NUFFNANG

PIPI PINK BLUSHER BY FAMIRAA

PIPI PINK BLUSHER BY FAMIRAA
PIPI PINK BLUSHER BY FAMIRAA


PIPI PINK PRODUK DARI MANA? 

PipiPink blusher dikilangkan di korea dan dibawa masuk ke Malaysia kerana pengasasnya orang Malaysia melayu dan beragama islam.. bukan pengasas org korea ya.. sbb tu la ia dinamakan PIPIPINK.




HALAL TAK ?

100% selamat , kita x dapat nak cert halal.. tapi PipiPink blusher ni takde guna bhan terlarang. Even blusher lain MAC, NARS etc. pun xde cert halal untuk dijual di Malaysia.. mostly makeup mmg xde cert halal.

SENANG CUCI TAK ?

Blusher ni mmg tahan lama kalau kena air pun masih tahan.. tapi ianya mudah dicuci dengan hanya menggunakan pencuci muka. Akn hilang sepenuhnya.. tak perlu makeup remover.


APA KEBAIKKAN BLUSHER?

Hasil yang natural ,wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerah-merahan. Lebih berseri seri dan gl0wingggg gituueee.

kekal lama , tahan sehingga 7-8 jam, tak perlu t0uch up banyak kali.
Senang digunakan, kalau nk t0uch up just dap dap dap jur kt pipi . lpas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. Boleh guna kat mana mana je.. dalam kerete mcm awek tu pakai pun boleyy.
Sesuai untuk semua , bahan2 digunakan dari extract tumbuh tumbuhan takkan mer0sakkan kulit . 

Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjgaan kulit agar tidak r0sak.
Mudah dibawa , didatangi dengan saiz yg mudah dibawa kemana sahaja. Letak dalam p0ket pun boleyy..


BOLEH TAHAN BERAPA LAMA DI ATAS KULIT ?

1stick bluhser boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara penggunaan dan kekerapan...
kalau belum buka penutup ianya tahan selama 2 tahun..
kalau sudah dibuka dan diguna.. ianya akan expired dalam masa 12 bulan.


BERAPA BERAT BLUSHER PIPI PINK ?

berat isi kandungannya " nett weight 6g "
Blusher ni ada KKM tak?
takde mostly makeup mmg takde KKM.

PIPI PINK BLUSHER BY FAMIRAA
PIPI PINK BLUSHER BY FAMIRAA


KELEBIHAN PIPI PINK

Natural sheer texture 
Moisturizing
Natural plants extract
Dewy finish



PRODUCT DESCRIPTION

Natural silky powder quality
Thin coating easy to skin shows the skin's natural transparent luster brings to you whole days health pure and fresh makeup look both of your checks 
Bloomed ruddy appear a good color.


INGREDIENT

Extract plant texture
Vitamin for skin
Talc
Mica powder
Silica fume
Titanium dioxide


TESTIMONI PENGGUNA









 HARGA PIPI PINK BLUSHER BY FAMIRAA
RM60 


BERMINAT??


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in