NUFFNANG

ADORE by MIA AHMAD




ADORE by MIA AHMAD " mempercantikkan wanita "

Kecantikan dalaman wanita adalah amat penting untuk mengekalkan kesihatan yang berpanjangan dan kesihatan dalaman itu dapat dilihat sehingga terpancar menampakkan kecantikan tubuh . 
Adore dicipta bagi membantu menyelesaikan masalah-masalah yang selalu dialami oleh wanita dari pelbagai peringkat umur.





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

TRUE ISLAND ALASKA GRACIER WATER AQUA TONER (120ML)



TRUE ISLAND ALASKA GRACIER WATER AQUA TONER (120ML)
.
Anti Wrinkle & Whitening

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN TONER ALASKA??
.
🌹FUNGSI TONER ALASKA

1. Menyegarkan Wajah
2. Mencegah Kulit Kering
3. Membersihkan Wajah
4. Melembabkan Kulit
5. Melindungi Kulit Wajah dari Sinar Ultraviolet
6. Membantu penyerapan krim atau kosmetik lain
7. Mengecilkan Pori Wajah
8. Menstabilkan PH Wajah
9. Memutihkan Wajah
10. Menghaluskan Kulit
.
Walaupun sudah menanggalkan solekan dengan makeup remover dan pencuci muka, masih ada lagi saki-baki kecil bekas solekan yang tertinggal disebalik liang-liang pori.
Jadi, untuk pastikan kulit anda benar benar bersih, TONER adalah langkah tambahan yang menjanjikan kulit bersih dari terjadinya kulit mati.


🌹CARA MEMAKAI AQUA TONER 

KAPAS MUKA: Ambil satu kapas muka, kemudian picit kan toner tersebut keatas kapas muka tersebut.
SAPU :Sapukan kapas muka yg telah dipicitkan toner tersebut keatas muka. Sapu keseluruhan muka dengan lembut dari Tzone dan kemudian keseluruhan.DEP DEP: Setelah sapu rata dengan kapas, gunakan jari anda dengan menggunakan teknik dep dep pada keseluruhan muka untuk penyerapan toner kedalam kulit dengan lebih effective.


HARGA 
RM 88 SAHAJA


Terus Whatsapp ke
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

Le sanda Sweet Foundation : Foundation terbaik dengan SPF60



LE SANDA FOUNDATION
.
❤Le sanda sweet foundation membantu untuk menutup kecelaan dan menyeimbangkan warna kulit sekaligus membantu mengatasi masalah kulit muka.Ia juga bertindak melindungi muka dari sinar matahari, pelembap, anti penuaan dan mencerahkan kulit. Tekstur Le sanda sweet foundation yang ringan dan halus sesuai untuk semua jenis kulit. Tidak melekit atau berminyak serta tahan sepanjang hari.
.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

3 Kandungan Berbahaya Di dalam Produk Kosmetik



BAHAN KIMIA TERLARANG DALAM PRODUK KECANTIKAN 
YANG BOLEH ROSAKKAN KULIT
.
.
Bila uolls beli produk kecantikan untuk kulit muka ualls, ada tak rasa macam
.
“Apa yang elok untuk kulit aku?”, 

“Kalau pakai pencuci muka ini elok tak muka aku?”,

“Produk ni untuk apa?”..
.
Mommyrina faham ualls mesti tak nak ambik risiko mencuba sbb takut muka akan rosak kan?
.
Alamak! susahnya!😰😰 
Before ualls beli produk untuk kulit muka baca la setiap bahan kndungan produk tu, jgn main pakat bedal je tau. Ada setengah produk muka ini mmg nmpk prubahan yg ketara bila guna, ada yg x sampai seminggu, aik dh lain muka smpi org pelik.😥
.
Pelik! cepat sgt perubahan tu pun kna hati2. Jgn sebab nak cantik, muka putih, main beli je ye yang. Ambik tahu gak bahan kandungan produk kecantikan kulit.

Ni mommyrina share skit tips utk ualls yg disayangi ni ye😘. 
Kalau rasa bermanfaat sila SHARE.


#tipssolekdanrawat
 #tipscantik 
#charms 
#misiviralcharms 
#halaljakim 
#Charmsfoundationmalaysia 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

AUDELA by NAD ZAINAL



AUDELA by NAD ZAINAL
(Slimming,Whitening And Energy)

Audela by Nad Zainal AUDELA adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan Slimming,Whitening & Energy dalam 1 sachet ! AUDELA - The Ultimate Luxurious Drink ! 1st in Malaysia dengan NACCellTech 5 in 1 Solution untuk wanita (Detox + Slimming + Whitening + Antiaging + Vitality) AUDELA adalah minuman yang sempurna & ideal untuk anda. Kualiti premium..
Mudah, Jimat & Berkesan !


Audela dirumus dengan bahan-bahan aktif pelangsingan yang membantu pembakaran lemak yang optimum, pembuangan toxin badan, mengawal selera makan, penyucian usus dan pembentukan bentuk badan yang ideal.
Audela juga diformulasi dengan ramuan premium untuk menggandakan tenaga dan merangsang gaya hidup sihat.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

JUS LENTIK DARA - HILANGKAN LEMAK TANPA BERLAPAR




ANDA NAK CANTIKK ??? NAK KURUSSS ??? NAK SIHAT ??? 
JUS LENTIK DARA PERFECT SLIM SKIN WHITENING ADA PILIHAN 
YG TERBAIK UTK ANDA !!!

Jus Lentik Dara ialah formulasi terbaik untuk mereka yang ingin kurus dalam masa
 yang singkat. Jus Lentik Dara juga dapat mengelakkan serta membantu mencegah 
penyakit berbahaya seperti ; jantung, asma/ pernafasan, kanser payudara/ prostat,
parkinson, saraf/ gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, 
diabetis, darah tinggi, tulang/ osteoporosis, kidney stone, 
batuk, strok & kerosakan gigi.

Jus Lentik Dara diperbuat daripada 100% sumber semulajadi TERBAIK DUNIA dan
dicampur makanan sunnah serta tiada bahan kimia. Jus Lentik Dara boleh diambil 
bersama ubat-ubatan farmaseutikal dan tiada kesan sampingan. Dijamin Selamat.
 Ianya dikelaskan dalam kategori makanan. Bukan ubatan atau supplement.
Amalkan satu sudu pagi dan satu sudu malam. Sangat senang dan 
selesa diambil. Anda pasti teruja dengan keberkesanannya.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

AUTHENTIC & ORIGINAL MINIATURES PERFUMES FOR MEN



Burberry Brit Rhythm edt 5ml
Brand: Burberry
Product Code: mini-burbrit men
Availability: In Stock
Price: RM35.00

Burberry Brit Rhythm by Burberry is a Leather fragrance for men. This is a new fragrance. 
Burberry Brit Rhythm was launched in 2013. Burberry Brit Rhythm was created by Dominique Ropion, Anne Flipo and Olivier Polge. Top notes are basil, verbena, cardamom and juniper berries; middle notes are leather, patchouli and styrax; base notes are cedar, incense and tonka bean.
100% Authentic  •  Money Back Guarantee  •  Safe & Secure Shopping


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

ORIGINAL PERFUME MINIATURES FOR WOMEN






Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in