NUFFNANG

NATURAL ADVANCED BASE BY IFLAWLESS (NAB).AQUA BESED FOUNDATION



TAK SUKE GUNE FOUNDATION TEBAL2 SBB RASE RIMAS?TAK CONFIDENT ORG LEBELKAN YOU MAKEUP TEBAL SEINCI?
.
.
Natural Advanced Base membantu para wanita yg bekerjaya, busy, tidak suke makeup tebal, rimas, leceh utk apply, leceh utk basuh & muke asyik naik jerawat jee bile gune pondation
.
.
2 kod warne LUMIERA & FONCE yg pasti membuatkan you cantik natural sepanjang hari
.
.
Natural Advanced Base PERTAMA di Malaysia, foundation yg berasaskan AQUA




KELEBIHAN NATURAL ADVANCED BASE YG BERASASKAN AQUA.
.
Memberikan kelembapan sepanjang hari
.
✅tidak menutup liang pori2, sangat bagus utk wanita yg mempunyai sensitif skin.Tahukah you, liang pori2 tertutup menggalakkan jerawat tumbuh sini dan sana
.
✅Ringan dan rasenye seperti tidak memakai foundation langsung
.
✅Mudah dibasuh utk you berwudhuk dan mudah dipakai semula
.
.
Selain tu, Natural Advanced Base juga mengandungi:
.
✅EKSTRAK PROPOLIS yg berfungsi merawat jerawat dgn cara mengecutkan jerawat dengan pantas
.
✅KOLAGEN yang berfungsi menegangkan kulit wajah sebaik shj menyapu Natural Advanced Base diwajah
.
✅SPF20 yang berfungsi melindungi kulit dr sinaran uv
.
.
.
Tertarik dengan kelebihan Natural Advanced Base (NAB)?



Siape #iflawlessangels yg sesuai gune NAB ni?
.
✅wanita yg tak suke makeup yg tebal
✅wanita yg dah bekerja yg mule rase diri seperti "mak lampir" di dalam ofis
✅wanita yg telah berkahwin, mempunyai anak & tidak mempunyai masa yg banyak utk mengenakan solekan 
✅wanita yg ada masalah pergi ke shopping mall cantik sgt, lepas solat terus pucat lesi sbb renyah nak pakai2 foundation yg tebal
✅wanita yg memilih utk tampil natural cantik sepanjang hari tapi tidak mahu meninggalkan solat, NAB mudah dibasuh.. sbb NAB kan aqua base
.
.
You tergolong dalam kalangan wanita diatas? Kalau ya,  #iflawlessangels yg sangat bersesuaian menggunakan 1 titis NAB & dicampurkan dgn 2 titis MAE tanpa perlu bedak setiap hari utk tampil cantik di ofis atau didepan mata suami❤️







Terus Whatsapp ke
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in