NUFFNANG

V DOLLY BY FAZURA




VDolly by Fazura ialah produk berasaskan Shtavari yang dirumus khas untuk :

🌷 Wanita dan Gadis yang mempunyai masalah period tidak teratur
🌷 Wanita berkahwin yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat
🌷 Wanita berkahwin yang ingin kembali menghangatkan rumah tangga
🌷 Alternatif kepada jamu perapat tradisional di pasaran



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

TRUDOLLY BY FAZURA ( DETOXS AND BEAUTY SUPPLIMENTS )





Anda Ingin Kulit Secantik Kulit Fazura? Atau Anda Inginkan Kulit Semulus Fazura dan Badan Seramping Fazura? 
Jika YA jawapan ANDA...
Anda Mesti Dapatkan TruDolly... it's TruBeauty.
Kerana TruDolly adalah RAHSIA Kecantikkan dan Kemulusan Kulit Fazura.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

GARAM MANDIAN AURA ROMANTIKA - PROMOSI KASIH SAYANG SET




WOOOOOW PROMOSI SET ROMANTIKA CUOLLS.

Bestnya cuolls, ada promosi untuk set kasih sayang romantika aura rezeki. Ekceli, set ni dah habis sebenarnya, masa bulan februari lepas tapi masih dilanjutkan sehingga setoks lichyeen. huntongg lah korang kan sebab HQ bermurah hati nak kasik korang setoks yang masih harga PROMOSI. So lelekaslah grabs ok.

dalam set ni ada 3 barang

1. Garam Aura Romantika lah kasi korang mandi dan lebih menyerlah seri muka dan buang segala negative badan. yang tinggal cumalah sifat kasih sayang pada sesama makhluk.

2. Ada sabun jiwa bentu love. Sabun ni boleh pakai di muka cuolls.
Bolehlah buat muka lebihh bersih, naik seri dan tegang.

3, Ada perfume aura yang baunya ya ampunnnn, masyaallah sedap gila baunya. tahan lama pulak tu selain korang lebih calm bila bau.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

MANDIAN GARAM AURA REZEKI SEBAGAI IKHTIAR HAMIL DAN KESUBURAN






Duhai anak
Hadirlah segera dalam hidup kami
Umi dan Abi terlalu rindu
Rindu kehadiran dirimu
Janganla buat kami menunggu
Terlalu lama kami menantikan kehadiranmu
Umi dan Abi semakin dimamah usia..
Berilah umi dan Abi merasai sepertimana mereka yg lain.
Cepat la sayang, hadir dalam hidup kami
Kami terlalu rindu...
.
Yakinilah, Allah berikan ujian pada yg layak dan Allah kembalikan kebahagiaan kepada yg berusaha. 
JOM BERDOA / USAHA / IKHTIAR / TAWAKAL



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

ALANA KOPI HIJAU PREMIUM - KESAN KURUS BERHASIL 3 KALI GANDA



Ni dia kebaikan ALANA KOPI HIJAU PREMIUM 
.
Memang berbeza tapi hasilnya lebih lagi ... Insyaallah

.
Kelebihan Produk Alana Kopi Hijau PREMIUM 

1 box ada 20 sachet
Percuma 1 sudu exclusive by Alana
3x lebih berkesan dari biasa
Rasa yang lebih kaw,sedap dengan aroma yang lebih memukau
Packaging lebih exclusive dan menarik
Kopi Hijau Alana Exclusive untuk 20 hari penggunaan,kesan lebih pantas dari biasa
.
.
Tambahan garcinia burner untuk kesan yang lebih effective 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

GARAM MANDIAN ROMANTIKA



Kasih Sayang itu milik Allah
Ketenangan itu juga milik Allah
Kekayaan apa yang ada dilangit dan dibumi itu milikNYA

Suburkan ia dan bajai dengan menyemai dalam hati dan jiwa

Alhamdulillah syukur kepada sipemberi rezeki, memberi elham tanpa henti, membantu membentuk ikhtiar melalui terapi mandian garam ini

"ROMANTIKA" Garam mandian yang diadun dengan mawar merah jambu menghasilkan kesan Aura Romantis, kasih sayang serta wangian cinta merah jambu ini membangkit ghairah jiwa sipemakai

Pink Romance formulasi getaran jiwa bagi membentuk Aura kasih dan Cinta agar ia membentuk lebih bahagia

"Kedamaian kehidupan adalah dari jiwa, perbaiki Jiwa dan Auramu, pasti ianya lebih merasai Kebahagiaan, kasih sayang, ketenangan dan kekayaan dalam kehidupan"


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

Kerengga Lentik Chocolate Shake - Makan banyak pun takde masalah



Hi semua, dah lama tak review produk BEST di pasaran! 
Siapa sini ada masalah kegemukan? 
Takut pula nak telan pil? 
Then nak kesan cepat mantap siap ada effect GEBU! 
2 in 1 gituu.. 
Suka sangat kan? 

Effect KURUS & KULIT CANTIK GEBU. 

Perut pun kempis. Kalau boleh nak pinggang macam KERENGGA tu. 
Ishhh... Nape plak tak bule... Boleh sayang semua....
Cuba teruskan baca info produk di bawah..




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

SOBELLA MEJESTICK MERMAID EYESHADOW - SENANGNYA NAK JELITA



πŸ’‹SOBELLA EYESHADOW STICKπŸ’‹
MAJESTIC MERMAID EYESHADOW

Apa yang best eyeshadow stick ni??πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

✔ Eyeshadow stick pertama di Malaysia
✔ Sesuai untuk Beginner
✔ 4 warna yang cantik
✔ Creamy texture
✔ More pigmented
✔ Longlasting
✔ Serbuk eyeshadow tak jatuh2
✔ Mesra poket - buh jer dalam beg 
✔ Jimat masa - dua minit jer pakai, seminit sapu, seminit blend.
✔ Suami tak marah lagi - Takda lagi dengar suami cakap "Yang,lambat lagi ke nak siap?"
✔ Mesra wudhu - senang dicuci


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in