NUFFNANG

MAMOM TO BE - UNTUK IBU MENGANDUNG




" FORMULASI KHAS UNTUK IBU MENGANDUNG YG NAK HILANGKAN LOYA, PEDIH ULU HATI & KURANGKAN BADAN BERANGIN "


.KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA
.
Untuk ibu2 mengandung kat luar sana yg bangun pagi asyik nak muntah je non stop.. badan tak larat.. ngan nak pergi kerja lagi.. rasa nak baring je 24 jam.. tenaga pun dah hilang… angin dlm badan ni pun susah betul nak keluar… tersekat2.. jadi tak selesa.. 😭
.

Mulalah rasa nak marah tak tentu pasal kan… 
mommy patut cuba MaMom To Be ni.. 

.
Nasib baik sy diperkenalkan awal2 pregnant dulu, tak delah asyik ponteng kerja je ambil MC sbb badan tak laratkan.. 
Sampaikan hubby sy pelik, sy tak mcm org mengandung.. tenaga sentiasa ada.. muntah pun masa awal2 je.. lepas tu tak de dah… siap terlebih puji kulit sy berseri2 cerah.
.

Ini sebab sy amalkan MaMom To Be la ni… siap pakej untuk cerahkan kulit baby lagi tau… 
Bakal2 Mommy kat luar sana kena cuba ok! ❤



FUNGSI & KELEBIHAN MAMOM TO BE

Menambahkan tenaga ibu mengandung 
 Mengurangkan masalah loya, mual & pedih ulu hati ibu mengandung 
Mengurangkan masalah badan berangin ibu mengandung 
Membantu mencerahkan kulit ibu & bayi 
Membantu menstabilkan paras hemoglobin (Hb) ibu mengandung.
Berkesan seawal 2 tablet ! 



KANDUNGAN MAMOM TO BE

herba-herba
sayur-sayuran 
buah-buahan asli
halia
vitamin B kompleks
kurma



CARA PENGAMBILAN MAMOM TO BE

Kunyah 2-3 biji tablet sehari 
Ambil pada siang dan malam 
Ambil ketika perut kosong
1 botol mengandungi 60 biji tablet



AKHIRNYA ! IBU MENGANDUNG HARUS BACA, AYAT LAST TU YG XLEH TAHAN... 😱
.
.
" Ni pengalaman sy masa mengandung.. kerap muntah. Teringin nak makan. Perut lapar. Tapi tak leh nak telan.. acaneer tu.. setiap hari teringin.. Suruhla hubby belikan.. mee udangla.. char koew tiaw la.. yg peliknya dh ada depan mata.. tp xleh nak mkn jgk.. sy ni mmg jenis pemakan orgnya,, tolak kayu dgn batu je yg x makan… huuhu.. 😫
.
Bab berat badan plak mmg turun mendadak.. dari lima puluh lima turun ke empat puluh enam… jumpa nurse, nurse membebel kat sy… aduhaiii… nasib2.. 😟
.
Tapi sekarang.. tak lagi… hehe.. sy amalkan MaMom To Be ni.. mmg khas untuk ibu mengandung.. sy dh kembali bertenaga, bab makan dah boleh makan yeayy!! masalah loya, mual atau pedih hulu hati dah beransur hilang.. yg penting.. kulit makin berseri2… hubby kite tego tau.. hehe… berat pun dh stabil.. dh xpyh dengr nurse bising2 lagi.. haha… TENQ MaMom To Be 😍 "


[ AMARAN ❗ ] MaMom To Be (For Pregnen Mommy) telah dikelaskan sebagai produk makanan oleh Bio Kawalan Farmaseutikal Kebangsaan

.


TESTIMONI PENGGUNA (WANITA HAMIL)






HARGA MAMOM TO BE 
RM 70
TANPA KOS POS



BERMINAT??


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in