NUFFNANG

FOUNDATION CHARMS - PLOLES KAN KULIT HANYA DALAM 2 MINIT


foundation

BAHAN BAHAN CHARMS FOUNDATION

Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan.
• Mengembalikan keremajaan kulit.
• Mengatasi masalah jeragat.
• Mencerahkan kulit.

  Kolagen
• Melancarkan kitaran darah
• Mencantikkan kulit agar lebih putih dan tegang
• Melambatkan penuaan dan melansingkan badan

• Mencerahkan kulit

 Minyak Kelapa Dara
• Melembutkan & mengurangkan kekeringan.
• Menegangkan kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit.


 Minyak Zaitun
• Untuk awet muda.
• Anti penuaan.
• Menyerikan wajah.
• Mengecutkan jerawat.
• Memudarkan parut.


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


FOUNDATION CHARMS
FOUNDATION CHARMS

 Tekstur Charms Foundation
Oil based & matte. Oleh itu, ia mampu bertahan dari 6 ke 9 bulan. Sangat jimat!
Mempunyai SPF 15 sesuai untuk melakukan aktiviti harian.


 TIPS MENGGUNAKAN CHARMS FOUNDATION

1. Dengan menggunakan jari bersih.
2. Dengan menggunkan berus / span yang kering.
3.Sebelum menyapu Charms Foundation, pastikan wajah bersih & kering (tidak berpeluh-peluh). Cuci dengan Charms Cleanser terlebih dahulu.
4. Sapukan Kaisya Serum. Ratakan di seluruh wajah & leher. Tunggu ia meresap terlebih dahulu & sapukan Charms Foundation. Jika cela atau parut masih kelihatan, sapu tebal sedikit di tempat berkenaan.
5. Akhiri dengan sapuan loose/compact powder pilihan masing-masing.





4 PILIHAN WARNA MENGIKUT TONA SKIN MASING-MASING.

Natural Beauty


whitedollytone 
White Dolly


pinkish2 
Pinkish Pinkish

 
White Fairy


Related image


Alangkah bagusnya semua yang kita pakai di muka, terutama barang barang makeup kita, yang sumbernya dari yang terjamin kehalalannya dan terjamin keselamatannya daripada segala bahan berbahaya.

Cik gold white fairy mummyrina ni dah dekat setahun rupanya mummyrina pakai. Wahh lama jugak dia tahan, dan lama jugak rupanya mummy konsisten pakai. Tanpa mummy sedari. Effect pada muka memang tak mendatangkan kesan yang buruk alhamdulillah.

Mummy tak takut sebab charms malaysia yakin kan semua pengguna, dengan ujian ujian nih..







 TESTIMONI PENGGUNA CHARMS FOUNDATION


Alhamdulillah setelah SETAHUN menggunakan foundation sahaja permulaannya,
sambil ber SOLEK, mummyrina tak sangka yang FOUNDATION CHARMS ni rupanya boleh merawat.
Kandungan charms foundation yang banyak vitamins dan yang paling utama minyak kelapa dara, banyak membantu memulihkan jerawat dan jeragat seta teksture kulit supala lebih smooth.

mummy sendiri guna then bila banyak manfaat diterima baru mummy decide menjual semua produk produk charms.
sehin gga kini mummy dah menjadi SEBAHAGIAN TEAM CHARMS PUTRAJAYA.
joms uolls, solek dan rawat dengan CHARMS MALAYSIA..










banyakknya testimoni tulus daripada semua pengguna charms foundation.
Ini baru sebahagian sahaja..
So kita tengok rata rata apa komen pengguna charms foundation ni..


so uolls yang mana mana nak ploles cepat, 1 minit dah ploles, jom dapatkan PRODUK PRODUK CHARMS MALAYSIA dengan stokis dan agent-agent sah sahaja okey..



HARGA CHARMS FOUNDATION

Charms Foundation
20g

RM 59 (SM)
RM 69   (SS)

Apple StemCell, Kolagen, Minyak Kelapa Dara, Minyak Zaitun


Terus Whatsapp ke



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in