NUFFNANG

K'DOLL BEAUTY SKIN - SKIN CANTIK MACAM ASYALLIEE



KANDUNGAN & KELEBIHAN K'DOLL BEAUTY SKIN 

🌼 K'DOLL CLEANSER 

Kandungan  
🌸 Aqua,Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Lauryl Sulphate, Glycerin, Lemon Extract, Rose Hip Oil, Licorice Extract, Disodium EDRA, Fragrance.  

Fungsi  
🌻 Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori 
🌻 Mengimbangi minyak berlebihan  
🌻 Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata  
🌻 Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari 


🌼 K'DOLL TONER 

Kandungan  
🌸 Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Isopropyl, Mistrace, Xantham Gum, Beeswax, Stearic Acid, Dimethicone, Glutathione, Arbutin, Linoleic Acid, Apple Stemcell, Vitamin C&E, Aloe Vera Extract, Licorice Extract, Disodium EDTA, Fragrance. 

Fungsi   
🌻 Membantu mengecilkan liang pori 
🌻 Mengimbangi minyak berlebihan di wajah. 
🌻 Menganjalkan kulit wajah 
🌻 Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari 


🌼 K'DOLL DAY CREAM 

Kandungan 
🌸 Beeswax , Pearl Powder , Kaolin , Argan Oil , Titanium Dioxide , Ozokerite Wax , Mineral Oil. 

Fungsi  
🌻 Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah 
🌻 Melindungi wajah daripada sinar UV 
🌻 Menganjalkan kulit 
🌻 Mengimbangi minyak berlebihan 
🌻 Meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu 


🌼 K'DOLL NIGHT CREAM 

Kandungan 
🌸 Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Mineral Oil, Isopropyl, Mistrace, Xantham Gum, Beeswax, Stearic Acid, Dimethicone, Glutathione, Arbutin, Linoleic Acid, Apple Stemcell, Vitamin C&E, Aloe Vera Extract, Licorice Extract, Disodium EDTA, Fragrance. 

Fungsi   
🌻 Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam 
🌻 Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.  
🌻 Mencerah dan menaikkan seri wajah.


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN

CARA PENGGUNAAN K'DOLL BEAUTY SKIN 

πŸ„Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. 
Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih .  

πŸ„Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan 

πŸ„Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah.  Kemudian boleh sapu bedak. 

πŸ„Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah 


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN

Aduhai JATUH CINTA KAN?
kita yang perempuan ni pun terpukau dengan kehalusan kulit ASYALLIEE apatah lagi si kumbang kan?
hhaa siapa nak pakwe ke tungang ke dan paling penting SANG SUAMI tak toleh ke WANITA LAIN mehlah try K'DOLL BEAUTY SKIN BY ASYALLIEE
memang macam DOLL korang nanti...


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN

haaa tahu dah mummy apa yang dalam fikiran korang tu
K'DOLL NI LULUS KKM TAU
semua item ada number KKM.korang nnt boleh lah cek yea..



TESTIMONI PENGGUNA K'DOLL BEAUTY SKIM BY ASYALLIEE


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN


Image result for K DOLL BEAUTY SKIN




Image result for K DOLL BEAUTY SKIN

HARGA K'DOLL BEAUTY ASTALLIEE
RM75

Terus Whatsapp ke


Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in