NUFFNANG

TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS - KEMAM KEMAM KUNYAH PUTIH SATU BADAN



KENAPA 
#CHARMS KELUARKAN PRODUK PEMUTIH/PENCERAH?


Korang tau kan, tagline Charms - Solek & Rawat
Charms ada Set Cantik yg berlainan mengikut jenis & masalah kulit. Tapi, terdiri daripada item yg sama. Charms hanya ada Foundation, Kaisya Serum, Cleanser & Make up Remover, dan Starglow Scrub.

Tambahan 2 item utk rawatan intensif, Hydra Fresh Cream (utk kulit kering) dan Night Spa Treatment Cream (utk jeragat tebal/jerawat degil).

Dan satu Minuman Kecantikan & Kesihatan, utk berat badan ideal & kulit yg cantik. BONEETA - Premix Yogurt
TETAPI. Ramai pengguna/prospek Charms yg bertanyakan, "Charms boleh putihkan kulit tak?"


Ini bermakna, banyakkkkk kehendak/permintaan diluar sana! 
Sebab itulah CHARMS sekarang mengeluarkan produk baru, iaitu TREAPLUS, khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.

Bila kami war-warkan kepada pengguna tetap Charms, yg lama SETIA dgn Charms, yg dah kenal dan PERCAYA dgn Charms, diorang tak ragu-ragu lagi, terus order TIGA (3) BOTOL!
Charms glamour dengan bahan-bahan NATURAL/SEMULAJADI. Siapa tak kenal dgn Founder Charms, Puan Syira yg sgt teliti dlm pemilihan bahan-bahan dlm satu-satu item Charms, bukan itu saja, beliau sgt teliti dlm pemakanan mengikut jenis2 darah!

Sebab tulah TREAPLUS - 
Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET!


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

TRUEyeshadow





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

TUDUNG SITIMURNI KOLEKSI LIMITED EDITION MADEM UNI



Inilah 'MADAME UNI'
Keluaran Eksklusif SITIMURNI LIMITED EDITION.
Indahnya wanita dengan koleksi 'Madame Uni' keluaran eksklusif Tudung SITIMURNI dengan menampilkan 5 kombinasi polos yang menarik, yang pasti ianya direka khas buat wanita-wanita yang 

ingin tampil Anggun, 
inginkan koleksi Terkini, 
inginkan koleksi Terhad, 
inginkan Kelainan.


I'M A LIMITED EDITION❤
Edisi terhad.
Klik link ni OK : wasap.my/60173288087/MadameUni


#instantshawl
#tudungSITIMURNI
#luvlyteamSITIMURNI
#teamREKHA
#janapendapatan



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

HILANGKAN HINGUS BABY DENGAN MUDAH DAN BERKESAN - NASAL ASPIRATOR MOMMYHANA NC005



SHROOOOT SHROOOT YANG TAK MENJADIK.

Naik pink hidong kamoo ibu sedut. Masalah selsema idong tersumbat bikin stress. Lagi haru dia sekali ngan pakej penginapan bermalam malam tanpa sebarang bayaran. Srooot srooot sedut masih tak berjaya. Pekat naw macam gam hingoos kamoo nih!

Umpama halilintar ibu search fesbuk caghi penyelesaian. Seghonok ibu bila jumpa NASAL ASPIRATOR MOMMY HANA. Wow, nampak changgih, siap ada lagu. Kasi kamoo relex dan tak smackdown ibu. Jejes aillio tengok rega tapi kamoo punya pasal kuredah jugak beli. Mesti cepat hingus hilang.

Legaa hati ibu, Tak kerja keras sedut hingos dan berjaga malam lagi. Pedih hati bila mengenangkan mukus jahat itew. Psssst. Bonus pulak sekarang ibu terus join jual ALAT MAGIK sedut ingoss nih. Ibu nak bantu semua kengkawan ibu dan parent yang dok jaga malam ghisau anak bila selesema berjemaah. Jangkit di paru paru lagi haru biru nanti.

Kalau ada yang cuba alat magik ni meh piyem/wasap ibu tau sebab nak bisik bisik harga promosi ni. Separuh harga taw. ๐Ÿ˜


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

PINKLADY BODY PERFECTION - TERBAIK BUAT ISTERI GOJES




Pinklady Body Perfection adalah 1 produk ALL-IN-1 yang mempunyai sangat banyak benefit/kebaikan, antara benefit PINKLADY: 




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

KOPI HIJAU JERAT MAGIKA




Kopi Hijau Magika Jerat Magika Kurus dalam 7 hari? 
Bila sebut sekotak ada 15 sachet dgn harga sekian2..orang semua dok pertikai, 15 sachet je? Sikitnya. 

Yeke boleh kurangkan berat badan ni?
Jerat Magika tak buat tekak anda sebu ye, malah Jerat Magika membekalkan anda tenaga & kekenyangan sepanjang hari.sebab ape??

Sebab bagusnya Jerat Magika ni ialah dengan adanya CHIA SEED,SPIRULINA & KOPI HIJAU yg tak di panggang tauKOPI HIJAU membakar lemak, CHIA SEED memberi anda rasa kenyang. Pelanggan lain ramai dah berjaya & sentiasa repeat oder..anda bila lg..meh la cuba sekotak rasa confirm jatuh cinta sebab rase dia mmg sedap tauu..




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

SPARKLY MAKEUP EYESHADOW ~ JALEELA SIGNATURE




Product details
The full range of Sparkly Makeup Eyeshadows by Jaleela Cosmetics including matte eyeshadow and glitter shadow. 

Weeehoooo.thorbaikkan  kaler dia??
yang pastinya original from JALLELA SIGNITURE.
Warna mahal setanding international product yang ratus ratus.
Nak cantik pun m,asih boleh dengan harga yang sangat sangat worth!! Warna dia omakk aii melekat sampai ke malam uolls. pekat! tak ghisau kalau hilang sekejap jurr bila pakai. Glitter dia omakk aiii shining like Diamond.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

HERMONEX - RAHSIA MENYELURUH SEORANG WANITA




HERMONEX 
Merupakan minuman pracampuran coklat dan herba terpilih untuk isteri :D
.


KENAPA HARUS HERMONEX BUKAN JENAMA LAIN ?

๐ŸŒบMiss V akan semakin Ketat seperti anak dara
๐ŸŒบPayudara & Punggung akan lebih Anjal
๐ŸŒบAkan sentiasa Ready untuk melayan suami tersayang
๐ŸŒบBadan akan bertenaga sepanjang hari
๐ŸŒบSusu badan akan bertambah
๐ŸŒบRasa coklat yang sangat sedap tanpa merasa mual






Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

RICCO PERFUME BY HISHAM SALLEH - BAU WANGI BERTARAF WANGIAN ANTARABANGSA




Sejarah RICCO Perfumes
Pada Oktober 2016, Pengasas RICCO Perfumes, Tuan Mohammed Hisham bin Mohamad Salleh atau lebih dikenali sebagai Hisham Salleh (HS) yang juga merupakan Personaliti TV (Pengacara Selamat Pagi Malaysia) telah memperkenalkan RICCO Perfumes setelah beliau sangat meminati dan taksub dengan bauan dan wangian perfumes bertaraf antarabangsa.

Tujuan RICCO Perfumes dikeluarkan adalah untuk membuatkan orang ramai memiliki bauan yang sama bertaraf antarabangsa tetapi dapat dimiliki dengan harga mampu milik. 

Umum sedia maklum, terdapat beribu-ribu wangian yang semestinya akan membuatkan anda pening untuk memilih. Di RICCO Perfumes , terdapat hanya 2 WANGIAN SAHAJA iaitu: 1 WANGIAN UNTUK LELAKI & 1 WANGIAN UNTUK WANITA yang semestinya wangian tersebut adalah paling wangi diantara yang terwangi.

Sebelum wangian sebenar dikeluarkan untuk RICCO Perfumes, Tuan Hisham Salleh telah membuat kajian dan terbukti 2 wangian yang dipilih adalah bauan yang sangat digemari oleh orang ramai yang merupakan 100% sama macam bauan antrabangsa.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

MALYEQA




Produk MALYEQA ni bukan shj skincare yg boleh merawat masalah kulit,malah Malyeqa juga boleh dijadikan Make up base.
Utk yg suka make up!

Ia boleh menjaga kelembapan kulit selepas make up..Boleh mengekalkan meke up utk thn lebih lama dan mengawal kulit daripada berminyak..

Selalunya kalo make up ni,muka cepat berminyak dan make up mula la comot sana sini.Rimas pun ada bila dh mcm tu kan..Belum habis majlis dah cuci muka..

Sblm ni akk penah mention yg MALYEQA SERUM ADE 2 JENIS kan? 
.
1) Multi action Serum (30g) - yg botol bulat tu 
2) Booster Serum (30ml) - yg botol tinggi tu



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

MANNIQUEEN MATTE POWDER BLUSHER - SERLAHKAN KEJELITAAN ANDA




MANNIQUEEN MATTE POWDER BLUSHER !! 

Produk keluaran terbaru dr ManniQueen 
MUA Bellaz & MUA Teyn Athirah pun dah pakai tau 
Produk terbaik.. mesti ramai suka 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

TUDUNG SITIMURNI - KOLEKSI MUHASABAH CINTA



[TERBARU] 
- MUHASABAH CINTA dari Tudung SITIMURNI..
Tudung VIRAL, Tudung LETOPSS, Tudung EKSPRESS!!
Dan............


Alhamdulillah..
KAKAK CANTIK hari ni nak seru semua WANITA supaya Baca apa KAKAK CANTIK nak bagitau ni..♥️♥️
Setelah sekian lama, kini Tudung SITIMURNI kembali lagi dengan Koleksinya, Klasik Polos edisi Labuh.
Mampu menutup semua BAHAGIAN paras dada.
InshaaAllah, Pasti tampak sangat menawan.
Dan, Bila pakai nampak flowy gituuu ๐Ÿ˜˜



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

TUDUNG SITIMURNI - KOLEKSI MIKHRAJ CINTA



APA YANG BEST SANGAT KOLEKSI MIKHRAJ CINTA
Ok nak bgtau nih..

---------------------------------------------------------------



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

TUDUNG SITI MURNI - KLASIK POLOS EDISI LABUH




KEKAKAKS TENGAH CARI TUDUNG YANG LOOSE & PATUH SYARIAH? 

NOW LAUNCHING!

KLASIK POLOS EDISI LABUH
SPECIAL COMEBACK. 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

JAMU TUN TEJA





CANTIK CARA ORANG LAMA DENGAN JAMU MODEN

Pernah dengar tak jamu moden? 
Yes ladies, sekarang jamu bukan didatangkan dalam bentuk kapsul macam dulu-dulu, tapi sekarang dah ada dalam sachet atau peket mudah dibawa ke mana-mana sahaja. 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

DYXY SYAFIQAH AINA




DYXY SYAFIQAH AINA 
~ BC Cream + Face Mist (2 Items Set)
.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

EPHYRA LIPS



EPHYRA CREAM TO MATTE LIP COLOR 
LIQUID LIPSTICK EPHYRA JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... 
SEBABNYA?
.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

CPG GOLDEN BEAUTY ELIXIR





KEBAIKAN & KEISTIMEWAAN GOLDEN BEAUTY ELIXIR 

Merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat

Anti aging, merawat kedutan & garis halus pada wajah secara efektif

Kuntuman bunga ros mempunyai rahsia tradisional Aromaterapi + ayurvedic yang mampu menaikkan AURA SERI WAJAH & menenangkan minda

Tidak berminyak dan melekit, malah melembabkan dan mengawal pengeluaran minyak berlebihan di wajah

Peminat makeup wajib ada GOLDEN BEAUTY ELIXIR!! Setitis sahaja mampu meratakan foundation ke seluruh wajah malah menjadikan mekap lebih ringan, tahan lama dan natural.

Gunakan setitis untuk rawatan bibir kering & melembutkan bibir, lipstik tahan lama serta lebih menonjol warnanya

Boleh digunakan untuk menggantikan pelembab wajah dan lotion badan, malah kajian juga mendapati penggunaan minyak mampu diserap oleh kulit 80 kali ganda berbanding lotion.

Boleh digunakan ke seluruh anggota badan yang kering seperti siku, lutut, tumit dan jari juga mencantikkan rambut & kuku.

Sapuan Golden Beauty Elixir sebelum tidur membuatkan anda lebih lena ditemani aroma haruman rose segar, bangun dengan kulit yang lebih lembut dan lembab.

Turut membantu merawat m

asalah kulit seperti eczema, pori tersumbat, parut hitam, eyebag, stretcmark dan agen detox pada wajah.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

NATURAL ADVANCED BASE BY IFLAWLESS (NAB).AQUA BESED FOUNDATION



TAK SUKE GUNE FOUNDATION TEBAL2 SBB RASE RIMAS?TAK CONFIDENT ORG LEBELKAN YOU MAKEUP TEBAL SEINCI?
.
.
Natural Advanced Base membantu para wanita yg bekerjaya, busy, tidak suke makeup tebal, rimas, leceh utk apply, leceh utk basuh & muke asyik naik jerawat jee bile gune pondation
.
.
2 kod warne LUMIERA & FONCE yg pasti membuatkan you cantik natural sepanjang hari
.
.
Natural Advanced Base PERTAMA di Malaysia, foundation yg berasaskan AQUA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

Gorgeousleem Advanced - Mudahnya kurus






JOM KURUS & HILANGKAN PERUT BUNCIT dengan MUDAH,PANTAS & SELAMAT!!! GORGEOUSLEEM!! TURUN 10 KG DLM 2 MINGGU!!


GS memang berkesan.. bg yg mmg susah turun berat badan bole try....
GorgeouSleem Advanced atau lebih dikenali sebagai GSA adalah produk slimming pill yang akan menggantikan GorgeouSleem slimming pill. GSA dicipta bagi membantu mereka yang ingin dapatkan bentuk badan yang menawan dalam masa yang singkat dan tanpa sebarang kesan sampingan.
.
Jika sebelum ini, GorgeouSleem lebih dikenali dengan kotaknya yang berwarna pink dan agak sukar untuk dibawa kemana mana. Kini pihak GBR menciptakan GSA yang lebih mudah dibawa kemana-mana dan cara pemakanannya juga yang cukup mudah.



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

HABATUSSAUDA DAN OLIVE OIL - HABBAT OLIVE HABASYI 88



Habbat Olive 88

Maklumat Habbat Olive 88
Kapsul Campuran Minyak Habbatussauda & Zaitun Dara
Setiap botol mengandungi 125 kapsul
500 mg untuk setiap kapsul
Kapsul dibuat daripada campuran gelatin sapi dan rumpai laut


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

EBOOK SPECIAL EDITION MOMMYHANA BUAT KIDDOS


AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN.






Memperkenalkan ISLAMIC E-BOOK Special edition Pertama di Malaysia
.
Sistem pembelajaran electronik pertama di Malaysia dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan sahsiah.
๐Ÿ‘‰ Tiada lagi gadget yang melalaikan!
๐Ÿ‘‰ Anak kecil belajar solat dengan cara yang mudah.
๐Ÿ‘‰ Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
๐Ÿ‘‰ Mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.


SILA TEKAN READ MORE/ BACA SETERUSNYA DI BAWAH UNTUK INFO LEBIH DETAILS


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

CHARMS STARGLOW TESTIMONI





CHARMS STARGLOW : Hello sedara. Buat hape dok atas kulit minah ni?

JERAWAT : Eh, sukati aku ler. Yang ko sibuk tu naper? Ko sedaghe dia ke?

CHARMS FOUNDATION : Hamboiii manisnya bahasa. Masuk ghumah orang lalu tak bayau tol. Dok menumpang tinggal tak bayau sewa. Banyak cekadak nak dok preee je!

JERAWAT : Ada aku kisah?

CHARMS CLEANSER : Kang aku on kuasa otromen aku. Sapu atas ko semua pedih mata korang nanti tau. Habis kubu jerawat ko ni aku rempuh nanti.

JERAWAT : Ek elehhh, ugut konon. Aku tak takutttt. Sapuulah.

CHARMS FOUNDATION : Ok tak takut ek. Kami semua tonyoh sekarang kat muka ko wahai jerawat durjana. Baru tahu ghase!

JERAWAT : Eh, eh apani? Mana aci kuat sangat ko ni. Pedihnya mata aku, sakit satu badan aku. Kalau kuat cenggini gegar tulang temulang rusuk aku! Adoiii, oklah oklah aku blah!

CHARMS FOUNDATION, STARGLOW, CLEANSER : Ha tahupun takut. Sekali aku libas tangan aku cam Rajnikan mencicit ko larikkk. Jangan berani kau datang sini lagi!


#charmsputrajaya
#charmsmalaysia
www.wasap.my/60173288087


SILA TEKAN READ MORE/ BACA SETERUSNYA DI BAWAH UNTUK INFO LEBIH DETAILS



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

SUIKONE CUSHION BLUSHER : BLUSHER PILIHAN ARTIS DAN MAKEUP ARTIS



KELEBIHAN SUIKONE CUSHION BLUSH :

KEKAL LAMA : Tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan 1 pcs tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan.

UNTUK SEMUA WARNA KULIT : Blusher yang sesuai untuk kulit cerah ke kulit tanned. Warna milk pink yang sangat pigmented!

MUDAH DIGUNAKAN : Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan sponge yang disediakan untuk mendapatkan hasil yang sekata.

SAIZ : 15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa ke mana sahaja.

HASIL YANG NATURAL : Makeup nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semulajadi, tampak segar pinkish dengan efek glowing. Boleh digunakan tanpa foundation, hasil tetap cantik!


HARGA MAMPU MILIK : Harga yang sangat berbaloi, rm39 sahaja!

PILIHAN MUA & SELEBRITI : Ramai telah mencuba, hasil terbaik, menjimatkan masa dan mudah blend / sesuai dengan mana2 makeup harian atau majlis istimewa!


SILA TEKAN READ MORE/ BACA SETERUSNYA DI BAWAH UNTUK INFO LEBIH DETAILS



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

AuraLensXFarraBeauty - Lens kegemaran MUA Bella




LENS VIRAL MUA BELLA!

Sebut jer lens , mesti cakap nak lens bella,nak lens bella.
Tengoklah setiap kali live jer #AuralensXfarrabeauty jer Bella pakai
Semua nak cantik macam bella,ni baru 1 color,ada 7 color lagi yang bella pakai, semuanya elokss

Nak tengok boleh wasap lekaihh!!

#ThaliaTopaz
#ThaliaOcean
#ThaliaPearl

#BellaSilver
#BellaCoco

#LolaHazel
#LolaGrey
#LolaAqua




SILA TEKAN READ MORE/ BACA SETERUSNYA DI BAWAH UNTUK INFO LEBIH DETAILS


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

HILANGKAN HINGUS BABY TANPA UBAT - NASAL ASPIRATOR MOMMYHANA



SHROOOOT SHROOOT YANG TAK MENJADIK.

Naik pink hidong kamoo ibu sedut. Masalah selsema idong tersumbat bikin stress. Lagi haru dia sekali ngan pakej penginapan bermalam malam tanpa sebarang bayaran. Srooot srooot sedut masih tak berjaya. Pekat naw macam gam hingoos kamoo nih!

Umpama halilintar ibu search fesbuk caghi penyelesaian. Seghonok ibu bila jumpa NASAL ASPIRATOR MOMMY HANA. Wow, nampak changgih, siap ada lagu. Kasi kamoo relex dan tak smackdown ibu. Jejes aillio tengok rega tapi kamoo punya pasal kuredah jugak beli. Mesti cepat hingus hilang.

Legaa hati ibu, Tak kerja keras sedut hingos dan berjaga malam lagi. Pedih hati bila mengenangkan mukus jahat itew. Psssst. Bonus pulak sekarang ibu terus join jual ALAT MAGIK sedut ingoss nih. Ibu nak bantu semua kengkawan ibu dan parent yang dok jaga malam ghisau anak bila selesema berjemaah. Jangkit di paru paru lagi haru biru nanti.

Kalau ada yang cuba alat magik ni meh piyem/wasap ibu tau sebab nak bisik bisik harga promosi ni. Separuh harga taw. ๐Ÿ˜


SILA TEKAN READ MORE/ BACA SETERUSNYA DI BAWAH UNTUK INFO LEBIH DETAILS



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

LEMONEX - KURUS TAK TERSENGAJA



LEMONEX
TERKURUS TANPA SENGAJA!

Lemonex adalah minuman DETOX yang sangat berkesan untuk turunkan berat badan anda secara sihat!
Macam Mana Tu?

๐ŸŒฑ Lemonex bantu melancarkan sistem pencernaan badan anda
๐ŸŒฑ Lemonex bantu detokfikasikan racun (toxic) dari tubuh anda
๐ŸŒฑ Lemonex bantu stabilkan tekanan darah tinggi
๐ŸŒฑ Lemonex bantu singkirkan lemak dengan cara tingkatkan metabolisme badan anda


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

LET’S BENGKUNG GOLD NUR SAJAT




LET’S BENGKUNG GOLD ๐Ÿœ ๐Ÿ˜˜

Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ?



FUNGSI & KELEBIHAN LET’S BENGKUNG GOLD 

๐ŸŒน Memecahkan lemak
๐ŸŒน Membentuk pinggang
๐ŸŒน Membetulkan posture badan
๐ŸŒน Menyokong tulang belakang
๐ŸŒน Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
๐ŸŒน Melancarkan peredaran darah
๐ŸŒน Mempunyai 16 tulang
๐ŸŒน Mempunyai infrared
๐ŸŒน Memberi keselesaan kepada si pemakai
๐ŸŒน Tak mudah terlipat/gulung
๐ŸŒน Tak panas


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

PROMOSI SUSUK MODEN CHARMS



Antara item charms yang paling cepat habis dengan mummyrina adalah cik hitam manes nih.
Yelah umur 30++ ni memang tak boleh tinggal cik.hitam manes sebab bila apply dia terasa macam ais lalu di kulit muka. Duduk sekejap terasalah kulit menegang dan khasiat cinnamon dan aloe vera menari nari dan meresap jauh ke dalam kulit.

Kalu dengan mummyrina, tak sampai dua bulan dah habis. Yelah lepas cuci je muka terus apply cik hitam manes. Hitam bukan sebarang hitam tau, si.hitam manes tu rupanya memang manes sungguh kesannya..

Pori pori pun tertutup malu, tak macam sebelumni macam jalan rosak, berlubang dari jauh dah nampak. Bila pori kecik tu yang nampak licin merelit!
Nampak gayanya, bulan ni kena add lah dia, sebab tinggal beberapa titik jer lagi boleh sapu seluruh wajah gebus. Mujo ado PROMOSI SUSUK MODEN.

Okeh, Selamat Malam semua.
Joms cuci muka, nak ploles jangan malas jaga okeh!
Daa..

#charmsputrajaya
#charmssungaibuloh
#charmsmalaysia



KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

RIFFA DHATI LOTION - PUTIH GEBU GEBAS DALAM SEKELIP MATA



๐ŸŒธKELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI❤๐ŸŒธ

Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60
Mengekalkan haruman sepanjang hari
Ramuan extrac bunga lily
Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
Kesan seawal 7 hari
 yang penting ada logo halal
keluaran bumiputra


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

ROSETYARA PRODUK




KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

JUZ FIT MIXED FIBER JUICE - YAKIN BOLEH KURUS



Kenapa ANDA Perlu Ambil JUZFIT Ini

✔ Tidak perlu diet ketat
✔ Tidak perlu kurangkan makan nasi/kaborhidrat
✔ Sesuai untuk lelaki atau perempuan
✔ 100% daripada buah-buahan berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan
✔ Berkesan dengan cepat dan tidak ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti 
✔ Tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan
✔ Fokus pada tempat-tempat lemak yang senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, perut, paha dan pinggul.

KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

SERUM KAISYA CHARMS - UNTUK JERAWAT DEGIL DAN JERAGAT

Image result for kaisya serum charms 


Image result for kaisya serum charms

KELEBIHAN KAISYA SERUM:

-menutup & mengecilkan liang pori
-Sapuan foundation lebih halus, lembut dan tahan lama
-Mencegah jerawat dan memudarkan parut
-Menegangkan kulit dan memberi impak glowing


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

FOUNDATION CHARMS - PLOLES KAN KULIT HANYA DALAM 2 MINIT


foundation

BAHAN BAHAN CHARMS FOUNDATION

Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan.
• Mengembalikan keremajaan kulit.
• Mengatasi masalah jeragat.
• Mencerahkan kulit.

  Kolagen
• Melancarkan kitaran darah
• Mencantikkan kulit agar lebih putih dan tegang
• Melambatkan penuaan dan melansingkan badan

• Mencerahkan kulit

 Minyak Kelapa Dara
• Melembutkan & mengurangkan kekeringan.
• Menegangkan kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit.


 Minyak Zaitun
• Untuk awet muda.
• Anti penuaan.
• Menyerikan wajah.
• Mengecutkan jerawat.
• Memudarkan parut.


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

CENTELLA SOOTHING CREAM - NAFURA



NAFURA CENTELLA SOOTHING CREAM.

Centella Soothing Solution Cream pastinya dapat membantu anda!
Selamat digunakan untuk kulit baby juga tau.. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Centella Cream dirumuskan untuk melegakan kesan2 akibat kulit bermasalah.
Perkara biasa dialami oleh rakyat Malaysia yang terdedah dengan cuaca tak tentu, punca terjadinya pelbagai masalah kulit. Kebanyakannya adalah disebabkan kekurangan hidrasi atau hydration menyebabkan kulit tak cukup kandungan air


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

SYMA WHITE COFFEE : MENGURUSKAN BADAN DAN MEMUTIHKAN KULIT







TERBARU!!!
Fenomena Syma White Beauty Coffee
Kopi putih pra campuran berkualiti Premium

15 Kebaikkan dalam 1 cawan kopi



syma white coffee plus Mengkudu..
Pacakging TERBARU !!

Ini bukan kopi biasa!! ini adalah #whitecoffee yang pertama untuk memutih dan mengurus!!


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

BEAUTY SECRET Shalicious




"BEAUTY SECRET Shalicious" adalah supplement kecantikan yang dirumus dari bahan-bahan semulajadi dan selamat untuk diambil!


KANDUNGAN ISTIMEWA "BEAUTY SECRET Shalicious"

Collagen
Ekstrak Biji Anggur
Strawberry
Roselle
Vitamin C.

Gabungan bahan di atas menghasilkan rasa yang sedap & memudahkan penyerapan khasiat serta kebaikannya di dalam sistem badan!


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

TONIK TUAN HAJI 1921


SEMAKIN MENINGKAT USIA SEMAKIN BANYAK PENYAKIT YANG DATANG MENYINGGAH"

TONIK TUAN HAJI 1921 bertindak paling cepat menunjukkan penurunan bacaan kolestrol,penyakit kronik dan darah tinggi dengan hanya pengambilan 1 BOTOL SAHAJA..




Amalkan pengambilan TONIK TUAN HAJI 1921 ..Ia berasakan herba dan merupakan amalan warisan turun temurun yang menjadi amalan belia untuk sihat dan bertenaga sepanjang 

hari..Minuman ini adalah resepi TOK GURU dari kedah telah menggunakan herba asli dan dibuat secara tradisional.



KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

NEELOFA PERFUME LIMITED EDITION



WANGIAN SWEET & ROMANTIK.

SESUAI UNTUK WANITA YANG INGIN MENYERLAHKAN
 KEYAKINAN DIRI TETAPI MASIH MENGEKALKAN 
KEAYUAN DAN KESOPANAN.


Minyak wangi jenama Neelofa. Pilihan Selebriti Neelofa sendiri.
Neelofa Perfume, gabungan yang telah diilhamkan oleh gaya manis dan 
romantic dari Neelofa.


Minyak wangi eponim Neelofa mempunyai bau yang ”berani” dan “riang”, 
wangian yang mempunyai haruman manis dan buah. 
Haruman segar dari wangian strawberi dan blackberry yang ditambah dengan wangian kasturi, mawar dan haruman floral menambahkan keunikan 



KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

MYHOMELAB : WONDER HAIR OIL TREATMENT.


MYHOMELAB : WONDER HAIR OIL TREATMENT.

Ape yang menarik tengtang produk baru dari MyHomeLab ni.. Minyak rambut ni boleh digunakan untuk rawatan minyak panas.. Tak payah susah2 nak ke saloon, tak payah susah2 nak cari bahan.. Semua dah tersedia dalam botol ni haaa.



KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION - GLOWINGKAN MUKA DENGAN PANTAS





1 Minute Miracle Foundation ialah merupakan produk yang tengah hot giler-giler
 sekarang ni yg mana ia diformulasi doktor-doktor dan pakar !!.Ia bertindak memutih 
dan menjadikan kulit anda semua anti jerawat,jeragat disamping sentiasa 
menjadikan kulit cerah berseri awet muda sepanjang masa tau!.


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

CHARMS MALAYSIA - PROMOSI RAYA SAKAN YANG MELETOP

Tik tok tik tok..
Tahu tahu dah takbir raya dah.
Apa kata raya tahun ni kita tekan gear laju sikit terus ke mood glowing gitew.
Nak raya dah tak sempat ploles?

Siapa kata dah tak sempat?
2 menet terus dah boleh masuk chanel ploles dah. 80% makeup 20% perawatan. Siapa tak try lambatlah korang ploles.

Acu amik foundation charms ngan mummyrina.
Tak perlu risau dah kulit muka macam mana.
Jerawat jeragat semua tersipu malu dah..
Kenyit-kenyit dulu mata ngan fondesyen charms gerenti menjadik.


So yang mana mana nak ploles tu boleh dapatkan single item charms PROMOSI RAYA SAKAN
Memang beraya sakan uolls dengan harga-harga yang HQ tawarkan.
Terlajak  murah uolls..


Yang mana rasa nak COD hanya di PUTRAJAYA sahaja uolls.
bolehlah wasapp mummyrina di http://www.wasap.my/60173288087



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI



SALAM LEBARAN DARIPADA MUMMYRINAZONE BEAUTY
1000 Jari disusun memohon kemaafan sekira sepanjang berurusan dengan kami ada salah dan silap tutur bicara dan perlakuan.

Selamat pulang ke kampung halaman masing-masing
dan semoga selaman pemanduan menuju destinasi.



SELAMAT HARI RAYA AIDULFITRI.





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

NSIS Mascara

NSIS MASCARA
NSIS MASCARA

Anda inginkan mascara yang boleh menjadikan...
Bulu mata nampak lebih PANJANG ?
Bulu mata nampak lebih LEBAT ?
Bulu mata nampak lebih LENTIK ?
Wudu' friendly ?

KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

DEAN KRIM WAK UBAN



Aduhhh risaunya muda mudah dah ada UBAN?
kepala dah tersangat gatal dek kerna UBAN?
Malu berhadapan dengan member sebab kelihatan sangat tua dek UBAN?
atau rambut kelihatan jarang jarang?


sekarang tak perlu nak risau
guna jwer DEAN WAK UBAN.
settle masalah!


KLIK READ MORE DIBAWAH UNTUK BACA SETERUSNYA


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : nurulhezrina_beauty
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in