NUFFNANG

HILANGKAN HINGUS BABY TANPA UBAT - NASAL ASPIRATOR MOMMYHANA



SHROOOOT SHROOOT YANG TAK MENJADIK.

Naik pink hidong kamoo ibu sedut. Masalah selsema idong tersumbat bikin stress. Lagi haru dia sekali ngan pakej penginapan bermalam malam tanpa sebarang bayaran. Srooot srooot sedut masih tak berjaya. Pekat naw macam gam hingoos kamoo nih!

Umpama halilintar ibu search fesbuk caghi penyelesaian. Seghonok ibu bila jumpa NASAL ASPIRATOR MOMMY HANA. Wow, nampak changgih, siap ada lagu. Kasi kamoo relex dan tak smackdown ibu. Jejes aillio tengok rega tapi kamoo punya pasal kuredah jugak beli. Mesti cepat hingus hilang.

Legaa hati ibu, Tak kerja keras sedut hingos dan berjaga malam lagi. Pedih hati bila mengenangkan mukus jahat itew. Psssst. Bonus pulak sekarang ibu terus join jual ALAT MAGIK sedut ingoss nih. Ibu nak bantu semua kengkawan ibu dan parent yang dok jaga malam ghisau anak bila selesema berjemaah. Jangkit di paru paru lagi haru biru nanti.

Kalau ada yang cuba alat magik ni meh piyem/wasap ibu tau sebab nak bisik bisik harga promosi ni. Separuh harga taw. 😍


SILA TEKAN READ MORE/ BACA SETERUSNYA DI BAWAH UNTUK INFO LEBIH DETAILS



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

LEMONEX - KURUS TAK TERSENGAJA



LEMONEX
TERKURUS TANPA SENGAJA!

Lemonex adalah minuman DETOX yang sangat berkesan untuk turunkan berat badan anda secara sihat!
Macam Mana Tu?

🌱 Lemonex bantu melancarkan sistem pencernaan badan anda
🌱 Lemonex bantu detokfikasikan racun (toxic) dari tubuh anda
🌱 Lemonex bantu stabilkan tekanan darah tinggi
🌱 Lemonex bantu singkirkan lemak dengan cara tingkatkan metabolisme badan anda


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

LET’S BENGKUNG GOLD NUR SAJAT




LET’S BENGKUNG GOLD 🐜 😘

Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ?



FUNGSI & KELEBIHAN LET’S BENGKUNG GOLD 

🌹 Memecahkan lemak
🌹 Membentuk pinggang
🌹 Membetulkan posture badan
🌹 Menyokong tulang belakang
🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
🌹 Melancarkan peredaran darah
🌹 Mempunyai 16 tulang
🌹 Mempunyai infrared
🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai
🌹 Tak mudah terlipat/gulung
🌹 Tak panas


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

PROMOSI SUSUK MODEN CHARMS



Antara item charms yang paling cepat habis dengan mummyrina adalah cik hitam manes nih.
Yelah umur 30++ ni memang tak boleh tinggal cik.hitam manes sebab bila apply dia terasa macam ais lalu di kulit muka. Duduk sekejap terasalah kulit menegang dan khasiat cinnamon dan aloe vera menari nari dan meresap jauh ke dalam kulit.

Kalu dengan mummyrina, tak sampai dua bulan dah habis. Yelah lepas cuci je muka terus apply cik hitam manes. Hitam bukan sebarang hitam tau, si.hitam manes tu rupanya memang manes sungguh kesannya..

Pori pori pun tertutup malu, tak macam sebelumni macam jalan rosak, berlubang dari jauh dah nampak. Bila pori kecik tu yang nampak licin merelit!
Nampak gayanya, bulan ni kena add lah dia, sebab tinggal beberapa titik jer lagi boleh sapu seluruh wajah gebus. Mujo ado PROMOSI SUSUK MODEN.

Okeh, Selamat Malam semua.
Joms cuci muka, nak ploles jangan malas jaga okeh!
Daa..

#charmsputrajaya
#charmssungaibuloh
#charmsmalaysia



KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

RIFFA DHATI LOTION - PUTIH GEBU GEBAS DALAM SEKELIP MATA



🌸KELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI❤🌸

Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60
Mengekalkan haruman sepanjang hari
Ramuan extrac bunga lily
Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
Kesan seawal 7 hari
 yang penting ada logo halal
keluaran bumiputra


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

ROSETYARA PRODUK




KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

JUZ FIT MIXED FIBER JUICE - YAKIN BOLEH KURUS



Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT Ini

✔ Tidak perlu diet ketat
✔ Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat
✔ Sesuai untuk lelaki atau perempuan
✔ 100% daripada buah-buahan berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan
✔ Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti 
✔ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan
✔ Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.

KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

SERUM KAISYA CHARMS - UNTUK JERAWAT DEGIL DAN JERAGAT

Image result for kaisya serum charms 


Image result for kaisya serum charms

KELEBIHAN KAISYA SERUM:

-menutup & mengecilkan liang pori
-Sapuan foundation lebih halus, lembut dan tahan lama
-Mencegah jerawat dan memudarkan parut
-Menegangkan kulit dan memberi impak glowing


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in