NUFFNANG

MALYEQA




Produk MALYEQA ni bukan shj skincare yg boleh merawat masalah kulit,malah Malyeqa juga boleh dijadikan Make up base.
Utk yg suka make up!

Ia boleh menjaga kelembapan kulit selepas make up..Boleh mengekalkan meke up utk thn lebih lama dan mengawal kulit daripada berminyak..

Selalunya kalo make up ni,muka cepat berminyak dan make up mula la comot sana sini.Rimas pun ada bila dh mcm tu kan..Belum habis majlis dah cuci muka..

Sblm ni akk penah mention yg MALYEQA SERUM ADE 2 JENIS kan? 
.
1) Multi action Serum (30g) - yg botol bulat tu 
2) Booster Serum (30ml) - yg botol tinggi tu



MALYEQA MULTI ACTION SERUM
Fungsi dia utk Protect + Repair Kulit Kita , sbb ada sun block , ada colouring boleh buat make up base atau Foundation ...

Selain tu Multi Action Serum ni ni ada bahan2 spt Geno White Utk Pigmentation, Willow Herb , stemcell dll utk repairing Skin 
.
.
MALYEQA BOOSTER SERUM
adalah Totally repair skin
Dia x ada sunblock , x ada colour .. so utk tugas2 "repairing" a.k.a BAIKPULIH kulit kita sepenuhnya .... Jadi dia mestilah lebih powerfull utk pakar buat satu keje jerr... ( Pakar + Fokus ) dalam tugas2 utk baik pulih kulit kita utk masalah Jeragat, Jerawat, kusam dll



* Apa BEZAnya kedua-dua serum MALYEQA ni?
.
Kesan & kebaikan Malyeqa Multi Action Serum & Malyeqa Booster Serum sama seperti di atas. Keduanya boleh dipakai siang malam oleh setiap orang. Perbezaannya..
.
1. MULTI ACTION SERUM teksturnya mcm foundation! Ia juga serum antipenuaan & perawatan kulit jerawat / jeragat yang berkesan. Sesuai untuk kulit bermasalah, kering, kusam & yang tidak gemar berbedak / makeup tapi mahu kulit tampak berseri cantik glowing semulajadi.
.
.
2. Jika anda kaki makeup, boleh gunakan BOOSTER Serum ( yg botol tinggi tu) sebelum sapu foundation / bedak. Ia bertindak sebagai Makeup Base / Primer / Moisturiser yang mengekalkan kelembapan kulit secara optimal walau seharian bermakeup! Selain menyegarkan kulit & menstabilkan pH kulit, tekstur kulit kelihatan lebih smooth, halus dan menutup liang pori terbuka. Makeup nyata tahan lebih lama dengan efek 3D tanpa bercapuk, kekal glowing & flawless seharian!

Yang pastinya, 2-2 ni besh.. tergantung pd uolz prefer yg mana 1



MALYEQA ni ada: 

 VITAMIN - Kaya dengan Vitamin C yang akan merangsang pembentukan kalogen kulit agar anjal, tegang dan cerah.

 GENOWHITE - Teknologi yang akan mencerahkan kulit terbaru yang lebih selamat tanpa kesan sampingan. Ia bertindak secara dalaman dengan cara kurangkan penghasilan melanin (Pigmen gelap yang tentukan warna kulit) supaya kulit cerah dan bersinar.

 WILLOW HERB - Merupakan tumbuhan semulajadi yang khasiatnya sangat bagus untuk mengatasi masalah Jerawat, Jeragat, Sunburn dan kulit DOT DOT POLKADOT

 PHYCELLTEC MALUS DOMESTICA - Khasiatnya lebih menyegarkan & akan mengaktifkan semula sel sel kulit. Bila sel aktif, maka kulit jadi tegang boleh la hilang kedutan khatulistiwa di muka tu... 

MALYEQA MULTI ACTION SERUM SEHEBAT RAWATAN PAKAR 

Gabungan Teknologi dari France & Taiwan yang mempunyai "Clinical Research" selama bertahun2
 Menggunakan Poten Vitamin C dan ia TERBUKTI 7X lebih hebat dari Vitamin C Biasa 
Gabungan Stemcell2 Yang Mampu buatkan kulit Anda 13 kali lebih Sihat, Muda & Cerah. 
Serum pelbagai Fungsi yang membantu mencerahkan kulit, merawat Jeragat, Jerawat, Liang Pori Terbuka , Kulit Gelap , Kusam dan sbagainya

Proses Pencerahan kulit yang SELAMAT iaitu antara 14-21 hari.
Istimewanya "Malyeqa Multi Action Serum" ni boleh bantu menghalang UVA / UVB menembusi kulit kita so anda boleh pakai siang & malam tau

Dalam masa yg sama ia akan mrangsang sel2 baru kulit kita, so dengan sel2 baru kulit kita kulit kita akan sihat & muda sentiasa

Untuk long term ia x rosakkan kulit kita bila stop lepas pakai bertahun2




MALYEQA BOOSTER SERUM 
GENO WHITE TEKNOLOGI (TEKNOLOGI TAIWAN)

Booster Serum dicipta dari bahan semulajadi untuk merawat kerosakan kulit muka akibat pancaran UV dan pencemaran asap. Kulit menjadi lesu dan tak bermaya selepas seharian terdedah kepada persekitaran...

Booster serum dapat mambantu menyegarkan dan merawat sel di permukaan kulit yang rosak. Ia juga membekal nutrisi penting untuk kulit supaya sentiasa anjal dan bermaya untuk hari seterusnya
Booster Serum adalah "Totally Repair Skin" dan boleh di pakai siang dan malam . . Namun waktu malam korang WAJIB pakai tau . Biarkan dia berkerja keras untuk "Repair Tekstur" kulit korang. 
Mana yang lubang2 tu dia tutup . Mana yang berkawah dia kambus kembali . 
Jururawat yang suka bermaharaja lela tu dia akan gulingkan satu persatu dari wajah korang. .
Apapun Nak cantik kena sabar tau . Tak boleh expect hari ni pakai esk terus cantik . 
Adussss!! Tak selamat tu .

Booster Serum ni dia akan pastikan kulit and sihat dulu . 
Bukan sahaja repair balik skin kita namun akan gantikan semula sel sel baru pada kulit .

FUNGSI / KELEBIHAN MALYEQA SERUM :
 Kesan ia tidak seperti produk di luar sana 3 hari dah cerah namun ikut proses yang sangat-sangat SELAMAT iaitu ambil masa dalam 14-21 hari ( Lama Ker? )

Memperbaharui kulit secara semulajadi tanpa mengakibatkan kulit mengelupas
Mengandungi "ChamoFlash" yang mana menjadikan korang nampak sangat cantik setiap kali pemakaian

Malyeqa Serum membantu menghalang UVA / UVB (Boleh digunakan siang atau malam malah korang tak perlu pakai day / Night / Treatment Cream lagi dah...


BAHAN/ KANDUNGAN HEBAT DALAM #malyeqaboosterserum  :

Mengurangkan penghasilan melanin yang berlebihan menyebabkan kesan gelap & jeragat pada kulit. Malah ianya sangat pantas menyerap ke dalam lapisan derma (bawah kulit) tanpa memberikan kesan berminyak & melekit pada lapisan kulit atas. 
 Merawat kulit dari lapisan Derma (Kulit Bawah) 
Memudarkan jeragat  & Mencerahkan Kulit 


CANADA WILLOW HERB (TEKNOLOGI SWISS) 

Antioksidan ,Anti Mikroba ,Anti Iritasi & Anti Inflamasi
Membantu mengecutkan jerawat
Merawat kesan kemerahan pada wajah 
Merawat masalah Sunburn kulit 
Sesuai untuk kulit sensitif 
Anti bakteria .


APPLE STEM CELL
Meremajakan sel kulit & memperlambatkan penuaan 
Memperbaiki sel kulit yang rosak 
Menghilangkan jerawat 
Membuatkan kulit lebih cerah 
Meningkatkan metabolisme kulit 
Melembabkan kulit,mencegah kulit menjadi kering dan kusam 
Membuat kulit lebih cantik & menarik 
Mengurangi kedutan 
Memperbaiki sel kulit yang rosak 
Mengaktifkan semula sel2 yang tertidur 
Merangsang sel2 kulit yang baru untuk kulit 
Mengurangkan garis2 halus di muka 


VITAMIN C
Mengandungi 7X kekuatan Stem Cell & 13X kekuatan vitamin C 
Melindungi dari radikal bebas 
Merangsang pembentukan collagen kulit bagi mencerahkan kulit yang tidak sekata 
Mengelakkan kulit kusam 
Menganjalkan kulit,mengurangkan garis-garis halus pada kulit 
Mencerahkan kulit secara sekata 
Selamat untuk digunakan
 Lulus KKM 
Sesuai untuk untuk kulit SENSITIF 
Boleh jadikan sebagai MAKE UP BASE, make up tahan lama. 


PERBEZAAN ANTARA MALYEQA BOOSTER & MULTI ACTION SERUM :

MULTI ACTION SERUM teksturnya like a foundation! Ia juga serum antipenuaan & perawatan kulit jerawat / jeragat yang berkesan. Sesuai untuk kulit bermasalah, kering, kusam & yang tidak gemar berbedak / makeup tapi mahu kulit tampak berseri cantik glowing semulajadi.


Jika korang memang kaki makeup, boleh gunakan BOOSTER SERUM sebelum pakai foundation / bedak. Ia bertindak sebagai Makeup Base / Primer / Moisturiser yang akan mengekalkan kelembapan kulit secara optimal walau seharian bermakeup! Selain menyegarkan kulit & menstabilkan pH kulit, tekstur kulit kelihatan lebih smooth, halus dan menutup liang pori terbuka. Makeup nyata tahan lebih lama dengan efek 3D tanpa bercapuk, kekal glowing & flawless seharian!


TAK PERLU RISAU LAGI ...
SEBAB SEMUA PRODUK KAMI MEMPUNYAI KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)


 MALYEQA TRAVEL SET


Nak agi lecun letopss letoppss, boleh add trial skincare nihh.

1.#MALYEQA MULTI ACTION CLEANSER
Pembersih muka yang lembut, ringan dan harum sangat berkesan menanggal debu dan bekas mekap di muka. Malyeqa Cleanser ini akan membantu untuk melembap kulit serta membuat kulit rasa tegang dan segar selepas digunakan.


CARA MENGGUNAKAN MULTI ACTION CLEANSER : 
Gunakan ketika Mandi & gunakan 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi & malam sebelom tidur
Titiskan 2 ke 3 titis Cleanser di tapak tangan
Sapu rata dengan urutan ke aras atas pada wajah.
Bilas & lap muka dengan towel bersih
Nahhh... Rasakan sendiri Kesegarannya...



2. #MALYEQA MULTI ACTION SERUM

Malyeqa Multi Action Serum adalah rakan kulit wajah korang.  Serum ini telah Dirumus daripada GenoWhite, Canadian Willow Herbs, Apple Stem Cell & Vitamin C.
Multi Action Serum merupakan Serum yang mudah diserap dan warna natural dengan tekstur foundation memberikan kesan sekata kepada wajah, bersinar dan bertenaga.


BAHAN DALAM MALYEQA MULTI ACTION SERUM : 

Geno White - Sangat pantas diserap kedalam kulit dan bertindak mengawal pigmentasi supaya kulit kelihatan cerah semulajadi. Ia memudarkan jeragat, memberi tona kulit sekata dan menghapus bintik pada kulit.
Canadian Willow Herb - Extract semulajadi yang mujarab menghalang pengoksidaan, anti bakteria, anti gatal dan anti radang. Berkesan membunuh bakteria penyebab jerawat dan menjamin kebersihan kulit.
Apple Stem Cell - Akan membantu untuk membentuk semula sel kulit yang rosak, mengaktifkan kulit yang lemah dan mengurangkan garis halus pada muka.
Vitamin C - Ia akan memberi khasiat secukupnya untuk pembentukan kolagen semulajadi kulit supaya kulit sihat dan anjal.

CARA MENGGUNAKAN MALYEQA MULTI ACTION SERUM : 

Cuci muka dengan Malyeqa Multi Action Cleanser dulu...
Kemudian, titik Multi Action Serum pada wajah & tak perlu banyak hanya memadai aje hokey & lepas tu korang ratakansehingga sekata.
Make sure gunakan setiap hari, 2 kali sehari untuk kesan yang sangat Awesome !



3. #MALYEQA BOOSTER SERUM (GUNAKAN PADA WAKTU MALAM SAHAJA)

Malyeqa Booster Serum dicipta khas dari bahan semulajadi untuk merawat kerosakan kulit muka akibat pancaran UV dan pencemaran asap. Kulit menjadi lesu dan tak bermaya selepas seharian terdedah kepada persekitaran.
Booster serum akan mambantu menyegarkan dan merawat sel di permukaan kulit yang rosak. Ia juga membekal nutrisi penting untuk kulit supaya sentiasa anjal dan bermaya untuk hari seterusnya.


CARA MENGGUNAKAN MALYEQA BOOSTER SERUM : 

Cuci muka dengan Malyeqa Multi Action Cleanser dulu...
Selepas dah lap kering, titik MALYEQA MULTI ACTION SERUM dahulu ke seluruh wajah
Kemudian, Titiskan 3-4 Booster Serum di tapak tangan.
Ratakan pada keseluruhan wajah dengan urutan yang lembut
Make sure korang gunakan pada waktu malam sebelom tido sebab Malyeqa Booster Serum nih akan membantu untuk merawat kulit korang secara menyeluruh



4.MALYEQA WONDER SOAP (PENCUCI MALYEQA)

Kalau korang nak tahu, Wonder Soap nih merupakan Sabun yang telah dirumus Khas dengan Garam Laut Himalaya... Sabun ini akan membantu untuk menanggalkan kesan daki & kotoran degil pada badan korang... Lepas guna memang korang akan rasa skin licin gile...
Kalau korang menggunakan Sabun nih dengan Teratur, kulit badan korang akan menjadi lebih cerah & sekata.

CARA MENGGUNAKAN MALYEQA WONDER SOAP : 

Gunakan waktu pagi semasa mandi...
Korang make sure ratakan pada keseluruhan badan
Gosok pada bahagian yang bermasalah atau berdaki
Lepas tu, Rasailah kehebatannya... Kulit akan menjadi lebih Lembut & Lembab secara keseluruhan

















Terus Whatsapp ke:
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in