NUFFNANG

IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS - PILIHAN TERBAIK MAK MAK ANDAM

IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS


5 KELEBIHAN PRODUK MYK ARGAN EMAS : 

MINYAK ARGAN PREMIUM - Inilah gred minyak argan yg paling premium dari Morocco yg diperakui oleh MUA-MUA Pro Malaysia keberkesanan serapan 5 x ganda lebih cepat.

.DIFORMULA KHAS UTK WAJAH - Minyak Argan Pertama Malaysia yg diformulasikan khas untuk wajah sahaja yg setaraf asthetic level sebab tulah bile pakai di campurkan dengan foundation langsung tidak berminyak malah buat makeup maintain flawless sehingga 18 jam

EMAS 24K - Wow!bukan je dapat khasiat minyak argan yg premium, malah dapat jugak khasiat Emas 24K yg confirm boleh buat muke awet mude.Bayangkan umur you olls 35 tahun tapi orang lain ingat you olls baru 25 tahun..suke tak?

.AROMA TERAPI – Hmmmmm.. Bauan iFlawless seperti sedang berada dalam SPA hotel 5 bintang di Morocco. I Flawless jugak mengandungi campuran aroma terapi yg paling mahal & popular di Morocco. Wow, duduk di Malaysia tapi bile gune iFlawless terase macam gadis-gadis Morocco la…cantik pun mesti la ala-ala org sane 

Paling menarik!!!!

Texture Minyak Argan Emas i Flawless sangat ringan dan mudah menyerap. 
Ia akan Menghasilkan kelembapan, membaikkan jerawat, menghilangkan parut jerawat dan menjadi agen anti penuaan yang terbaik. Semuanya kelebihan ini terkandung di dalam setiap botol Minyak Argan Emas i Flawless.


IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS


RAHSIA MAKEUP ARTIS TERKENAL TERBONGKAR !

KENAPA I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS MENJADI PILIHAN MAKEUP ARTIS ?

Kerana hasil make up you olls akan jadi sangat cantik dan berbeza daripada sebelumnya. 
Makeup akan lebih tampak Segar , Tahan lama & Wajah akan kelihatan "MAHAL" 
Jika digunakan untuk Makeup Pengantin, Makeup akan tahan lebih lama walaupun di Outdoor
Makeup tidak akan Crack mahupun Bercapuk

KENAPA PERLU MEMILIH I FLAWLESS?

i Flawless mempunyai ECO certification yg mengesahkan ianya 100% organik. Juga mempunyai sijil ONSSA dari Negara Morocco

Di import dari satu-satunya negara yang menghasilkan Minyak Argan Asli iaitu MOROCCO
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang hanya DIFORMULASIKAN UTK KULIT WAJAH SAHAJA.

Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai Emas Original 24 K yang memudakan wajah.
Minyak Argan PERTAMA Malaysia yang mempunyai aroma terapi untuk membantu emosi dalaman.
i Flawless dijamin tiada sebarang kesan sampingan seperti menipiskan kulit atau mengelupas

Minyak Argan mengandungi nutrisi semulajadi Vitamin E, Vitamin A, Omega 6 dan 9 Asid Lemak Tak tepu untuk memerangi radikal bebas, kelembapan kulit wajah dan sebagai Antipenuaan


KEBAIKAN I FLAWLESS UNTUK PENJAGAAN KULIT :

Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
Kulit jenis berminyak kembali normal
Mengecutkan jerawat
Mengurangkan parut jerawat
Mengecilkan liang pori-pori
Kulit lembut halus gebu macam baby
Awet muda
Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
Bibir munggil & tiada lagi pecah2
Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut


KELEBIHAN SAPUAN I FLAWLESS SEBELUM MEKAP :

Pelembap solekan terbaik, 5x ganda lebih bagus dari minyak argan biasa!
200% kulit lebih lembap seawal 1x sapuan!
Menyelesaikan masalah retakan, creasing, cakey, bercapuk pada hasil sapuan foundation
Makeup tahan lama sehingga 18 jam
Makeup tampak glowing semulajadi
Makeup tampak ekslusif effect gold 24K
Mengawal daripada muka berminyak kesan daripada mekap
Makeup nampak moist-moist (lembab + segar)
Bibir terawat dari rasa kering dari pemakaian lipstik
Boleh ditiskan dalam losyen / serum / krim wajah

IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS


Note : Disarankan menggunakan kedua-dua cara untuk mendapatkan kesan wajah yang flawless dalam masa seminggu sahaja


1. SEBAGAI SKINCARE/SERUM PAGI DAN MALAM

Korang hanya perlu titiskan dalam 2 titis aje Setiap Pagi & Malam selepas korang cuci muka... Malam tu make sure sebelom tido hokey !

FUNGSI i fLAWLESS JIKA DIGUNAKAN SEBAGAI SKINCARE / SERUM PAGI & MALAM :  

Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak. 
Sesuai digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak. Jangan bimbang, iFlawless telah memilih high grade Minyak Argan yang boleh diserap kedalam kulit dalam masa 2minit sahaja. iFlawless mengimbangkan penghasilan minyak dikulit wajah. 

Tiada lagi muka berminyak dan muka yang kering
Menghilangkan jerawat dikuit wajah. Sifat Minyak Argan iFlawless yang mempunyai kualiti yang tinggi akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada korang yang mempunyai masalah jerawat dikulit

Awet muda dari usia sebenar. 
iFlawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K. Hasil gabungan kedua-duanya memberikan kesan maksima dalam menegangkan kulit wajah. Emas 24K mempunyai Ion yang dapat membantu merangsang sel,saraf & urat menyebabkan peredaran darah berlaku dengan lebih baik. 
iFlawless akan bertindak untuk melambatkan penyusutan kologen dan memastikan kulit wajah sentiasa anjal & gebu

Bahagia dari dalaman. Ya, kami telah membuat kajian penyelidikan dimana 80% wanita yang kelihatan cantik, awet muda dan berseri sebenarnya mempunyai emosi kebahagian dalaman yang melonjak-lonjak. Di luar negara, aroma terapi merupakan salah satu skincare/perfume yang paling laris dijual kerana mereka mempercayai bau-bauan dapat mengubah emosi dalaman seseorang. iFlawless telah menggabungkan sebanyak 10% aroma terapi yang mengandungi unsur kebahagian. 

Kesan yang dapat dilihat,setiap kali bangun tidur you guys akan berasa fresh, happy dan bersemangat. Wanita yang mempunyai aura positif akan membuat tarikan hebat bagi setiap mata yang melihat!​

IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

2. MAKEUP BASED YANG TERBAIK

iFlawless dijamin berbeza dengan Minyak Argan dipasaran kerana iFlawless telah diformulakan khas untuk kulit wajah sahaja. Ya, disebabkan itu, iFlawless mempunyai tekstur yang ringan dan mudah menyerap!

Kini tiada lagi rahsia Makeup artis mendapatkan hasil makeup yang cantik. 
Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak. Hasilnya, kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend


7 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN i FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS UNTUK WAJAH :

 Sangat Berkhasiat : 
Minyak Argan mengandungi anti oxidants, vitamin E dan fatty acid. 
Semuanya adalah khasiat yang semulajadi dan sememangnya nutrisi yang terbaik untuk kulit wajah.
 Melembabkan Kulit Sampai Terlajak Lembab 

Kalau korang adalah wanita yang mempunyai kulit wajah yang kering seharusnyanya i-flawless adalah pilihan yang terbaik. 

Berhenti dari memakai sebarang skincare yang mengandungi bahan-bahan terlarang kerana ianya hanya akan menyebabkan kekeringan kulit wajah. i-flawless bukan sahaja melembapkan kulit wajah malah melindungi kulit wajah supaya bebas dari radikal & sebarang kesan dari persekitaran luar.

 Tidak Berminyak
Sangat bagus untuk kulit yang berminyak kerana ianya berfungsi mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah. 

If kulit korang jenis berminyak, ia akan membantu untuk mengimbangkan & menaturalkan penghasilan minyak 
Bagi kulit korang jenis kering plak, Secara Automatic ia akan melembabkan kulit korang supaya nampak lebih Flawless & Fresh 

  Liang Pori Wajah Tidak Akan Tersumbat Lagi 
Semua tahu kan, if liang pori kita tersumbat, memang esok confirm akan naik Jerawat....
Minyak Argan dari i-Flawless akan seimbangkan kembali penghasilan minyak di wajah 
Akan membantu menghiangkan Jerawat serta Parut Jerawat

 Anti-Penuaan
Minyak Argan adalah anti-penuaan yang terbaik sebab mengandungi antioxidant yang tinggi. 
Ianya membantu menganjalkan kulit wajah.
 Boleh Digunakan Pada Waktu Siang & Malam

Sila Tinggalkan krim siang & malam korang yang mengandungi bahan kimia yang Berbahaya !
Nak kekal cantik, make sure korang gunakan i-Flawless ini setiap pagi & malam selepas cuci muka tau...

 Rahsia Sebenar Makeup Artis 
Hanya menggunakan 2 titis sahaja sebelum menggunakan foundation ataupun bedak.
Kulit wajah flawless, glowing, eksklusif, makeup tahan lama, makeup tidak pecah walaupun berpanas dan berhujan, dan makeup senang untuk diblend.

Dengan hanya sebotol iFlawless, korang memang dah Ready untuk tampil flawles

IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN I-FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS :

Makeup tahan lama sehingga 18jam 
Muka kering kembali lembap 
Muka berminyak kembali normal
Tiada lagi foundation retak seribu 
Tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation
Tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation" 
Jimat foundation yang harga beratus-ratus. 
Hasil makeup moist-moist macam perempuan korea 
Jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam bayi.


SIAPA YG SESUAI PAKAI MINYAK ARGAN IFLAWLESS NI ?

Wanita yg suke makeup ala-ala natural
 Wanita yg menghadapi masalah susah nak blend foundation
 Wanita yg menghadapi masalah muke cepat berminyak lepas makeup
 Wanita yg menghadapi masalah foundation cepat bercapuk & cakey
 Wanita yg mengimpikan nak cantik ala-ala retis peloles jeee
 Wanita yg nak makeup tahan lebih 18 jam
 Wanita yg mengalami bibir merekah dan berdarah
Eh..Kejap ade lagi….
.
JUGA DISARANKAN 200% KEPADA MAK ANDAM YANG DAH BOSAN CUBE TEKNIK BERMACAM-MACAM NAK BUAT MAKEUP


TESTIMONI PENGGUNA I-FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS : 

TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS


TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS



TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS
TESTIMONI PENGGUNA IFLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

#Whatsapp : +60173288087

 Dropship  Diperlukan
Sebotol : RM65 


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in