NUFFNANG

TENTANG SAYA

Assalammualaikum & Hai....



Siapa berminat nak order, jangan segan silu tuk text me anytime.. 
Insyallah mummy akan reply sepantas yg boleh...Tapi kalau lambat u olz paham2 je kay sibuk sikit tapi apapun akan dibalas jugak..hehe.Sebab mummy bekerja uols di siang hari..


Kalau nak Order aper2 dr blog nih, boleh sms/whatsup or Email terus ye... 
Kalau dlm masa 24 jam mummy xrespond samada melalui whatsup or Email,korang cecepat SMS sbb kekadang email uols mummy tak dapat nak detect.Maybe masuk spam atau error n whatsup plak kadang tak perasan..So sayang semua sila secepatnya sms yer.

Kalau bleh untuk produk2 kecantikan u all baca dulu semua tentangnya kay sebelum tanya..huhu kadang mummypun takleh nak explain semuanya.sikit2 boleh.huhuhu.mummy bukannya supplier kay n cuma reseller jer so u all harap maklum kay sayang semua=)

Untuk COD barang hanya pada hari ISNIN , RABU DAN JUMAAT SAHAJA.hanya di sekitar PUTRAJAYA..Sila confirm awal yea kalau nak cod sebab mummy nak atur jadual PENGHANTARAN..

Untuk pengeposan,adalah setiap hari..
Payment submit sebelum jam 3 petang akan dihantar pada hari yang sama insyaallah

Track number POS LAJU boleh pm mummy tanya yea..diharap u all boleh bersabar menunggu parcel..insyaallah tak lambat even direct drp supplier pun..tq

YANG PALINGGGG PALINGGG PENTING
Syarikat milikan tunggal MUMMMMYRINAZONE ENTERPRISE telahpun didaftarkan di SSM
yea..so jangan ragu ragu nak berurusan dengan kami disini sebab 200% syarikat berdaftar dengan ssm..bawahnie number PENDAFTARAN SSM



Harap uolz selesa shopping di sini.
Tq ikhlas daripada MUMMYRINA




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in