NUFFNANG

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM - SELAMAT DAN BERKESAN


Another hot produk by NAFURA
Family of Honey Bee Cream


SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.


FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :

Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran
Memberikan kelembapan optimum
Mencerahkan kulit dgn semulajadi
Menjadikan kulit awet muda umpama botox
Merawat kedutan pada wajah
Menghaluskan pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan noda kulit
Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama


KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :

EKSTRAK MADU
PROPOLIS
EKSTRAK ROYAL JELLY


CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :

Cuci muka dengan pencuci muka harian
Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM
Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif

Isi Kandungan : 50ml
(penggunaan 1-2 bulan)











HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM
RM 99

Terus Whatsapp ke

Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in