NUFFNANG

ZOFEA BEAUTY SECRET

ZOFEA BEAUTY SECRET
ZOFEA BEAUTY SECRET

KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET :

  • Menaikkan payudara kendur & jatuh 
  • Mencantikkan payudara leper 
  • Memontokkan payudara 
  • Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D 
  • Menaikkan punggung yg jatuh 
  • Mengetatkan MISS V 
  • Menghilangkan bau badan 
  • Menghilangkan bau MISS V 
  • Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama” 
  • Meningkatkan keinginan seksual 
  • Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami 
  • Menghilangkan masalah keputihan 
  • Mengatasi masalah dalaman wanita 
  • Mencegah kanser 
  • Melawan radikal bebas 
  • Mencantik & meremajakan kulit 
  • Menambah tenaga 
  • Mencegah keletihan & menyegarkan badan 
  • Merawat masalah rahim 


ZOFEA BEAUTY SECRET
ZOFEA BEAUTY SECRET


BAHAN BAHAN  ZOFEA BEAUTY SECRET

Pueraria Mirifica,
Pueraria Lobata,
Kayu serapat,
Habbatus Sauda,
Collagen, Pure L-glutathione,
Trehalose,
Apricot Seed Extract,
Blueberry,Strawberry,
Raspberry,
Snow lotus,
Perilla Seed Extract,
Pitera Extract


FUNGSI PUEARARIA MIRIFICA :
  • Membesarkan payudara yang kecil dan leper. 
  • Memejal dan menegangkan payudara kendur. 
  • Mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia. 
  • Membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara. 
  • Mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik. 
  • Menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah. 
  • Mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
  • Melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur. 
  • Awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan. 

FUNGSI MARINE COLLAGEN :

  • Mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara. 
  • Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
  • Memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet. 
  • Menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia 
  • Memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja 

FUNGSI GLUTATHAION : 


  • Melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain. 
  • Mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal. 
  • Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya. 
  • Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione. 
  • Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing). 
  • Kulit menjadi kenyal dan anjal. 
  • Memelihara kesihatan rambut & kuku. 
  • Dan yang paling BEST sekali setiap sachet ZOFEA BEAUTY SECRET 
  • mengandungi Habbatus Sauda !!

FUNGSI HABBATUSSAUDA :

  • Kaya dengan Monosaccharide Glukosa, xylosa dsb. polysaccharide fatty acid yang tidak tepu. EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan. Amino acid yang membentuk protein. Karotene iaitu sumber vitamin A kalsium, zat besi, dsb.

  • Sistem imunisasi- Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.

  • Anti-histamine- Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine.BAik untuk peasakit alahan dan lelah.

  • Anti-tumor- Kajian in vitro mendapati habbatus sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor.

  • Anti-bakteria- Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria . Habbatus sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.

  • Anti-radang (anti-inflammation)- Habbatus sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).

  • Menggalakkan pengeluaran susu- Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah. 


Berbaloiiiii sangat-sangat!! 
Testimoni ramai yang malu nak share gambar cuma dengan kata kata jer..hehe. 
Tasha Shila je yang berani. Huhuhu.

Setiap Kotak ada 30 sachets.
Makan satu sachet sehari 30 minit selepas sarapan pagi anda.

Perasa Blackcurrant. Sedappp laa!!


ZOFEA BEAUTY SECRET
ZOFEA BEAUTY SECRET





T : Pelanggan Bertanya
P : Pakar Kami Menjawab


T : Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P : ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.


T : Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P : Kesan boleh dilihat dalam 8 HARI bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.


T : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita hamil?
P : Produk ini dilarang kepada wanita hamil.


T : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
P : Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.


T : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P : Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid iaitu pada hari keempat haid.


T : Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET pula digalakkan ambil time period?
P : Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan ZOFEA BEAUTY SECRET sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.


T : Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET 
P : Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. 


T : Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET
P : Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET . Ini adalah kerana ZOFEA BEAUTY SECRET berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, ZOFEA BEAUTY SECRET tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.


T : Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET halal?
P : Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.


T : Apakah rasa ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P : Perisa Blackcurrant yang lazat


T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ? 
P : Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.



T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P : Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk shj.Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET .



Alhamdulillah semakin ramai customer yang berani mencuba untuk aset sempurna..malah semakin ramai yakin dengan product ini..
sesiapa yang beli dengan mummyrinazone di alu alukan supaya share testimoni hebat anda kay...
pada yang dah share testimoni alhamdulillah sangat..terima kasih banyak yee..so kalau ada lagi testi meh le share dengan mummyrina..








Suamipun semakin sayang kepada isteri
chewahh..so rugi nie para isteri tak try..
meh try dulu 1 kotak..hehe


Ada yang combine with secret skin white kawaii collagen pun..
memang boleh yer ambil kedua dua produk nie.dua dua pun sangat bagus untuk our skin n body..juga bagus untuk ibu yang menyusu badan..memperbanyakkan susu dan tak menganggu penyusuan..









Bukan hanya testimoni daripada customer yang beli..juga drp artis malaysia

ZOFEA BEAUTY SECRET
ZOFEA BEAUTY SECRET
ZOFEA BEAUTY SECRET
ZOFEA BEAUTY SECRET



ZOFEA BEAUTY SECRET
ZOFEA BEAUTY SECRET

ZOFEA BEAUTY SECRET
ZOFEA BEAUTY SECRET





MENJADI PILIHAN ARTIS UNTUK MAINTAIN BENTUK BADAN DAN ASETNYA.
SO SANGAT TERUJAKAN?








HARGA ZOFEA BEAUTY SECRET
RM140


Terus Whatsapp ke (KLIK LINK DI BAWAH)



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye

PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in