NUFFNANG

TUDUNG SITI MURNI - KLASIK POLOS EDISI LABUH




KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? 

NOW LAUNCHING!

KLASIK POLOS EDISI LABUH
SPECIAL COMEBACK. 



"Susah betul nak cari tudung labuh dan masih boleh bergaya sesuai ke pejabat, semua majlis, formal dan santai. Trendy tapi patuh syariah".

Masih mengekalkan rekaan cekak. Serius memang senang nak pakai.

Sarung Silang Siap

Siapa sangka 1 tudung boleh di pakai pelbagai gaya πŸ‘πŸ‘

---------------------------------------------------------------







APA YANG BEST SANGAT KOLEKSI POLOS
Ok nak bgtau nih..

---------------------------------------------------------------

🎯 PRODUK YANG DILINDUNGI REKAANNYA. INSTANT SHAWL PERTAMA DIDAFTARKAN DI PERBADANAN HARTA INTELEK MALAYSIA. 
Shawl pertama dengan rekaan cekak.
Tiada lambakan jualan. Hanya boleh didapati melalui Usahawan/Ejen yang sah. Setiap koleksi di keluarkan secara terhad dan ianya eksklusif.
.
🎯 TIADA LAGI GATAL/ALAHAN DI BAWAH DAGU
Dengan tudung rekaan cekak tidak perlu pin/kerongsang di bawah dagu lagi.
Tiada lagi masalah hilang pin/kerongsang dan dapat jimat duit kerana tak perlu beli lagi lepas ni😊
.
🎯 FABRIK BERKUALITI TINGGI
Fabrik Itallian Chiffon sesuai dengan cuaca di negara kita dan selesa bila di pakai.
.
🎯 MINIMAL IRON MATERIAL
Fabrik yang sangat ringan dan paling best minima gosokan!
.
🎯 PILIHAN WARNA
Ada 5 warna yang sweet. 
Sesuai ke pejabat, majlis santai, outing dengan famili dan confirm sis nampak sangat konfiden bila memakainya 😎
Pilihan warna basic yang boleh matchy-matchy dengan semua warna baju!😍 
Boleh adjust kelabuhan tudung mengikut citarasa.
.
🎯 SAIZ UNTUK SEMUA!!
Labuh saiz koleksi Klasik Polos Edisi Labuh 2.5meter. 1 saiz sesuai untuk semua saiz badan, semua peringkat umur dan semua jenis bentuk muka dan anda boleh walk with utmost comfort and high confidence!πŸ’ƒ
.
🎯 CUTTING YANG CANTIK
Cutting yang flowy bila ditiup angin mahupun bila sedang berjalan.
Hubby tengok pun terpegun, sejuk mata bakal suami atau bakal mak mertua bila memandang, nampak Muslimah yang sopan tapi tetap bergaya gituuu!
.
🎯 JIMAT MASA BERSIAP
Jimat masa kerana ianya Cepat, Mudah dan Senang untuk di gayakan.
Tidak perlu membelit dan terus terbelit πŸ˜€
Hanya guna peniti untuk kemasan (jika perlu). Dipakai bersama inner.
Kan best kalau hari-hari jadi orang yang terawal bersiap😘

Rugi sangat kalau tak order sekarang sebab stok sangatlah laju dan kuantiti sangatlah terhad!πŸ”₯πŸ”₯

πŸ”΄ Untuk pengetahuan semua, HQ jarang-jarang keluarkan koleksi labuh. Jadi, ambil peluang ini untuk grab sebelum terlambat. 








CARA ORDER :
=============
1⃣ Wassap kalau sis nak cepat dan pantas boleh terus beli :

TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋

Sekarang nak bagi FREE postage S/M & Discount postage untuk S/S. 

TAPI..
TAPI..

(UNTUK 5 yang terawal ada tambahan SPECIAL GIFT dan pembelian kombo dapat 10% LESS)
** Jangan risau harga mampu milik siap pos sampai depan rumah ok ☺

HARGA KLASIK POLOS

RM99 sehelai
DISKAUN 10% pembelian 2 dan keatas.




Terus Whatsapp ke
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in