NUFFNANG

PREMIUM PERFUME 20ML - WANGIAN ASLI 100% MEMIKAT HATI


PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
Hola kesayangan semua...
selamat pagi..
So pagi ni mummyrina nak share satu item yang sangat sangat best giler...
perfume pocket saiz 20ml yang baunya perghhh sedap sangat baunya,cuma dalam botol spray 20ml sahaja..



PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML



First time beli macam tak percaya boleh jumpa yang murah dan wangi
perfume CK ETERNITY ni dah lama berkurun mummyrina carik..

kebetulan pula ada bau yang dari dulu mummyrina suka iaitu CK ETERNITY WOMEN.

bila spray jer perghhh..
serius terimbau semula zaman anak dara iolls..
perfume ni beli masa mula mula dapat gaji masa nak tunggu SPM result..
yelah orang baru nak merasa gajilah katakan...hahah jatuh hati sudah...

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PREMIUM PERFUME20 ML
mummyrina jaminn 100% korang mesti terkejut beruk dengan perfume ni..
tak perlu dah korang bazir duit tau beli mahal mahal.Dahlah boleh pakai satu bau jer pastu jimat jimat pakai..ni POCKET SAIZ, senang korang nak bawak p memana..dan bau dia memnag copy original cumanya kepekatan dah ketahanan bau tak terlalu lama..alah murahje pun..habis bau spray lah lagi,apa ada hal..

Hari hari korang boleh tukar perfume dan boleh feel mcm orang kaya kaya sebab bau memjuaskan..
korang terujakan??kan??


PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
Terus deal ngan supplier dan jual terus dah..
mummyrina buat OFFLINE je haritu tengok sangat meberangsangkan penjualan dah beribu ribu unit dalam masa beberapa bulan sahaja..

So sangat ramai yang berpuas hati dengan 
POCKET ORI PERFUME 20ML 
selamat duit korang zaman zaman gawat ni dan selamat juga sebab boleh feel orang kaya kaya dengan wangian yang memang wangi


PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
Siapa kata mummyrina pakai yang mahal gila minyak wangi??
adalah dulu tapi since dah ada yang ni tak salah untuk berjimat cermat.
dahlah boleh pakai je banyak mana jenis bau tukaq tukaq..
senang pulak bawak travel..dah kebetulan memang selalun travel kan..

See my purse makeup pun muat uollss...
rugi besar uolls tak beli.
dahlah murah...hahaha...korang takkan dapat nye tempat lain..



PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML


ni sebahagian jerlah yang larat mummyrina masukkan ..
ekceli banyak gilos jenis bau tau...penuh gila pulak nanti blog semua mummy masukkan.haha so bawahni list yang ada..kalau takde dalam listpun korang boleh tanya sebab maybe ada tapi tak tersenarai dalam list..


wangian untuk perempuan.
Kalau korang nak tahu ciri ciri atau kategori bau korang google jer bau yang original.Macam tu lah baunya memang sama.Yang mana peminat memang pakai original so tak perlu risau sebab korang lebih tahukan bau yang mana korang addict tu..


TESTIMONI PENGGUNA POCKET PERFUME

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML


PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML

PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML


Sebahagian TESTIMONI yang kami terima..ekceli sangat banyak yea feedback yang berpuas hati..
so korang jangan ketinggalan tau dapatkan hanya yang original sahaja.



untuk tarikh penghantaran

ISNIN SEHINGGA KHAMIS AMBIL ORDER
ISNIN YANG BERIKUTNYA MUMMYRINA POSJUKAN.

penghantaran untuk perfume ori 20ml bukan hari hari yea..Sila take noted.
isnin sampai khamis (sebelum jam 1 petnag) akan kutip order dan payment uolls..so jumaat memang tak ada pengeposan.Pengeposan adalah pada hari isnin..

So harap korang boleh bersabar sebab sangat laju perfume ni
uolls..dah barang sentiasa sold dr luar..





HARGA ORI PERFUME 20 ML
RM 25 SEBOTOL
RM 50 DUA BOTOL

POS SMJG RM8
POS SS RM 10

BORONG DI BUKA
DROPSHIP DIBUKA




BERMINAT??
WASAP MUMMYRINA +60173288087


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in