NUFFNANG

MESIN SEDUT HINGUS PUTRAJAYA - NASAL ASPIRATOR MOMMYHANA TERBAIK UNTUK BABY SELSEMA



TAWARAN 50% OFFER HAMPIR TAMAT.

Marahkan hidung tersumbat, sampai ke mama dia smackdown. Siang nangis, malam nangis maciam Ahmad Albab. Ni mujurlah weekend so mama free lah tak kerja. Kalaulah hari kerja, masakklah mama adikk uii.

Buntu, mama tak tahu macam mana nak sedut hingus dalam hidung adik tu. Geli pun hado dan paling takut ada jangkitan kuman. Serammnya rasa.

So langkah mama ambil adalah membeli Nasal Aspirator Mommy hana. Asyik berlegar iklan mesin ni buat orang teruja nak membeli. Tapi kalu leh solve problem selsema, tak rugi labur beli. Dahlah cara guna senang, babypun taklah meragam. Relexxje dia.

Dengar kata, tawaran hq yang 50% jimat berganda untuk mesin sedut hingus dah sampai kepenghujungnya. Means harga balik asal RM260. Halamakkkk jangan lah lupa untuk membeli lekaihhhh ok.

Mommyrina 0173288087

#nasalaspirator
#mesinseduthingus
#nasalaspiratormommyhana
#seduthingusputrajaya


Terus Whatsapp ke:
PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : mummyrinazone_beauty
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in