NUFFNANG

Cara Pembayaran






Uolz boleh follow cara order kat atas kay..


JIKA sesiapa guna INTERNET BANKING (MAYBANK2U ATAU CIMBCLICKS) boleh terus print resit dan hantar di email mummy.Dan jgn lupa masukkan email nurulhezrina83@gmail.com di ruangan email penerima.

Pada yang bank in melalaui deposit machine boleh ambil resit bayaran,snap gambar guna h/p uolz n hantar by email/whatsapp/wechat/telegram juga.Bukti bayaran adalah JELAS DAN TAK DICROP..Bayaran di facebook tidak diterima yea...

Mummy lagi suka kalau uolz guna email sbb mummy takut ada KECICIRAN ORDER..so parcel tak dihantar sbb nama uolz tak dapat detect...kadang sms/whatsapp/wechat penuh dengan petanyaan2.hehe so kalau pyment nak selamat guna email terus.Tapi media social yang lain kecuali payment di FACEBOOK adalah dibenarkan..


Diharap uolls memberikan kerjasama yang baik dengan kami sepanjang urusan jual beli ye..RESIT TIPU/TIRUAN ADALAH DILARANG SAMA SEKALI..Kami memang akan dapat detect sekiranya penipuan berlaku..So silalah jujur dalam membeli barangan dengan kami..Barangan pula adalah health n beauty so sekiranya anda berniat nak tipu...Sendiri mau fikir lah yea KEBERKATAN BARANG TU NANTI...


PENGHANTARAN menggunakan POSLAJU yea..Semenanjung malaysia makan masa 1ke3 hari bekerja untuk customer terima parcel..Sabah/sarawak adalah 2 ke 3 hari bekerja...
Tracking number akan diberi kemudian selepas semua urusan jual beli n amik order selesai..Sekiranya tak diberi dalam masa 3 HARI CUSTOMER BOLEH MSG DIRECT kepada mummyrina untuk pengesahan status barang...mummy akan check..




Just Follow Cara kat Picture atas yea..
Jom beli barang dengan kami IN SYA ALLAH MUMMY BERIKAN SERVIS YANG BAIK..
TQ








Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in