NUFFNANG

1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION - GLOWINGKAN MUKA DENGAN PANTAS





1 Minute Miracle Foundation ialah merupakan produk yang tengah hot giler-giler
 sekarang ni yg mana ia diformulasi doktor-doktor dan pakar !!.Ia bertindak memutih 
dan menjadikan kulit anda semua anti jerawat,jeragat disamping sentiasa 
menjadikan kulit cerah berseri awet muda sepanjang masa tau!.


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA




1 Minute Miracle Foundation bukan bedak ya.1MMF adalah foundation bertekstur 
creamy dan sangat ringan apabila dipakai diwajah.Bila dah pakai foundation ni dh tak 
perlu pakai bedak lagi anda dah jimat sangat disitu kan?.

Wow hanya menggunakan 1
Minute Miracle Foundation sahaja dapat memberi pelbagai look makeup yg gojess2.
Lagi best ada satu tone colour je... So mmg takkan bercapuk... Harga dah la mampu 
milik sangat.... Sesuai untuk kegunaan harian..... 
Foundation HD berevolusi terkini
 yang mengandungi SERBUK MUTIARA khas untuk wajah sentiasa GLOWING.





FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION

Tahan sehingga 16jam (tak mudah luntur di wajah & tak berminyak)
Mengandungi SPF 45
Mengandungi VIT E & MINYAK ARGAN
Halal (boleh dibawa solat)
Mesra wuduk
Mempunyai kelulusan KKM ( NOT 160201302K )
Lepas 1minit apply , wajah jadi merelip bak mutiara
Mengandungi 30% ekstrak serbuk mutiara (wajib glowing)
Wangian melekat diwajah
Mengandungi 1 kod warna sahaja (1mmf akan berubah 
mengikut warna kulit)


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 1 MINUTE
MIRACLE FOUNDATION

30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING 
dan agen PERAWAT yang berkesan.



CARA PENGGUNAAN 1 MINUTE
MIRACLE FOUNDATION

Utk semua customer ang ingin mencuba 1MMF digalakkan untunk merehatkan
 muka seminggu dari menggunakan krim siang anda..
Sudah memadai hanya sapu 1MMF utk waktu siang kerana 1MMF sudah
 dilengkapi dgn SPF..

Tidak digalak utk mencampurkan krim siang dan 1MMF untuk penggunaan awal.. 
dikhuatiri jika terdapat efek atau ketidak sesuaian pada kulit si pemakai..
Kesan glowing dapat dilihat dlm sekali pemakaian mengikut suhu cuaca juga.. 
semakin berpeluh dan panas si pemakai semakin kesan glowing dpt
 dilihat dgn ketara..

Selepas seminggu memakai 1MMF dan serasi dgn kulit anda, anda boleh 
menyambung memakai krim siang anda seperti sedia kala..


TESTIMONI 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION ( 1MMF) :-







BERMINAT??

HARGA 1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (1MMF) :-
RM35

POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
(8gm)




BERMINAT??


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in