NUFFNANG

CHARMS MALAYSIA - PROMOSI RAYA SAKAN YANG MELETOP

Tik tok tik tok..
Tahu tahu dah takbir raya dah.
Apa kata raya tahun ni kita tekan gear laju sikit terus ke mood glowing gitew.
Nak raya dah tak sempat ploles?

Siapa kata dah tak sempat?
2 menet terus dah boleh masuk chanel ploles dah. 80% makeup 20% perawatan. Siapa tak try lambatlah korang ploles.

Acu amik foundation charms ngan mummyrina.
Tak perlu risau dah kulit muka macam mana.
Jerawat jeragat semua tersipu malu dah..
Kenyit-kenyit dulu mata ngan fondesyen charms gerenti menjadik.


So yang mana mana nak ploles tu boleh dapatkan single item charms PROMOSI RAYA SAKAN
Memang beraya sakan uolls dengan harga-harga yang HQ tawarkan.
Terlajak  murah uolls..


Yang mana rasa nak COD hanya di PUTRAJAYA sahaja uolls.
bolehlah wasapp mummyrina di http://www.wasap.my/60173288087





RESTOCK RESTOCK RESTOCK

Siapa² area PUTRAJAYA nak cod habaq maii naa..
Charge penghantaran tidak dikenakan jika sekitar terdekat putrajaya..suka kan suka kan??
Skang semua item ada promosi giler² punya.
Jom grab lekaihh.

Selagi stock masih ada.. Laku keras semua item terutamanya foundation sebab 2 menet korang dah boleh ploles di hari raya..

Kalu boleh wasapp terus link







Ni semua kombo raya yang boleh korang dapatkan.
rugi tau tak grab sekarang sebab stock semakin kritikal uolls..
nanti menganga dan nanges tepi bucu katil pun tak guna tau kalu stock yilekk.

Palingg laku FOUNDATION sebab semua nak ploles dengan segera!
tak yah tunggu lelama pun boleh ploles.
pastu paling winn, makin lama korang pakai makin merawat kulit.
bestkan?
SOLEK DAN RAWAT GITEWW..




Mummyrina pengguna tegar charms dari tahun lepas lagi.
paling love dengan foundation charms.
mummy pakai kod white fairy
lipstik pula belladonna + ariesma lipscharms (stock kritikal lipstik nihh)


BERMINAT??
Jangan lupa text mummyrina yeah.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in