NUFFNANG

NSIS Mascara

NSIS MASCARA
NSIS MASCARA

Anda inginkan mascara yang boleh menjadikan...
Bulu mata nampak lebih PANJANG ?
Bulu mata nampak lebih LEBAT ?
Bulu mata nampak lebih LENTIK ?
Wudu' friendly ?

KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA




Waterproof tapi sanga mudah untuk dicuci tanpa guna makeup removal ?
Tak akan tercabut bulu mata bila cuci ?
Tidak akan menjadikan mata korang cam mata Panda bila dicuci ?

NSIS Mascara nih memang Khas buat korang yang berbulu mata lurus , pendek malah tumbuh ke dalam...

Korang hanya perlu guna Mascara aje...
Dah tak perlu nak pakai bulu mata Pelsu dah...
Memang Effect dia sehebat korang pakai bulu mata palsu tau lentiknya...
Is barang baik dah semakin di cari-cari hokey...

NSIS MASCARA
NSIS MASCARA


KELEBIHAN NSIS MASCARA :

Memanjangkan bulu mata
Melentikkan bulu mata 2X ganda
Melebatkan bulu mata (superdense)
Waterproof
Tidak mencomotkan
Tidak berketul
Senang di cuci
Mesra wuduk
Tiada panda eyes
Fiber tidak gugur di muka
Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
Berus lebih besar dan senang nak calit
Sangat menjimatkan masa
Tahan lama
Kesan seperti memakai bulu mata palsu


Lepas makeup, just apply maskara seperti biasa, apply selapis, bila maskara dah agak kering, apply maskara sekali lagi. 

(Maskara ni mempunyai fiber, makanya, dia akan menarik bulu mata tu dan sbb fiber tu lah yang menampakkan bulu mata panjang dan melentik )


TESTIMONI PENGGUNA







HARGA RM60

POS :
SEM RM8
SS RM12


BERMINAT??


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in