NUFFNANG

TUDUNG SITI MURNI - BERGAYA DI HARI RAYA


Assalammualaikum saiyang saiyang semua...
Alhamdulillah PROJEK RAYA MUMMYRINA dah berjalan..
Alhamdulillah jugak selain daripada beauty product MUMMYRINA ADALAH AGEN SAH DRP STOKIS YANG SAH untuk semua SHAWL EXCLUSIVE SITI MURNI..

Pada customer mummyrina yang tersayang, yang biasa membeli health beauty product,
boleh juga membeli shawl exclusive JENAMA SITI MURNI dengan mummyrina in sha Allah..sambil jeling product, jeling shawl sekali...wahhh gitew..




Boleh ke page mummyrina di fb
kat sana ada mummy share cara pakai dan stock.


Siapa sini alah ngan kerongsang?
Kita geng...bukan alah, kena gatai gatai ke apa cuma beli sebakul sebaku kerongsang den hilang....bikin panas hati..
Bila tiba masa nak guna, nak carik 1 pun tak jumpa😿😿😿😿sakit hati kan kan??


Yang dipanggil wanita emas pula...
memang alah dengan besi kalu yang gatal gatal sampai bengkak tu kekadang...
Nak melawo pakai shawl sekali kena bengkak bengkak terus jadi tak cun!
Kann...

tapi..
Kalu dah brooch asik ilang nak panggil wanita apa yea?
Hikhik...So sebab itulah shawl ini diciptakan...



KELEBIHAN / KEISTIMEWAAN SHAWL SITI MURNI

  1. Tak perlu pakai kerongsang/pin
  2. Ada cekak di bahagian kepala yang sangat selesa
  3. menutup aurat/boleh di adjust tahap labuh shawl
  4. boleh digayakan dengan anting-anting dan ikut trend terkini
  5. warna warna yang menarik hati
  6. pelbagai koleksi untuk digayakan masa hari raya
  7. Tidak jarang dan senang dipakai




Siapa dalam ni berperang dengan BROOCH?selalu bila nak pakai shawl brooch hilang?
Kita geng!
So lepasni rasa takmo dah pakai brooch boleh?
Jom dapatkan tudung siti murni...confirm dah tak berperang lagi dahh dengan brooch..


okey bawah ni ada beberapa koleksi semasa raya nanti
awal bulan mei ini dah berada dalam kedai dan pada stokis..


SITI MURNI KOLEKSI TAHAJJUD CINTA




MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : ITTEY
Harga : RM79




MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : GENTA
Harga : RM79



Image may contain: 2 people, people standing and indoor

MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : ASKA
Harga : RM79



MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : BACE
Harga : RM79


Image may contain: 2 people, indoor

MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : BERLU
Harga : RM79



MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : KUPI
Harga : RM79




MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : PING
Harga : RM79



MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : LOMUT
Harga : RM79



MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.
.
KOD : PEPEL
Harga : RM79
www.wasap.my/60173288087



Image may contain: 2 people, people standing

MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : KERIM
Harga : RM79



SITI MURNI KOLEKSI ISTIKARAH CINTA




 Dropship  Diperlukan


HARGA:
1 Pcs : RM79


SMS/WASSUP KE :- 017 3288087



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI






Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in