NUFFNANG

Antara Rangkaian Produk Aura Rezeki 2017




1001 Khasiat Rahsia Alama Garam Bukit 7 Aroma Bersatu
Diadun dengan 7 aroma bungaan menjadi satu, ia menghasilkan kesan aura diri, positif diri lebih berganda, dan lebih pantas.

Menangani serta menghilangkan stres dan tekanan perasaan.
Menampal “Aura Bocor”, merawat serta membesarkan AURA  DIRI.

Membantu meningkatkan keyakinan diri.
membantu serlahkan potensi diri.

Membantu menguatkan Mmagnet kekayaan dan kejayaan diri,
Membantu sebagai ‘pelaris’ semulajadi untuk menigkatkan perniagaan/kerjaya.

Memulihkan semangat diri.
Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

RAWATAN KESIHATAN & KECANTIKAN PALING MUJARAB GUNA BAHAN DAPUR JER.



RAWATAN KESIHATAN & KECANTIKAN PALING MUJARAB GUNA BAHAN DAPUR JER.

Silakan #SHARE jika bermanfaat. Dah 3 tahun fatin amal mandi ais ni tiap kali sakit kepala atau pun penat dan sakit badan, memang 'painkiller' paling berkesan 👍.

.
Ramai yang tak sedar ais ni banyak kebaikan nya untuk kecantikan & kesihatan. Kalau perasan kat spa spa pun dah banyak yang buat terapi ais ni. Jangan tak tau, ia juga menjadi amalan atlet sebagai satu cara pemulihan yang lebih cepat.



Antara kebaikan nya:
✔️Boleh kuruskan badan
✔️Menaikkan seri wajah
✔️Rawatan kecantikan kulit paling berkesan
✔️Menghasilkan aura positif
✔️Kuatkan imunisasi & antibodi badan
✔️Kuatkan tulang
✔️Menghilangkan bisa & angin dalam badan
✔️In Shaa Allah dapat jauhkan dari benda halus
✔️Menenangkan jiwa
✔️Merawat penyakit jiwa (stres/kesedihan/ketakutan/panas baran)

Dan baaanyak lagi lah.

Hanya guna 3 bahan dapur jerr simple!
✔️Air 1 baldi
✔️Garam Kasar (seeloknya garam bukit)
✔️Ais ketul
✔️Asam limau nipis
Minyak Aromaterapi ( jika ada )



Cara nya:
1- Sediakan 1 baldi air paip ( kalau tambah air kolah masjid lagi bagus )





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

Garam Mandian Aura Rezeki




Kita selalu mendengar orang berkata, orang-orang hebat memiliki aura yang hebat. Orang yang memiliki aura yang hebat ini sentiasa berjaya dalam usahanya. Tidak kira apa bidang yang mereka ceburi, mereka akan menyerlah dan gemilang. Perkara ini menyebabkan ramai yang berfikir bagaimana nak tingkatkan kehebatan aura agar kita juga mampu cemerlang dan hebat.

Tidak ketinggalan, founder-founder produk dan usahawan-usahawan hebat di Malaysia juga telah ramai yang mengamalkan mandian garam sehingga kini.

Anda ingin tahu kenapa?



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

SHALICIOUS ~ BEAUTY SECRET 200g





Mixberry Powder ~ Enrich with Vit. C

Hai, dah prnah mkn beauty secret mesti dah tahu keberkesanan dia kan?..
So hrini HQ tlh melancarkan beauty secret 200g berwajah baru
2X lebih besar dri sebelumnya tahan utk 2 bulan dgn 3X ganda lebih keberkesanan..
Ttpi limited 1000 unit shaja utk terawal. Siapa cpt dia dpt !! 😎


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

Magic Slims by Khai & Rosma AF




Dengan Magic Slims anda bukan sahaja dapat mencapai berat ideal malahan secara tak langsung bagus untuk kesihatan dalaman & kecantikan kulit juga. Jom cabar diri untuk langsing & sihat!


"KINI JUALAN TELAH MELEBIHI RM2JUTA"

KEISTIMEWAAN MSbyKR® :

✅LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004.
✅LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310.
✅DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA).
✅DAFTAR PPIM (PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA).



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

New in : Coach The Fragrance 5ml EDP




Coach presents its new signature fragrance - Coach the Fragrance - in September 2016. The fragrance bears the same name as the 2007 edition, but is definitely a completely different creation with composition and bottle. Coach the Fragrance is designed as a scent that will convey the spontaneous energy and cool vibe of New York City.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

FEEDBACK PEMBELIAN DAN PENGHANTARAN






Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

ORIGINAL PERFUME FOR WOMEN - Bvlgari Omnia Paraiba




New in- Bvlgari Omnia Paraiba

Bvlgari Omnia telah menambah koleksi terbaru  Omnia pada October 2015, yang dinamakan Omnia Paraiba .Perfume ini berasaskan exotic floral,friuty  dan woody.
Perfume ini diinspirasikan daripada  wangian bunga daripada hutan brazil.
Sesuai untuk  dipakai harian ke pejabat, berjumpa dengan client , dan juga mengajar anak murid .Perfume nya tidak terlalu kuat tetapi lebih bau tropikal floral+fruity. Jika anda nak cuba bau perfume lain daripada yang lain, boleh dapatkan perfume bvlgari omnia paraiba ini .



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in