapat bantu hapuskan bendasing jahat di muka uolls..




So untuk masalah mcm kat dalam gambar tu korang boleh lah beli set ni yea..
ni set budget yang sesuai dengan maslah kulit korang.Sangat affordable ngan keadaan ekonomi malaysia yang skang ni..penggunaan dalam 2 bulan mcm tu ikutlah banyak mana korang guna.




ni pulak mummypun tak boleh tak pakai.Rasa tak glowing muka..
siapa sini suka makeup?
yes kita sama...kena makeup even nak nampak naturalpun kena ada bedak sedikit.
yang bagusnya apatau,foundation ni BOLEH MAKEUP MUKA KORANG DENGAN BAIK DAN SAMBIL MERAWAT KULIT MUKA..

haa tu dia..habaq maii
memang paling special kan..selalunya morang makeup tebal rosak muka tapi guna foundation ni kulit muka korang akan baik dan merawat..so nak tutp jerawat samnil kecutkan jerawat.
bagus bukan??

Foundation ni ada 4 tone kaler..keempat empat tone ikut sesuai yg mana kulit korang.
takperlu risau korang just pm/whatsapp mummyrina,mummy akan consult mana yang sesuai ngan kulit korang..serius!!



Jadi untuk masaalah di atas yang mana nak add cleanser je dengan foundation som korang bolehlah beli set ni yea..Tak nyesal nyer.keduanya best!



haq ni lagi best..pun menjadi set skincare mummyrina dah..
umur 27 tahun ++ dah boleh add SERUM dalam skincare korang yea..
jangan tunggu muka dah berkedut baru nak add..

fungsi dia korang baca mcm di gambar.
apa yang boleh habaq kt korang,bila pakai serum ni mcm korang letak ais batu kat muka.sejukkk je...tenang je...best gila oke.tak cuba mana nak tahu..meh toraii..



haaa...yang mana mana ada jeragat baik korang lekas rawat..sebab jeragatni lebih SUSAH NAK HILANG berbanding jerawat..
35++ umur biasanya banyak masalah jeragat..jeragat ni berjangkit tau sedara sedari..
susah nak hilang...So set ni mmg sngat sesuai korang beli..cara guna nnt mummy consult satu persatu.



atau korang boleh ambil set ni..
yang mana korang rasa oklah ngan budget korang..set nipun lama tau 2-4 bulan baru habis..
foundation tu besar 5 bulan ++ pun belum tentu habis lagi..




ni pulak superb cream.pakaibila malam sahaja..
fungsi semua pada gambar yea..kalau nak add pun boleh takde masalah



so untuk set kulit kering memang sesuai ambil set ni..
hydra fahara cream ni tugas dia beri more oxigen pd kulit kita pada waktu malam.





haaa ni set yang paling serius sekali.
untuk masalah kulit yang serius..




SEMUA PRODUK DIJAMIN 100% TIDAK MEMPUNYAI BHN TERLARANG SPT MERKURI
.
NO. KKM :
🌸FOUNDATION - NOT140201742K
🌸CLEANSER - NOT140804008K
🌸KAISYA SERUM - NOT140905613K
🌸STARGLOW SCRUB - NOT151000396K

InshaAllah SELAMAT, HALAL, KILANG BERTARAF GMP



HARAPAN BARU UTK ANDA MENDAPATKAN KULIT IDAMAN DGN SELAMAT 
.
Fahara Skincare membantu wanita2 yg x ckup masa utk melakukan perawatan wajah setiap hari... Dgn 3 rangkaian mudah, cleanser, hydra cream & night spa treatment cream, ckup utk membelai wajah...terutama sewaktu brpantang.. Setiap item mempunyai fungsi dan tindak balas utk perawatan wajah. Yg pastinya TIADA PENGGELUPASAN & MERCURY, SELAMAT TANPA WAS-WAS.👍👍 .
3 hari ber'Fahara' memberikan kesan;
✔ PORI MENGECIL
✔ KULIT X BERMINYAK
✔ KULIT LEBIH MOIST
✔ JERAGAT PUDAR

JOM BER'FAHARA' 😊😊
❤YOU WILL LOVE YOUR AGE❤

Fahara Skincare : RM79 (exc pos)



TESTIMONI PENGGUNA CHARMS PRODUCT














Terus Whatsapp ke

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye

Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in